Wat is er gebeurd tijdens Lena Dunham's mislukte rijden in auto's met auditie voor jongens?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tijdens Lena Dunham's mislukte rijden in auto's met auditie voor jongens?
Wat is er gebeurd tijdens Lena Dunham's mislukte rijden in auto's met auditie voor jongens?
Anonim

Het missen van films en tv-shows overkomt alle bekende artiesten. Of het nu gaat om een geliefd personage, een film die aan de kassa sneuvelde, of een komedie waar mensen nog steeds van houden, elke grote artiest mist op een gegeven moment.

Lena Dunham heeft succes gevonden in entertainment, maar toen ze een jongere was, kostte haar houding haar een kans om in een Drew Barrymore-film te spelen die veel potentieel had.

Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Lena Dunham Breakout vond plaats in 2012

Lena Dunham is een figuur die al een tijdje in Hollywood is. Ze kon laten zien wat ze kon met korte films op YouTube, en uiteindelijk kon ze doorbreken in entertainment en een succes worden.

Afkomstig van een stel ouders die zelf in de kunst zaten, was een hulp, maar Dunham heeft jarenlang haar schrijfvaardigheid verbeterd.

Tijdens de jaren 2010 was Dunham in staat om solide film- en tv-werk te doen. In 2012 veranderde alles ten goede toen haar eigen serie Girls een doorbraakhit werd op het kleine scherm.

De serie liep 6 seizoenen en eindigde in 2017.

In een interview met Rolling Stone opende Dunham over het beëindigen van de show.

"We wilden altijd uitgaan terwijl mensen nog bezig waren met de show en er nog steeds over praatten. Het voelde alsof het meest trieste dat zou kunnen gebeuren, zou zijn dat mensen zouden denken: 'Is Girls nog steeds bezig?” Tijdens seizoen vier begonnen we te praten over het afronden ervan; we konden toen duidelijk de 20-afleveringenboog van seizoen vijf en zes zien die Hannah en de meisjes tot hun logische conclusie bracht, "zei ze.

Het ging goed met Dunham, maar al vroeg miste ze een foto van Drew Barrymore.

Lena Dunham was op voor een rol in het rijden in auto's met jongens

2001's Riding in Cars With Boys was misschien geen grote kaskraker, maar de film heeft wel enkele fans, en het had een enorm getalenteerde cast die hun best deden in de film van Penny Marshall.

Met in de hoofdrollen Drew Barrymore, Brittany Murphy, James Woods en Andy Garcia, was de film gebaseerd op de autobiografie van Beverly Donofrio. Het bronmateriaal was fantastisch, en het leek een goed idee voor een film.

In een interview vertelde Murphy over de hoofdpersonen in de film en hoe hun reis er in de moderne tijd uit zou zien.

"Ze waren zeker gebrandmerkt met de scharlakenrode letter, in de tijd waarin ze opgroeiden. Ik weet niet wat ze vandaag zouden doormaken, maar ik weet wel dat de dingen heel anders zouden zijn. Misschien, misschien niet, anders in bepaalde opzichten, maar niet in andere, "zei ze.

Aan de kassa presteerde de film slecht, en kritisch gezien deed hij het niet veel beter. Het was helaas een misfire.

Tijdens het auditieproces voor de film was een jonge Lena Dunham in voor een rol in de film. De kans om op jonge leeftijd samen met Drew Barrymore in een film te verschijnen, zou destijds geweldig zijn geweest voor Dunham's carrière, maar toen het erop aankwam auditie te doen voor de rol, kreeg ze haar eigen weg.

Lena Dunham's houding stond in de weg

Volgens Dunham: "Ik begrijp waarom ik de rol niet kreeg, omdat ze alle jonge acteurs vroeg om onze naam, onze lengte, waar we vandaan kwamen, te zeggen en te glimlachen… en ik zei: 'Ik 'Ik ben Lena, ik kom uit New York en ik lach niet op commando.' En Penny Marshall zei: 'Dat heet acteren, schat.'"

Dat is een buitengewoon gewaagde en dwaze zet van een jonge en onbewezen artiest, en het werkte helemaal niet voor haar.

Gelukkig is Dunham zich er volledig van bewust dat ze het zichzelf heeft aangedaan.

"Het punt is, ze had gelijk. Zou je een acteur inhuren die zegt: 'Het spijt me, ik kan niet lachen op commando'?" Dunham zei.

"Het punt is, ik ben met Penny op deze. Ik herinner me dat ik naar huis ging en wist dat ik 'de hond had verpest' om zo te zeggen, en mijn moeder zegt dat ik ongeveer een week in bed heb gelegen en kreunde 'mijn carrière is voorbij'", vervolgde ze.

Achteraf gezien het geschenk, kan Lena Dunham zien dat ze ongelijk had. Het wordt vooral duidelijk door het feit dat ze zelf regisseur is.

Rijden in auto's met jongens was een gemiste kans voor een jonge Lena Dunham, maar uiteindelijk kwam het goed.

Aanbevolen: