Dit is de 'Hannah Montana'-rol waarvoor Miley Cyrus oorspronkelijk auditie deed

Inhoudsopgave:

Dit is de 'Hannah Montana'-rol waarvoor Miley Cyrus oorspronkelijk auditie deed
Dit is de 'Hannah Montana'-rol waarvoor Miley Cyrus oorspronkelijk auditie deed
Anonim

Als een acteur eenmaal in verband wordt gebracht met een gedenkwaardige televisierol, kan het heel moeilijk zijn om je voor te stellen dat iemand anders dat personage speelt. Het moet echter vanzelfsprekend zijn dat er vaak andere acteurs zijn geweest die dicht bij de rollen kwamen die andere sterren beroemd maakten. Veel van de hoofdpersonen uit Friends zouden bijvoorbeeld door andere acteurs kunnen zijn gespeeld.

Voor fans van de Disney Channel-show Hannah Montana is het waarschijnlijk behoorlijk schokkend dat op een gegeven moment Miley Cyrus niet in de race was om het hoofdpersonage van de show te spelen. In plaats daarvan deed Cyrus aanvankelijk auditie om een heel ander Hannah Montana-personage te spelen.

Originele plannen

Van 2006 tot 2011 werd Lilly Truscott gespeeld door Emily Osment. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Miley Cyrus de hoofdster van Hannah Montana was, is het ook duidelijk dat Osment ook een sleutelrol speelde in het succes van de show. Hannah Montana had tenslotte nooit zo populair kunnen worden als er niet meerdere personages waren waar fans van de serie om gaven.

Helaas is het geen geheim dat Miley Cyrus en Emily Osment niet vaak met elkaar overweg konden achter de schermen. Verbazingwekkend genoeg, als de dingen zouden werken zoals ze oorspronkelijk bedoeld waren, zouden de twee artiesten waarschijnlijk nooit het scherm hebben gedeeld. Cyrus heeft tenslotte onthuld dat toen ze oorspronkelijk auditie deed voor Hannah Montana, ze in de race was om Lilly Truscott te spelen. Als Cyrus Truscott zou spelen, lijkt het waarschijnlijk dat Osment niet in Hannah Montana zou hebben gespeeld, omdat het moeilijk is om haar in de hoofdrol voor te stellen.

Het proces

Tien jaar nadat de eerste aflevering van Hannah Montana oorspronkelijk werd uitgezonden, ging Miley Cyrus naar Instagram om herinneringen op te halen over de show. In haar post deelde Cyrus een video van haar originele auditie en schreef ze over het proces dat ertoe leidde dat ze het hoofdpersonage van Hannah Montana vertolkte.

“Er was een heel lang auditieproces en veel chemielezingen, wat de show echt aan de producenten en het kanaal heeft verkocht, want wat er in de loop der jaren ook gebeurde (waar niemand van jullie enig idee van heeft, maar het was als The Real World, maar [met] meer hormonale tieners), was onze liefde voor elkaar onbetwistbaar. Ook al voel ik me niet verbonden met wie ik op dat moment was, ik zal me altijd eeuwig dankbaar voelen voor de kans en het platform dat ik kreeg…”

Volgens rapporten was Miley Cyrus zo opmerkelijk tijdens haar oorspronkelijke auditie dat de producers onmiddellijk dachten dat ze beter geschikt was om de hoofdrol van Hannah Montana te spelen. Verbazingwekkend genoeg besloten ze echter oorspronkelijk dat Cyrus op dat moment te jong was. Natuurlijk hadden uiteindelijk koelere hoofden de overhand en werd Cyrus gecast in de rol die haar tot een ster maakte.

Tijdige uitgang

In de jaren sinds Miley Cyrus Hannah Montana achterliet, is haar imago drastisch veranderd. Gezien het feit dat Cyrus tegenwoordig zo'n vrije geest is, lijkt het bijna moeilijk te geloven dat ze ooit speelde in een gezinsvriendelijke Disney Channel-show. Desondanks heeft Cyrus nog steeds veel goede dingen te zeggen over Hannah Montana, wat logisch is, aangezien ze veel succes aan die serie te danken heeft.

Natuurlijk komt aan alle goede dingen een einde. Voor de meeste shows zijn het de netwerken die besluiten een einde te maken aan de serie. In het geval van Hannah Montana is de wens van Miley Cyrus om de show achter zich te laten de belangrijkste reden waarom de serie tot een einde kwam.

Gezien het feit dat Hannah Montana tot het einde populair bleef, lijkt het voor veel mensen misschien schokkend dat Miley Cyrus eroverheen was. De meeste televisieacteurs zijn tenslotte dolblij om zo lang mogelijk in een show te spelen. Tijdens een Elle-interview in 2019 onthulde Cyrus toen ze wist dat ze niet meer in Hannah Montana kon spelen.

Nadat haar werd gevraagd wanneer ze uit de Hannah Montana-vorm wilde breken, was Miley Cyrus zo openhartig als altijd over dat moment in haar leven. “Dat deed ik toen ik 18 was, omdat het belachelijk aanvoelde. Op het moment dat ik seks had, had ik zoiets van, ik kan de verdomde pruik niet meer opzetten. Het werd raar. Het voelde gewoon als…’ Vanaf dat moment vertelde Cyrus dat ze zich op dat moment volwassen voelde en hoe dat haar gevoelens over haar Hannah Montana-rol veranderde. “Ik ging een keer backstage in Disneyland en Peter Pan rookte een sigaret. En ik dacht: Dat ben ik. Dat is het soort dromen dat ik verpletter.” Dat is hoe iedereen zich voelde met de bong-video, maar ik ben geen Disney-mascotte. Ik ben een persoon.”

Aanbevolen: