Kim Kardashian heeft toegegeven verliefd te zijn op deze A-lijst acteur

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian heeft toegegeven verliefd te zijn op deze A-lijst acteur
Kim Kardashian heeft toegegeven verliefd te zijn op deze A-lijst acteur
Anonim

Er wordt volop geroddeld over de splitsing van Kim Kardashian en Kanye West. Maar zoals fans al weten, betekent een scheiding niet dat Kim (en Kanye) ergens anders geen liefde meer kunnen vinden.

En hoewel er veel wordt gespeculeerd over de vraag of Kim al verder is gegaan, is er één feit waar fans op kunnen wijzen over haar vroegere aantrekkingskracht op collega-beroemdheden. Kim heeft toegegeven een enorme crush te hebben op een bekende beroemdheid die net zo beroemd is als zij.

Wie is de Celebrity Crush van Kim Kardashian?

Kim gaf toe dat ze al lang verliefd is op beroemdheden, zelfs voordat ze zelf beroemd werd. Sterker nog, toen ze het had over haar bewondering voor een bepaalde A-lister, gaf ze toe dat zij en Kourtney knipsels hadden van hun verliefdheid op de muur van hun gedeelde slaapkamer.

Ok, dus het was lang geleden dat Kim Kardashian helemaal verliefd was op Johnny Depp. Maar wetend hoe ze zich toen voelde, vragen fans zich af of Kim nog steeds iets voor de supersteracteur heeft… En hoe ze het zou kunnen vinden om tegelijkertijd single te zijn met hem…

Kim Kardashian is over Johnny Depp gesprongen

Hoewel het onduidelijk is wie er meer kan verliezen bij hun gemelde echtscheiding, is het een feit dat Kim genoeg geld heeft om voor zichzelf en haar kinderen te zorgen. En het is logisch dat ze buiten Hollywood op zoek gaat naar een nieuwe man (als dat überhaupt op haar agenda staat).

Maar wie zou nee zeggen tegen een date met Johnny Depp?

Immers, Kim gutste over de acteur en hoeveel ze van hem hield in een interview met Marie-Claire vlak nadat North was geboren. Ze zei dat ze, toen ze een tiener was, 'geobsedeerd' was door Johnny en zich fysiek tot hem aangetrokken voelde.

Tegelijkertijd dacht ze dat het iets te maken had met zijn slechte karakter, merkte Kim op; haar verliefdheid groeide rond de tijd dat Depp aan het daten was met co-sterren als Winona Rider en Kate Moss. Johnny beschouwt zichzelf natuurlijk niet als een grote ster, dus misschien is dat weer een gelijkspel.

In datzelfde interview zei Kim echter hoe "perfect" Kanye voor haar was, wat suggereert dat haar vroegere verliefdheid op Depp precies dat was. En toch vragen fans zich af of Depp het woord zal krijgen dat een Kardashian ooit (en misschien nog steeds?) in hem geïnteresseerd was.

Het punt is dat Johnny misschien niet in haar geïnteresseerd is. Ondanks Kims charmes heeft Johnny al eerder gezegd dat reality-RV-sterren slechts 'socialites' zijn, en hij leek het niet op een aardige manier te zeggen.

De tijd zal het natuurlijk leren of Kim haar shot met de A-lijst acteur zal maken.

Aanbevolen: