Lady Gaga onthult dat ze 'uit elkaar viel' na het uitbrengen van 'ARTPOP

Inhoudsopgave:

Lady Gaga onthult dat ze 'uit elkaar viel' na het uitbrengen van 'ARTPOP
Lady Gaga onthult dat ze 'uit elkaar viel' na het uitbrengen van 'ARTPOP
Anonim

Ze is een van de meest succesvolle zangeressen ter wereld en haar lijst met prestaties is eindeloos. Lady Gaga staat bekend om haar wilde optredens op het podium en is inspirerend, dankzij haar ongelooflijk sterke ethiek.

De Bad Romance-zangeres stort haar hart uit bij elk album en brengt haar fans alleen het beste van de muziek. Haar grote gemeenschap van supporters heeft haar altijd gesteund en nu hebben ze een petitie opgesteld voor de zangeres om een tweede deel uit te brengen, ook bekend als B-kantjes van ARTPOP, Gaga's album uit 2013.

Dankzij meer dan 40.000 handtekeningen op de petitie staat het album bijna 8 jaar na de release opnieuw in de top 3 van iTunes. Het nieuws heeft de zangeres bereikt die volkomen emotioneel is en overweldigd door de liefde.

Fans brengen ARTPOP opnieuw naar de Amerikaanse hitparade

Het album dat beroemd is om zijn nummers als Aura, Applause, Fashion!, Venus en Donatella zijn erg geliefd bij fans, en ze voeren campagne voor Gaga om zijn niet-uitgebrachte nummers te delen. In de loop der jaren zijn er geruchten geweest dat Lady Gaga aanvankelijk titels als Onion Girl en Temple had opgenomen, die het album nooit hebben gehaald.

The Shallow-zangeres was overweldigd toen ze haar reactie op Twitter schreef. Ze onthulde verder dat ze "uit elkaar viel" na het uitbrengen van het album.

"Het maken van dit album was als een hartoperatie, ik was wanhopig, had pijn en stortte mijn hart in elektronische muziek die harder sloeg dan welke drug dan ook die ik kon vinden."

"Ik viel uit elkaar nadat ik dit album had uitgebracht", zei ze in haar tweede Tweet.

De zangeres bedankte de fans voor "iets vieren dat ooit als vernietiging voelde", eraan toevoegend dat ze " altijd geloofde dat [ARTPOP] zijn tijd ver vooruit was."

DJ White Shadow, die zowel producer was van Gaga's album als A Star Is Born, vierde de terugkeer van het album op sociale media. Hij deelde de albumhoezen van ARTPOP samen met de trending hashtag en schreef: "Wat een geweldig cadeau van jullie allemaal. Ik ben ontroerd. Dank je."

Fans deelden hun felicitaties in de reacties. Hoewel het album bij de release niet goed werd ontvangen, heeft het de laatste tijd veel aandacht gekregen.

"EEN MEESTERWERK. DE MENSEN DIE HET EERST IN 2013 HADTEN, HEBBEN ER NU EEN HAAT mee", zei een fan.

Een ander schreef: "Ze loog niet toen ze het Album van het millennium noemde."

Aanbevolen: