Mislukte reality-shows die erin slaagden om Star Careers te lanceren

Inhoudsopgave:

Mislukte reality-shows die erin slaagden om Star Careers te lanceren
Mislukte reality-shows die erin slaagden om Star Careers te lanceren
Anonim

Als je de wereld van Hollywood wilt bereiken, heb je geluk en omstandigheden nodig. Hoewel veel huidige realityshows een reddingslijn bieden die die vijftien minuten roem biedt die nodig zijn om de eerste stap in het rijk van beroemdheden te zetten, zijn niet alle shows echt de successen die ze naar verwachting zullen zijn. Talent overstijgt echter soms zijn eigen platform en gaat zijn eigen weg, zoals blijkt uit deze tien beroemdheden wiens carrières gelanceerd werden vanuit mislukte realityshows.

9 Emma Stone vocht om deel uit te maken van de familie

Emma Stone is tegenwoordig misschien een begrip met verschillende hits in haar filmografie, waaronder Easy A, The Amazing Spiderman, La La Land en Cruella, maar ze stond niet altijd in de schijnwerpers. Voordat ze samenspeelde met leidende mannen als Ryan Gosling, werkte ze weg om lid te worden van The Partridge Family op In Search of the New Partridge Family. De realityshow draaide om het zoeken naar een cast om de populaire sitcom uit de jaren 70 opnieuw op te starten. Hoewel Stone uiteindelijk de rol van Laurie Partridge won, werd de show uiteindelijk niet opgepikt.

8 Lady Gaga stoomde niet over haar mislukte uiterlijk

Te midden van de jaren 2000 waren grapoorlogen eindeloos, dus het is geen wonder dat Boiling Points dacht dat ze een markt zouden hebben. De show draaide om verborgen camera's, waardoor jonge volwassenen in rare en maffe situaties terechtkwamen om het publiek te amuseren. Voordat de Lady Gaga-personage ooit verscheen, liet Stefani Germanotta haar gezicht zien in een aflevering, zeer niet geamuseerd bij de gedachte aan het eten van een salade bereid met afval. Ze heeft misschien wat geld misgelopen voor kieskeurig eten, maar ze kreeg meer dan genoeg rijkdom en rollen in de jaren die volgden.

7 Laverne Cox ging voor zichzelf werken

Voordat Laverne Cox naar buiten trad als een ster en icoon in haar eigen recht, probeerde Laverne Cox zich een weg naar de top te banen door te verschijnen in I Want to Work for Diddy. Net als de stijl van The Apprentice volgde de show jonge professionals die streden om de positie van Sean Combs' assistent. Als grote naam in muziek en mode bood het werken voor P. Diddy veel aanzien. Hoewel Laverne Cox niet de felbegeerde positie won, vond de actrice al snel haar eigen succes en publiek met doorbraakrollen zoals Sophia in Orange is the New Black.

6 Nicole Scherzinger dook op in een verschijning

Nu bekend om haar soulvolle stem, had Nicole Scherzinger niet altijd toegang tot de middelen die nodig waren om haar naam bekend te maken. Daarom verscheen de jonge zangeres op Popstars, een show gewijd aan het vinden van nieuw en onontdekt talent om de ultieme popgroep te vormen. Scherzinger won uiteindelijk de competitie en vormde Eden's Crush. Hoewel de groep niet lang bestond, wist Scherzinger haar weg te vinden naar leadzangeres van The Pussycat Dolls, wat de rest van haar carrière zou bepalen.

5 Taryn Manning mikt op All Star Heights

Nicole Scherzinger was niet de enige die via Popstars haar weg naar Hollywood probeerde te vinden. De zangeres werd in het eerste seizoen van de show vergezeld door Taryn Manning. Hoewel Manning het uiteindelijk niet haalde zoals Scherzinger deed, ontbrak haar eigen carrière niet na die eerste verschijning. Manning ging verder zonder al te veel zorgen om uiteindelijk te eindigen op Orange is the New Black, het winnen van de harten van velen.

4 Matt Lanter ging op klopjacht

Van jongs af aan wist Matt Lanter dat zijn uiterlijk een verkoopargument was. Hij wilde doorbreken in de media-industrie en deed zijn best door op Manhunt: The Search For America's Most Gorgeous Model te verschijnen. Spoiler alert - het blijkt dat Lanter niet het mooiste model van Amerika was. Hij won de competitie niet, maar hij slaagde er wel in om door te breken in zijn carrière en schitterde in Timeless, 90210 en Pitch Perfect 3.

3 David Archuleta zocht een ster te zijn

David Archuleta heeft misschien een vrij gemiddelde jeugd gehad, maar dat betekende niet dat hij niet verlangde naar roem en roem. De zanger wilde zijn best doen en op 12-jarige leeftijd trad hij toe tot Star Search 2 (een reboot van de originele show uit de jaren 80 en 90). Hij slaagde erin om de Junior Vocal Champion van het seizoen te worden en nam die overwinning mee toen hij een paar jaar later doorging met American Idol om een groter publiek te bereiken. Van daaruit won hij aandacht en harten en verzekerde hij zich van een succesvolle carrière.

2 Jon Hamm raakte harde afwijzing

Voor zijn grote dagen op Mad Men en Good Omens (of de Skip the Dish-commercials in Canada), had Jon Hamm het moeilijker om op het grote scherm te komen. De Baby Driver-acteur probeerde oorspronkelijk zijn hand op reality-tv en verscheen op The Big Date. In 1996 verscheen de acteur op het scherm terwijl hij probeerde zijn weg naar de ware liefde te vinden. Helaas werd Hamm door beide vrouwen in de show afgewezen en bleef hij als altijd single. Aan de positieve kant, het was slechts een jaar of zo voordat hij zijn weg vond naar Ally McBeal, wat leidde tot vele andere successen.

1 Kristen Wiig was geen gemiddelde Joe

Voordat ze groots uitpakte op Saturday Night Live, werkte Kristen Wiig aan andere manieren om met stereotiepe personages te spelen in The Joe Schmo Show. Deze beperkte serie, bedoeld om de spot te drijven met de wereld van realityshows, volgde een enkele persoon die dacht dat ze in een geïmproviseerde realityshow zaten, maar die in werkelijkheid werd omringd door een cast van acteurs, zorgvuldig geschreven personages en geconstrueerde plots. Wiig sloot zich aan bij het eerste seizoen als de 'Quack Marriage Counselor' en speelde in op haar capaciteiten om chaos en chaos in elk personage te vinden. Het is veilig om te zeggen dat het voor haar werkte, omdat ze sindsdien het scherm heeft gedeeld met Matt Damon, Melissa McCarthy en een aantal andere grote namen. Wiig mede-schreef en speelde met name in de 2011 hit Bridesmaids.

Aanbevolen: