Jennifer Lopez onthult waarom zij en Ben Affleck uit elkaar gingen in 2004

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez onthult waarom zij en Ben Affleck uit elkaar gingen in 2004
Jennifer Lopez onthult waarom zij en Ben Affleck uit elkaar gingen in 2004
Anonim

Jennifer Lopez heeft voor het eerst sinds de twee hun romance nieuw leven ingeblazen over haar relatie met Ben Affleck.

De zangeres, actrice en Affleck dateerden voor het eerst van medio 2002 tot 2004, toen ze hun verloving afzegden. In juli vorig jaar kreeg het paar weer een hechte band, maanden nadat Lopez uit elkaar ging van haar verloofde, voormalig honkbalster Alex Rodriguez, te midden van valse geruchten van zijn kant.

Jennifer Lopez deed open over wat haar romantiek met Ben Affleck de eerste keer vernietigde

In het maartnummer van 'Rolling Stone' blikte Lopez terug op de eerste keer daten met Affleck. Ze sprak over de breuk die, net als de hele romance, zwaar onder de loep werd genomen door het publiek. Volgens de ster was dit de reden dat hun relatie uiteindelijk niet lukte.

"Het is grappig omdat Ben en ik samen waren, en we waren zo verliefd," zei J. Lo.

"Het was een van de gelukkigste tijden van mijn leven. Maar er gebeurde ook iets anders waarbij we werden bekritiseerd, en het verwoestte onze relatie van binnenuit, omdat we gewoon te jong waren om begrijp in die tijd wat echt de belangrijkste dingen in het leven waren, " vervolgde ze.

Het paar werd voor het eerst weer samen gespot in juli 2021, 17 jaar geleden sinds ze voor het laatst waren uitgegaan. Hoewel ze tijdens meerdere uitstapjes samen werden gezien, lijkt het alsof Lopez en de acteur en filmmaker uit Boston proberen de zaken meer privé te houden en hun liefdesverhaal te beschermen.

Lopez werd onderworpen aan racistisch misbruik tijdens het daten met Affleck

Het stuk 'Rolling Stone' gaat ook in op het racistische en seksistische misbruik waaraan Lopez werd blootgesteld toen ze voor het eerst met Affleck begon te daten. J. Lo's productiepartner Elaine Goldsmith-Thomas legde uit dat de zangeres en actrice het slachtoffer was van verachtelijk mediamisbruik omdat ze Latina is.

"'Maid in Manhattan' was nummer één," zei Goldsmith-Thomas over Lopez' romantische komedie met ook Ralph Fiennes in de hoofdrol.

"Maar dit is wat de pers zei: 'Ben Affleck slaapt met de hulp.' Ze kreeg gewoon niet de eer die andere - ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen - witte actrices kregen. En ik weet het, omdat ik met hen heb samengewerkt, "vervolgde ze.

Bijna twee decennia later is Lopez op een betere plek.

"Ik probeer altijd te leven vanuit een plaats van dankbaarheid", zei ze in het interview.

"Maar vooral vandaag, als je me vraagt wat mijn eerste gedachte was, was het: 'Dank u. Dank u, God, voor deze dag. Dank u voor mijn leven, wat het is.'"

Op het grote scherm zal Lopez naast Owen Wilson en de Colombiaanse popster Maluma te zien zijn in de romantische komedie 'Marry Me', die op 11 februari in de bioscoop draait.

Aanbevolen: