Kim Kardashian worstelt om te onthouden hoe ze in haar eigen auto moet rijden

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian worstelt om te onthouden hoe ze in haar eigen auto moet rijden
Kim Kardashian worstelt om te onthouden hoe ze in haar eigen auto moet rijden
Anonim

Houdt iedereen Kim bij? Ze heeft een WILDE tijd. Na een week lang het 'KUWTK'-publiek te hebben gevraagd of ze in buitenaardse wezens geloven en zichzelf in cakevorm zag worden gebeeldhouwd, besloot de realityster gewoon naar clubs te gaan.

Kim Kardashian's Girls(plus Jonathan Cheban)NightOut omvatte alles, van diamond grillz in haar mond stoppen tot dansen in een DJ-booth - maar begon met Kim die weer achterop kwam het stuur van haar zwarte Lamborghini. Het lijkt de eerste keer sinds een tijdje dat ze zelf rijdt en… het ging niet geweldig.

Ze kon haar auto niet starten

Kim Kardashian IG-verhalen in Lamborghini
Kim Kardashian IG-verhalen in Lamborghini

Kim's nacht begon met wat IG-verhalen vanuit haar bestuurdersstoel. Ze gaf toe dat ze al een tijdje niet meer achter het stuur had gezeten en dat ze uiteindelijk een onhandige tijd had om de sportwagen van een miljoen dollar in beweging te krijgen.

"Kay jongens, kunnen jullie raden waar we zijn?" Vraagt Kim aan volgers terwijl ze hen het uitzicht laat zien vanuit haar geparkeerde Lambo. "Laten we kijken of ik me kan herinneren hoe ik dit ding moet besturen."

Na een paar piepgeluiden en een "st!" van haar passagier (BFF Stephanie Shepherd), zegt Kim "oh st" terwijl je haar voet op het gaspedaal kunt zien tikken. De auto beweegt helemaal niet.

"Het is in noodstop, " biedt Stephanie aan, en Kim reageert met een lach van realisatie en "ohh parkeerpauze, oké oké."

In het volgende verhaal stopt de auto van Jonathan Cheban naast die van Kim en roept hij "wat ben je aan het doen?" en "laten we gaan!"

"Wat?!" roept Kim terug. "Oh mijn god, oké, we zullen je volgen, we zullen je volgen."

Ze heeft het onder de knie

Steph Shepherd's Stories laten zien dat Kim zich meer op haar gemak voelde achter het stuur toen ze eenmaal onderweg waren.

Stephanie Shepherd's IG-verhalen over het rijden van Kim
Stephanie Shepherd's IG-verhalen over het rijden van Kim

Mej. Shepherd toonde ook met name beelden van Kim die haar hoofd dobberde naar Saweetie en Doja Cat's 'Beste Vriend' in de auto, waarbij Steph naar Kim wees voor de regels over het feit dat ze geen man nodig had omdat ze 'haar eigen geld kreeg'. Lijkt mooi op de neus voor wat Kim en Kanye hebben doorgemaakt, niet?

De nacht was een succes

Toen Kim eenmaal in de club was, lieten zij en haar vrienden los. Haar verhalen laten Jonathan zien met een cheesy grijns die zegt: "we zijn terug! One year wow, here we go" terwijl ze Pharell's Miami-hotspot 'The Goodtime Hotel' binnenstappen.

Uiteindelijk ontmoetten ze (bijna) alle Kar-Jenners voor een echt persoonlijk feest. Rob, waar ben je?

Aanbevolen: