Kanye West-fans grappen dat Kim voor kinderbijslag komt nadat hij miljardair is verklaard

Kanye West-fans grappen dat Kim voor kinderbijslag komt nadat hij miljardair is verklaard
Kanye West-fans grappen dat Kim voor kinderbijslag komt nadat hij miljardair is verklaard
Anonim

Kanye West is nu een gecertificeerde Zaddy.

De 22 keer winnende rapper is nu maar liefst $ 6,6 miljard waard, zoals blijkt uit een nieuw Bloomberg-rapport. De sneaker- en kledingbusiness van West met zowel Adidas als Gap – wordt door de Zwitserse investeringsbank UBS Group geschat op tussen de $ 3,2 miljard en $ 4,7 miljard.

Maar liefst $970 miljoen van dat totaal is gekoppeld aan de nieuwe kledinglijn van West voor Gap (onder het label Yeezy Gap.)

De retailer heeft de release in juli gepland als onderdeel van een 10-jarig contract.

Kanye West Yeezy
Kanye West Yeezy

De langdurige deal van de 43-jarige met Adidas was tot nu toe het meest lucratieve onderdeel van zijn zakelijke inspanningen.

De Yeezy-sneakers van de rapper zijn wereldwijd immens populair.

Volgens de financiële documenten groeide het merk vorig jaar met 31% tot bijna $ 1,7 miljard aan jaaromzet, waarmee Yeezy-roy alty's van $ 191 miljoen werden verdiend. West heeft sinds 2013 zaken met Adidas, en hun huidige deal loopt tot 2026.

Afbeelding
Afbeelding

Fans waren gemengd over Kanye's enorme hoeveelheid rijkdom - met veel vragen of hij echt gelukkig was na zijn vele openbare tirades.

"Hij is een miljardair … totdat Kim voor die kinderbijslag komt", schreef een fan.

“Tegen welke prijs? Ik geloof dat dit is wat Bob Marley bedoelde toen hij zei: 'win de wereld niet en verlies je ziel.' Blij voor hem, hoewel ik weet dat hij niet gelukkig is voor zichzelf, 'voegde een tweede eraan toe.

"Het is moeilijk om nog steeds blij te zijn voor een Trump-supporter F-Him … en het is triest omdat ik happy4him wil zijn, maar het kan," viel een derde in.

De release van Kanye's bandbalans komt op de hielen van zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian die de scheiding aanvraagt.

Hun scheiding komt na bijna zeven jaar huwelijk en maandenlange geruchten dat de twee 'afzonderlijke levens leidden'.

Kardashians West Yeezy Clohtes
Kardashians West Yeezy Clohtes

De 40-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster diende vorige maand documenten in, via haar advocaat Laura Wasser.

Kardashian vraagt om gezamenlijke wettelijke en fysieke voogdij over hun vier jonge kinderen: Noord, zeven, Sint, vijf, Chicago, drie, Psalm, 21 maanden. Geen van beiden zal hun huwelijkscontract betwisten en ze zijn al ver in hun overeenstemming over hoe het eigendom te splitsen.

Een bron vertelde People Magazine dat de rapper nu "zich neerlegt bij de realiteit" over de scheidingsaanvraag, voegt eraan toe dat "het een sombere dag voor hem is."

"Het is zo minnelijk mogelijk, maar vriendschappelijk betekent niet vreugdevol of ideaal", vertelde een bron aan de publicatie. "Het betekent gewoon dat ze volwassen zijn over de hele zaak."

Afbeelding
Afbeelding

Ondertussen staan fans al in de rij voor de vierde echtgenoot van Kim.

Er gaan geruchten dat de realityster een relatie heeft met de 52-jarige CNN-commentator en juridische mentor, Van Jones. Veel Twitter-gebruikers deelden beelden van Jones en Kardashian op de Criminal Justice Reform Summit in 2018, gezamenlijk georganiseerd door Variety en Rolling Stone.

Fans zeggen dat hun chemie "van de keten" was.

Van Jones, 52 – echte naam Anthony Kapel Jones – heeft Kim geholpen op haar weg naar het verwezenlijken van haar droom om advocaat te worden. Van is medeoprichter van verschillende non-profitorganisaties en is een bestsellerauteur.

Aanbevolen: