Fans bezorgd nadat Britney Spears documentaires over haar 'hypocriet' belt

Inhoudsopgave:

Fans bezorgd nadat Britney Spears documentaires over haar 'hypocriet' belt
Fans bezorgd nadat Britney Spears documentaires over haar 'hypocriet' belt
Anonim

Britney Spears is opnieuw naar Instagram gegaan om haar verontwaardiging te uiten over de documentaires over haar leven.

Eerder dit jaar zei de popster dat ze een paar fragmenten had gezien uit de "gênante" documentaire Framing Britney Spears. De film, die in februari in première ging, behandelt haar conservatorschapszaak en gaat in op het misbruik dat de artiest aan het begin van haar carrière van de media ontving.

In een nieuwe post stelt de Toxic-zanger een ander probleem aan de orde met de Hulu en FX-documentaire geregisseerd door Samantha Stark.

Britney Spears noemt documentaire 'hypocriet', maar fans denken niet dat zij het is

Spears plaatste op 3 mei een video waarin ze in verschillende outfits danst.

In het bijschrift heeft de zanger het over meerdere documentaires, waarschijnlijk verwijzend naar Framing Britney Spears en een andere documentaire die momenteel in de maak is bij Netflix.

“Zoveel documentaires over mij dit jaar met de kijk van andere mensen op mijn leven … wat kan ik zeggen … ik ben diep gevleid !!!! Deze documentaires zijn zo hypocriet … ze bekritiseren de media en doen vervolgens hetzelfde”, schreef Spears.

“Verdomme … ik ken jullie niet, maar ik vind het geweldig om jullie eraan te herinneren dat hoewel ik behoorlijk moeilijke tijden in mijn leven heb gehad … ik nog meer geweldige tijden in mijn leven heb gehad en helaas mijn vrienden … Ik denk dat de wereld meer geïnteresseerd is in het negatieve,” voegde ze eraan toe.

Tot slot schreef Spears: “Ik bedoel … hoort dit niet een bedrijf en een samenleving te zijn over DE TOEKOMST???? Waarom de meest negatieve en traumatiserende tijden in mijn leven van een eeuwigheid geleden benadrukken????”

Sommige fans geloven echter niet dat de postster achter de post zit.

“Zeg het live en we zullen je geloven”, merkte een fan op.

"Wie heeft haar telefoon?" een ander vroeg.

“Ik denk eerlijk gezegd niet dat dit haar spelling op haar berichten is,” was een andere opmerking.

Eén fan stelde Britney ook voor om haar eigen interview met Oprah Winfrey te doen na de opruiende chat van Meghan Markle en prins Harry.

"Ik ben er klaar voor als ze met Oprah gaat zitten", schreven ze.

Britney Spears spreekt in juni voor de rechtbank

Deze schijnbaar anti-Framing Britney Spears-post werd gepubliceerd nadat Spears had verzocht om de rechtbank toe te spreken in haar conservatorschapszaak.

Jamie Spears, de vader van de zangeres, heeft sinds 2008 de controle over haar persoonlijke en professionele zaken na zorgen over de geestelijke gezondheid van Britney.

“Mijn cliënt heeft verzocht om een hoorzitting waarop zij zich rechtstreeks tot de rechtbank kan wenden”, vertelde Samuel Ingham de rechtbank op 27 april. Hij voegde eraan toe dat zijn cliënt “had gevraagd om dit op een versnelde basis te doen”.

Spears moet op 23 juni de rechtbank toespreken. Dit zal de eerste keer zijn dat ze zich rechtstreeks uitspreekt over haar conservatorschap.

Aanbevolen: