JLo-fans grappen dat ze 'Jenny's Jewelers' moet openen terwijl ze de ring van A-Rod houdt

JLo-fans grappen dat ze 'Jenny's Jewelers' moet openen terwijl ze de ring van A-Rod houdt
JLo-fans grappen dat ze 'Jenny's Jewelers' moet openen terwijl ze de ring van A-Rod houdt
Anonim

Jennifer Lopez is misschien gescheiden van Alex Rodriguez, maar ze heeft de relatie $ 1,8 miljoen rijker gemaakt.

Dat komt omdat ze naar verluidt nog steeds haar diamanten verlovingsring heeft die ze van de voormalige honkbalspeler heeft gekregen.

De 51-jarige entertainer was meer dan twee jaar verloofd voordat ze donderdag aankondigde dat ze hun vierjarige relatie zouden beëindigen.

Bronnen vertelden TMZ dat Lopez "de ring nog steeds in haar bezit heeft" ondanks de splitsing.

De sieraden zijn blijkbaar op een veilige plek terug in L. A terwijl ze Shotgun Wedding filmt met Josh Duhamel in de Dominicaanse Republiek.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez voorstel
Jennifer Lopez en Alex Rodriguez voorstel

Rodriguez en Lopez bevestigden dat ze hun verloving hadden beëindigd in een gezamenlijke verklaring die werd vrijgegeven op Today.

"We hebben ons gerealiseerd dat we beter zijn als vrienden en kijken ernaar uit om dat te blijven", aldus de verklaring. "We zullen blijven samenwerken en elkaar ondersteunen bij onze gedeelde bedrijven en projecten…"

"We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste. Uit respect voor hen is de enige andere opmerking die we hebben, iedereen te bedanken die vriendelijke woorden en steun heeft gestuurd."

Alex zakte op één knie en vroeg de Selena-ster ten huwelijk met de indrukwekkende 15-karaats smaragd geslepen diamanten ring tijdens een vakantie in de Bahama's in 2019.

Lopez heeft een reeks ringen gekregen van voormalige vrijers.

Jennifer Lopez Ben Affleck roze ring
Jennifer Lopez Ben Affleck roze ring

Ben Affleck vroeg Jennifer in 2002 ten huwelijk na een jaar verkering met een zes-karaats roze diamanten ring van Harry Winston met een waarde van meer dan $1,2 miljoen.

In 2001 ontving ze een ring van achtergronddanser Cris Judd ter waarde van zes cijfers. Het paar trouwde een maand later op 29 september 2001 - maar dat huwelijk eindigde in een scheiding in 2003.

Jennifer was in 1997 getrouwd met Ojani Noa en ontving naar verluidt een peervormige diamant van $ 100.000 van de restaurateur. Het huwelijk eindigde het volgende jaar.

Jennifer ontving een indrukwekkend sterretje van $ 4 miljoen van acht karaat van Marc Anthony toen hij in 2004 ten huwelijk vroeg. Dit was haar langste huwelijk dat duurde tot 2014.

Jennifer Lopez en Marc Anthony verlovingsring
Jennifer Lopez en Marc Anthony verlovingsring

Vorige maand beweerden insiders dat de zanger, 51, en de voormalige Yankees-speler, 45, hun verloving beëindigden vanwege de "vriendschap" van Alex met realityster Madison LeCroy, 30.

In een verklaring destijds zeiden Jennifer en Alex dat de splitsingsclaims 'onnauwkeurig' waren en dat ze 'sommige dingen doornemen'.

Het uitdagende stel pakte vervolgens camera's op de PDA in tijdens een familie-uitstapje toen ze kussend werden gespot in de Dominicaanse Republiek.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez familie
Jennifer Lopez en Alex Rodriguez familie

Jennifers tweeling Emme en Max, 13, die ze deelt met ex-man Marc Anthony, groeide dicht bij Rodriguez' twee dochters, Natasha, 14, en de tienjarige Ella, die hij deelt met ex-vrouw Cynthia Rodriguez.

Fans maakten snel grappen over het einde van Jennifers laatste verloving.

"Op dit moment moet JLo een 'Jenny's Jewelers' openen. Deze vrouw verzamelt verlovingsringen als geen ander die ik heb gezien!" een fan schreef.

"Heeft ze niet nog steeds de verlovingsring van Ben Affleck? Ik was eerder verloofd en ik gaf de ring terug nadat ik had besloten niet met hem te trouwen," voegde een tweede eraan toe.

"Ze moet nu een enorme collectie verlovingsringen hebben verzameld!" een derde stemde in.

Aanbevolen: