Voor welk 'kantoor'-personage deed John Krasinski oorspronkelijk auditie?

Inhoudsopgave:

Voor welk 'kantoor'-personage deed John Krasinski oorspronkelijk auditie?
Voor welk 'kantoor'-personage deed John Krasinski oorspronkelijk auditie?
Anonim

Als we terugkijken op de grootste shows in de televisiegeschiedenis, blijft The Office opvallen als een van de beste en meest impactvolle aller tijden. De artiesten in de show waren misschien nog geen bekende namen, maar dankzij geweldig schrijven, acteren en geweldige afleveringen was de show in staat om naar de top te vliegen en de hoofdrolspelers in televisiesterren te veranderen.

John Krasinski speelde de rol van Jim Halpert in de show, maar voordat hij de rol kreeg, moest hij oorspronkelijk auditie doen voor een heel ander personage. Gelukkig kreeg hij de kans om auditie te doen voor Jim Halpert en keek hij nooit meer achterom.

Laten we eens kijken hoe het de bedoeling was voor John Krasinski en hoe hij het allemaal door elkaar haalde.

Hij moest auditie doen voor Dwight

Het kantoor Dwight
Het kantoor Dwight

The Office is het perfecte voorbeeld van een show die perfect was gecast, maar als alles volgens plan was verlopen, zou de show er niet zo uitzien als in zijn bloei. Voordat hij de rol van zijn leven als Jim Halpert kreeg, moest John Krasinski oorspronkelijk auditie doen voor de rol van Dwight Schrute. Ja, ga je gang en laat dat even bezinken.

Natuurlijk is het bijna onmogelijk om iemand anders dan Rainn Wilson voor te stellen in de rol, maar dit laat maar weer eens zien hoe moeilijk het castingproces is. Krasinski was destijds een naamloze artiest en we moeten ons voorstellen dat hij gewoon opgewonden was om de kans te krijgen om een rol te spelen in een opkomend televisieproject. Hij was echter niet dol op het spelen van Dwight.

Krasinski moet het al vroeg in zijn botten hebben gevoeld dat hij niet goed zou passen als Dwight en dat hij beter af was om Jim te spelen. Het probleem hier was dat de Krasinski niet het soort naamwaarde had om dingen voor zijn auditie te veranderen, wat betekent dat hij net zo goed een slechte tijd had kunnen hebben om auditie te doen voor Dwight en nooit een optreden te krijgen in de eerste plaats.

Uiteindelijk zou hij zijn wens uitspreken om auditie te doen voor Jim, maar dit vergde enige overtuigingskracht.

Hij smeekte om auditie te doen als Jim

Het kantoor Jim
Het kantoor Jim

Hoewel Krasinski wist dat hij een betere Jim zou zijn, waren de mensen die de show maakten niet zo dol op de jonge acteur die zo snel zijn hand speelde. De mensen die de show casten, vertelden de manager van Krasinski zelfs dat hij "het in zijn akon duwen" en dat "deze gast niets heeft gedaan, hij heeft geluk dat hij binnenkomt." Ouch.

Na enig overtuigen kon hij echter auditie doen voor Jim. Vlak voor zijn auditie verpestte hij het echter weer bijna.

"Deze man zit voor me met zijn salade en mensen lopen in en uit en hij zegt: "Ben je nerveus?" En ik dacht: "Weet je, niet echt. Je krijgt deze dingen of je krijgt ze niet. Maar waar ik echt nerveus over ben, is deze show. Ik hou gewoon zoveel van de Britse show en Amerikanen hebben de neiging om deze kansen gewoon echt te verknoeien. Ik weet gewoon niet hoe ik met mezelf moet leven als ze deze show verknoeien en het voor mij verpesten." En hij zegt: "Mijn naam is Greg Daniels, ik ben de uitvoerend producent." En ik was als [braakgeluid]. Ik gaf eigenlijk over in mijn mond, 'herinnerde Krasinski zich.

Hoewel hij zijn kans op een goede zaak meerdere keren bijna verpestte, zou Krasinski bewijzen dat iedereen ongelijk had en zou hij laten zien dat hij de enige persoon was die Jim Halpert echt tot leven kon brengen.

De rest is geschiedenis

Het kantoor Jim
Het kantoor Jim

Toen The Office eenmaal van de grond kwam, was er gewoon geen houden meer aan. Het was een gediplomeerde moloch op het kleine scherm die sindsdien is uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle televisieshows aller tijden. Zelfs nu wordt de serie regelmatig door miljoenen bekeken via streaming.

Krasinski was in staat om zijn tijd op de show in zijn voordeel te gebruiken, en uiteindelijk verzilverde hij enorme kansen die zich begonnen voor te doen. Hij is niet alleen een getalenteerde acteur, maar hij heeft ook bewezen een geweldige schrijver en regisseur te zijn. Deze nieuwe fase van zijn carrière is nog maar net begonnen en mensen kunnen niet wachten om te zien wat hij in deze hoedanigheid nog meer op tafel kan brengen.

De rol van Dwight Schrute paste niet bij John Krasinski, en we zijn blij dat hij het al vroeg kon zien en dat castingteam ervan kon overtuigen dat hij gelijk had.

Aanbevolen: