Demi Lovato betreurt het uitbrengen van documentaires, zegt dat haar verhaal "Not Done" is

Inhoudsopgave:

Demi Lovato betreurt het uitbrengen van documentaires, zegt dat haar verhaal "Not Done" is
Demi Lovato betreurt het uitbrengen van documentaires, zegt dat haar verhaal "Not Done" is
Anonim

Demi onthulde onlangs dat hun album HOLY FVCK het eerste was dat ze volledig nuchter opnamen na een carrière die muziek uitbracht terwijl ze worstelde met verslaving, terugval en "California Sober" zijn.

De krachtpatser vertoont nu geen tekenen van vertraging en lijkt te weigeren zich door hun verleden te laten definiëren, terwijl ze zich niet alleen als persoon maar ook als artiest blijven ontwikkelen, door nummers uit te brengen met een pop-punkgeluid zoals de muziek die ze uitbrachten toen ze voor het eerst begonnen.

Keer op keer heeft Demi laten zien dat ze een veelzijdige artiest zijn die een breed scala aan muziek kan uitbrengen, ongeacht de worstelingen die ze doormaken, waarvan vele door de ster zelf werden gedocumenteerd in de loop van hun zeer gepubliceerde carrière.

Demi Lovato is heel open geweest over hun reis

Nooit iemand die zijn eigen worstelingen uit de weg gaat, Lovato heeft openhartig gesproken over hun verslaving sinds ze voor het eerst in 2010 op 18-jarige leeftijd in een afkickkliniek belandden na een lange periode van middelenmisbruik.

Demi ging later in 2012 naar een nuchtere woonvoorziening om hen te helpen met hun verslavingen, zelfbeschadiging en lichaamsbeeldproblemen. Het was rond die tijd dat ze ook de diagnose bipolaire stoornis hadden gekregen en vervolgens een behandeling voor hun stoornis zochten.

Ze zouden de volgende zes jaar nuchter zijn, nieuwe muziek uitbrengen en bloeien tot ze in 2018 terugvielen, iets wat ze beschreven in hun nummer Sobe r. Een maand later bevond Demi zich in het ziekenhuis met ernstige complicaties door een duidelijke overdosis drugs.

De zangeres zou in de loop van hun carrière drie documentaires uitbrengen waarin ze hun worsteling met verslaving, de muziekindustrie, hun terugval en hun strijd terug naar de top van hun carrière schetsen.

De eerste documentaire, Demi Lovato: Stay Strong, werd in 2012 uitgebracht via MTV en liet de zangeres spreken over hun ervaringen met verslaving, terwijl ze fans ook een kijkje gaven in hun strijd om weer te integreren in de muziekscene.

Dit was Demi's eerste keer dat ze volledig open en eerlijk was over de worstelingen waarmee ze te maken heeft gehad, en beschrijft hoe diep ze in haar verslaving zat op zo'n jonge leeftijd.

Demi Lovato: Simply Complicated zou in 2017 volgen via YouTube. Deze documentaire zou veel inzicht geven in de eetstoornisgeschiedenis van de zangeres, haar worsteling met verslaving en haar leven met een bipolaire stoornis.

Aanvullend achtergrondverhaal over Demi's leven zou ook worden verstrekt, inclusief informatie over hun vroege carrière, waar ze zijn begonnen, eerdere relaties waarin ze zich bevonden, hun leven als Disney Channel-ster en commentaar van familieleden, vrienden, en mensen waarmee Demi in die tijd nauw samenwerkte.

Ze zouden hun laatste documentaire in 2021 op YouTube uitbrengen, getiteld Demi Lovato: Dancing with the Devil, een vierdelige documentaireserie die Demi's leven bespreekt voorafgaand aan de overdosis in 2018 en de positieve en negatieve gebeurtenissen in hun leven dat volgde, inclusief de fysieke en emotionele reis naar herstel die ze moesten doorstaan.

Demi gaf toe dat haar timing niet klopte met haar documentaires

Hoewel de documentaires van Demi Lovato allemaal goed werden ontvangen door fans en supporters, gaf Demi volgens Geo News toe dat ze spijt heeft van het filmen van haar documentaires. Terwijl ze haar HOLY FVCK-album promootte, werd Lovato openhartig over hoe ze over haar documentaires denkt.

Ze lijkt spijt te hebben door hun verhaal te snel daarna te delen en zelfs terwijl ze nog steeds worstelt met hun problemen, wenste ze dat ze hadden gewacht om dingen meer uit te zoeken en hun nuchterheid te 'verstevigen' voordat ze een van de films uitbrachten.

Demi geeft ook toe dat ze "het zat is om naar [haarzelf] te kijken" en is er zeker van dat anderen dat ook zijn, door hen op te dragen haar muziekvideo's te bekijken als ze nog steeds geïnteresseerd zijn om haar in de gaten te houden.

Hoewel Lovato heeft gezegd dat ze geen plannen hebben om in de toekomst nog meer documentaires uit te brengen, verzekeren ze fans dat ze hun verhaal zullen blijven delen via andere media, wat erop duidt dat ze in de toekomst mogelijk een boek over haar verhaal zullen schrijven.

Ze zijn ook erg actief op sociale media, ze hebben actief gepost over hun genderidentiteit en favoriete voornaamwoorden, clips van video's en fotoshoots achter de schermen, en recentere foto's en video's van het leven op tournee op Instagram en Twitter.

Onlangs heeft de artiest korte clips en foto's van hun meest recente muziekvideo's en live-uitvoeringen van de nieuwe nummers van het album op Instagram geplaatst, wat aantoont dat hun alternatieve stijl niet meer weg te denken is.

Wat gaat Demi nu doen met haar leven en carrière?

Met zoveel veranderingen die gaande zijn, roept dat de vraag op: wat biedt de toekomst voor Demi Lovato? De nu volledig nuchtere Lovato heeft net hun nieuwe album uitgebracht en vertoont geen tekenen van vertraging.

Volgens haar Instagram-pagina vermoordt HOLY FVCK het, momenteel op nummer één in de Billboard Top Rock & Alternative Albums, nummer 10 op de Billboard 200-hitlijst en op de Top 5 Albumverkoopgrafiek, waardoor Demi's keer terug als een kracht waarmee rekening moet worden gehouden in de alternatieve scene.

Ze zitten ook midden in hun herfsttour met gasten Dead Sara en Royal & The Serpent, die zal duren tot november 2022, met stops gepland in de Verenigde Staten, Brazilië, Colombia, Argentinië en Chili.

Demi is ook erg bezig met fotoshoots, tijdschriftartikelen, televisie-interviews en het posten van live-uitvoeringen van hun liedjes via Vevo om haar nieuwe album te promoten. Demi heeft ook bijna dagelijks berichten op haar sociale-mediapagina's geplaatst om hun fanbase bij te werken en te betrekken.

De toekomst ziet er ongelooflijk rooskleurig uit voor Demi Lovato, aangezien ze authentiek blijft, haar huidige fanbase en leeftijdsgenoten inspireert met haar waarheid, en onderweg zelfs nieuwe fans krijgt met haar nieuwe muziek.

Aanbevolen: