Kim Kardashian's dochter Chicago groeit op om er precies zo uit te zien als zij

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's dochter Chicago groeit op om er precies zo uit te zien als zij
Kim Kardashian's dochter Chicago groeit op om er precies zo uit te zien als zij
Anonim

Kim Kardashian plaatste onlangs een schattige foto van drie van haar vier kinderen, minus North. Haar kinderen groeien snel op en zijn nog steeds modieuzer gekleed dan de meesten van ons.

In het bijzonder kunnen Twitter-fans geen genoeg krijgen van het kleine Chicago, de driejarige dochter van Kardashian. Ze is super schattig en lijkt elke dag meer en meer op haar moeder.

Bijpassende outfits

De bijpassende oranje outfits van de kinderen doen ons schreeuwen van de schattigheid. Chicago begint zelfs kleine poses voor foto's te doen. Fans reageerden met duizenden om commentaar te geven op zowel de stijl van de peuter als het feliciteren van Kim met het winnen als moeder.

Een Twitter-gebruiker antwoordde: "Kunnen we praten over ms Chicago en deze pose, " compleet met een hart en huilende emoji.

Wij huilen ook, vooral omdat de kasten van deze kinderen over twee jaar waarschijnlijk meer kosten dan onze maandelijkse huur.

Chicago wil een zeemeermin worden, dus moesten we ook een zeemeerminstaart kopen. Hoe bekend Kardashian ook is, het is de ware gewoonte van KarJenner dat ze haar dochter haar eigen outfit liet kiezen en deze uitbalanceerde met een paar hypermoderne Yeezy-dia's.

De familie weegt mee

De moeder van een zakenmagnaat plaatste de bovenstaande foto's ook op haar Instagram, waar de rest van haar familie natuurlijk mee instemde om er geobsedeerd door te raken.

Kendall Jenner schreef: "Chi's kleine outfit ?❤️," en Khloe zei hoeveel ze haar nichtjes en neefjes heeft gemist.

De lieve complimenten stopten daar niet, en waren vooral gericht op Chicago die een pose aannam zoals haar tante Kendall. Ze hield een kleine hand voor haar gezicht en de andere naast haar alsof ze geboren was om met haar outfits te pronken. We kunnen het gewoon niet, het is te kostbaar om mee om te gaan.

Wat je ook van Kim als individu vindt, je moet toegeven dat ze een krachtpatser is. Ze vecht tegen een corrupt gevangenissysteem, vernieuwde het idee van shapewear en geeft prioriteit aan haar gezin.

Als dat geen drievoudige dreiging is, moeten ze misschien de definitie van één heroverwegen. Helaas konden we de exacte zeemeerminoutfit niet vinden voor moeders die dezelfde voor hun dochters willen kopen.

We hebben echter meerdere Instagram-accounts gevonden die gewijd zijn aan het koppelen van de exacte winkels voor KarJenner-kinderkleding. Ik weet niet zeker of dat een beetje invasief is of op zijn minst vreemd. Zolang hun familie het goed vindt, zullen we er niet over oordelen.

Aanbevolen: