Kim Kardashian worstelt om dingen te laten werken met Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian worstelt om dingen te laten werken met Pete Davidson
Kim Kardashian worstelt om dingen te laten werken met Pete Davidson
Anonim

Kim Kardashian "worstelt" met al het reizen dat ze moet doen om "dingen te laten werken" met Pete Davidson. Tot nu toe zijn de tortelduifjes erin geslaagd om het uit te houden, ondanks dat ze aan weerszijden van het land wonen, maar nu zegt een insider dat er vragen "opdoemen over hun relatie", terwijl Kim een druk schema in Californië heeft terwijl Pete's carrière gebaseerd is in New York City.

Kim Kardashian worstelt om tijd te vinden voor Pete Davidson

Kim ontmoette Pete toen hij in New York was waar Saturday Night Live werd georganiseerd, en nadat de twee flirterig werden op de set, wisselden ze nummers uit en werden al snel een van Hollywood's meest spraakmakende koppels. Maar het lijkt erop dat de relatie een gedoe wordt, althans volgens The Sun.

"Zo geliefd als ze nu zijn, doemt er een aantal vraagtekens op over de relatie omdat ze het allebei zo druk hebben", vertelde een insider aan The Sun. "Het is moeilijk om dingen te laten werken als ze aan tegenovergestelde kusten wonen."

Kim brengt het grootste deel van haar tijd door in Californië, waar ze werkt om vier jonge kinderen op te voeden, een diploma rechten te behalen en haar populaire realityshow The Kardashians te filmen. De bron voegde eraan toe dat de realityster “worstelt met al het reizen” dat nodig is om haar relatie met Pete gaande te houden.

"Pete overweegt een plek dicht bij Kim in LA te krijgen om het leven gemakkelijk te maken en voor hem om daar meer tijd door te brengen - en Kim moedigt dit aan", vervolgde de bron. "In dit stadium zou hij niet fulltime naar LA verhuizen - zijn leven en een groot deel van zijn carrière speelt zich af in New York."

Pete heeft heel veel werk te doen in New York

Pete heeft een fulltime optreden bij SNL, dus tenzij hij van plan is een nieuwe baan in Californië te vinden of elke week terug te vliegen, klinkt het alsof hij beter af is in New York. Dat is ook waar de komiek zijn nieuwe horror filmt, The Home, die volgend jaar uitkomt.

De bron zei ook dat Kim Pete niet bij haar laat blijven als hij op bezoek is, tenzij de kinderen weg zijn, ondanks dat de komiek een tatoeage van hun initialen laat zetten. De realityster is "echt beschermend" voor haar kinderen en als de komiek blijft logeren, kunnen ze "verwarren".

Nadat Kim scheidde van haar ex-man Kanye West, betaalde ze om hun Calabasas-huis van $ 60 miljoen te behouden, terwijl Pete net een appartement van $ 1,2 miljoen in Brooklyn, New York betrok.

Aanbevolen: