Kim Kardashian's rijkdom groeit elk jaar, en ze vertraagt niet

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's rijkdom groeit elk jaar, en ze vertraagt niet
Kim Kardashian's rijkdom groeit elk jaar, en ze vertraagt niet
Anonim

Het is geen geheim dat Kim Kardashian een van de beroemdste en rijkste vrouwen ter wereld is. De reality-tv-ster werd in 2007 beroemd dankzij Keeping Up with the Kardashian, en sindsdien is ze erin geslaagd om samen met haar familie een heel imperium op te bouwen.

Vandaag bekijken we hoeveel het vermogen van Kim Kardashian de afgelopen jaren is gegroeid. Kim Kardashian slaagde erin haar rijkdom te laten groeien door de vele bedrijven die ze begon en vandaag heeft ze zeker genoeg bronnen van inkomsten. Blijf scrollen om erachter te komen hoe en wanneer de ster miljardair werd!

8 In 2015 was het vermogen van Kim Kardashian $85 miljoen

We trappen de lijst af in 2015 toen Kim Kardashian naar schatting $ 85 miljoen waard was. Dat jaar verdiende Kim veel geld dankzij haar mobiele game Kim Kardashian: Hollywood uit 2014, wat een enorm succes was. In 2015 publiceerde Kim ook haar 325 pagina's tellende verzameling zelfgenomen foto's genaamd Selfish, en ze bracht ook een emoji-pakket uit genaamd Kimoji, dat die week een van de vijf meest gekochte apps werd. 2015 was een ongelooflijk succesvol jaar voor de reality-tv-ster.

7 In 2016 was het vermogen van Kim Kardashian $ 149 miljoen

Slechts een jaar later was het vermogen van Kim Kardashian al bijna verdubbeld. In 2016 werd de reality-tv-ster geschat op $ 149 miljoen.

2016 was een geweldig jaar voor de merkdeals van Kim Kardashian, aangezien ze tussen $ 75.000 en $ 300.000 werd betaald voor elke post die ze op Instagram, Facebook en Twitter deelde en producten promootte zoals waist trainers of tandenbleekmiddelen.

6 In 2017 was het vermogen van Kim Kardashian $ 175 miljoen

2017 was een geweldig jaar voor de reality-tv-ster, want dat was het jaar waarin ze twee van haar ongelooflijk succesvolle merken lanceerde. In juni 2017 lanceerde Kim haar beautylijn KKW en in november 2017 lanceerde ze haar eigen geurlijn KKW Fragrance. Kim onthulde aan Forbes dat dit een grote stap voor haar was: "Het is de eerste keer dat ik afstand heb gedaan van licentieovereenkomsten en ben overgestapt naar een eigenaar." Dat jaar werd Kim Kardashian geschat op $ 175 miljoen.

5 In 2018 was het vermogen van Kim Kardashian $300 miljoen

In 2018 verdubbelde het vermogen van Kim Kardashian bijna, aangezien ze naar schatting $ 300 miljoen waard was. Een groot deel van haar inkomen was het resultaat van de twee merken die ze de voorgaande jaren lanceerde - KKW Beauty en KKW Fragrance. Volgens Business Insider rekende Kim Kardashian in 2018 $ 720, 000 per Instagram-post aan.

4 In 2019 was het vermogen van Kim Kardashian $ 350 miljoen

Een jaar later werd Kim Kardashian geschat op $ 350 miljoen. In 2019 lanceerde de reality-tv-ster haar shapewear-bedrijf Skims, dat natuurlijk ook een groot succes werd.

Tegen 2019 stond Kim niet meer bekend als alleen een reality-tv-ster, omdat niemand kon ontkennen dat de ster ook een zeer succesvolle zakenvrouw was.

3 Tegen 2020 was het vermogen van Kim Kardashian $900 miljoen

Hoewel 2020 geen geweldig jaar was voor de meeste mensen over de hele wereld, mag Kim Kardashian zeker niet klagen. In 2020 sprong het vermogen van de ster naar een indrukwekkende $ 900 miljoen, wat betekent dat het bijna verdrievoudigde in vergelijking met 2019. Het vermogen van Kim groeide vooral dankzij haar meerdere zakelijke ondernemingen.

2 In 2021 was het vermogen van Kim Kardashian $ 1 miljard

Vorig jaar werd de reality-tv-ster officieel miljardair. In het voorjaar van 2021 schatte Forbes dat Kim Kardashian $ 1 miljard waard was. Kim bereikte deze mijlpaal dankzij de bedrijven die ze zelf lanceerde en promootte op typische Kardashiaanse wijze - op haar sociale media. In 2021 kondigde Kim Kardashian aan dat de hitserie Keeping Up with the Kardashians van haar familie ten einde loopt en dat de familie overstapt naar Hulu, waar ze te zien zullen zijn in een nieuwe reality-tv-show genaamd The Kardashians.

1 Vandaag wordt Kim Kardashian geschat op $ 1,8 miljard

En tot slot, op het moment van schrijven wordt Kim Kardashian geschat op $ 1,8 miljard. Onlangs ging The Kardashians in première, en met haar nieuwe reality-tv-show en de talrijke succesvolle zaken die Kim Kardashian runt, zal haar vermogen tegen het einde van het jaar ongetwijfeld nog meer groeien. Terwijl Kim Kardashian haar carrière begon als een vermakelijke reality-tv-ster, staat ze tegenwoordig ook bekend als een uitzonderlijke zakenvrouw die haar juridische carrière begint en hoopt in de voetsporen van haar vader Robert Kardashian te treden. Kim heeft zeker bewezen dat ze zoveel meer is dan alleen een reality-tv-diva, en zoals ze tweette op de dag dat ze de cover van Forbes maakte, is dit zeker "niet slecht voor een meisje zonder talent."

Aanbevolen: