Jason Momoa plaatst een video die je gezien moet hebben van achter de schermen van de 'Dune'-film

Inhoudsopgave:

Jason Momoa plaatst een video die je gezien moet hebben van achter de schermen van de 'Dune'-film
Jason Momoa plaatst een video die je gezien moet hebben van achter de schermen van de 'Dune'-film
Anonim

Jason Momoa speelt de hoofdrol in de remake van Dune, en te oordelen naar de ongelooflijke video die hij zojuist op zijn Instagram-account heeft geplaatst, is dit een film die je gezien moet hebben!

De cast en crew maken zeker gebruik van Momoa's gigantische omvang en kracht, en deze video pakt heel wat punch uit. Zodra fans op 'play' drukken, is er helemaal geen waarschuwing of prelude… de video begint meteen met het schokkende beeld van Jason Momoa die Timothee Chalamet oppakt en rondzwaait als een ragdoll. De rest van de cast om hem heen begint onmiddellijk over hem heen te springen terwijl hij wordt gesponnen door Momoa.

Momoa's superkracht is van het begin tot het einde volledig zichtbaar, en over het einde gesproken… dat is nog schokkender dan de rest! Momoa heeft er gewoon genoeg van en laat Chalamet halverwege de swing vallen, waardoor hij buiten het bereik van de camera vliegt.

Als dit slechts één clip is die laat zien wat we van deze film kunnen verwachten, willen fans zeker meer zien.

Momoa's krachtsinspanningen

Dit is niet de eerste keer dat fans de ongelooflijke lichaamsbouw en ultrafit lichaam opmerken waar Jason Momoa zo hard voor werkt. Zonder twijfel is zijn trainingsroutine net zo woest als hij, en hij besteedt veel van zijn tijd aan een gezond leven en het bijhouden van zijn vorm. Als hij niet aan het sporten is of zijn energie niet aan zijn kledinglijn of verzameling Harley Davidsons besteedt, is Momoa te vinden op de set van Dune, waar hij zich voorbereidt om de massa opnieuw te vermaken. De voormalige Aquaman heeft een enorme aanhang van trouwe fans, en op basis van deze teaservideo is het veilig om aan te nemen dat Dune een enorme hit aan de kassa zal blijken te zijn.

Als je een paar keer met je ogen moest knipperen en dit herhaaldelijk moest bekijken om het volledige effect te krijgen, ben je niet de enige. Fans zijn enthousiast om te zien welke andere fysieke prestaties hij op zich neemt voor zijn rol in deze binnenkort uit te brengen sci-fi-film.

Plezier op de set

Jason Momoa lijkt overal plezier te hebben. Hij ondertitelde deze video met: "Laat me lachen, de beste ervaring met het werken aan deze film kan niet wachten om @dunemovie love you @joshbrolin Repost van @joshbrolin te zien", wat een reactie was op de post die luidde; "Jason Momoa slingert Timothee Chalamet tussen de opnames van "Dune". In de woestijn was het moeilijk om het licht te houden, maar met Momoa daar, de puberende koning, kwam een glimp van een idee altijd tot uiting in mastodont-proporties."

Fancommentaar stroomde binnen met mensen die zich afvroegen of dat echt Timothee Chalamet was, en verreweg de meest populaire feedback was de schok die elke fan ervoer helemaal aan het einde van de clip toen Momoa gewoon losliet.

Aanbevolen: