Bethany Joy Lenz heeft toegegeven dat ze verliefd was op haar 'One Tree Hill'-co-ster

Inhoudsopgave:

Bethany Joy Lenz heeft toegegeven dat ze verliefd was op haar 'One Tree Hill'-co-ster
Bethany Joy Lenz heeft toegegeven dat ze verliefd was op haar 'One Tree Hill'-co-ster
Anonim

Haley James is een van de beste tienerdrama-personages en dat komt deels omdat zij Nathan Scott vaak wordt beschouwd als het beste koppel op One Tree Hill. Terwijl fans genieten van het kijken naar Lucas Scott die verliefd wordt op Peyton Sawyer en de liefdesdriehoek met Peytons beste vriend Brooke Davis leuk is, is er iets liefs aan Haley en Nathan. Haley verliest nooit hoe slim en intelligent ze is en ze heeft altijd een goede invloed op Nathan.

Hoewel we willen weten of de cast van One Tree Hill met elkaar overweg kon, weten we dat Sophia Bush en Chad Michael Murray kort getrouwd waren, en we kunnen het niet helpen, maar we vragen ons af of er andere relaties buiten het scherm zijn gebeurd. Bethany Joy Lenz maakte onlangs een opmerking waardoor fans zich afvragen of ze een oogje had op haar One Tree Hill co-ster. De cast heeft het vaak over One Tree Hill en deze opmerking is bijzonder sappig. Laten we eens kijken.

Heeft Bethany Joy Lenz een date gehad met James Lafferty?

We zijn gewend te horen dat liefdesverhalen zijn begonnen op een tv- of filmset of dat de acteurs erg verliefd op elkaar waren, maar uiteindelijk niet uitgingen. En dankzij de One Tree Hill-podcast kunnen fans veel dingen horen die ze anders misschien niet weten over de tienershow.

Bethany Joy Lenz zei dat ze letterlijk over James Lafferty had gedroomd. Volgens Insider.com deelde Bethany dit verhaal op de podcast "Drama Queens" en zei dat omdat Haley en Nathan samen waren, ze denkt dat ze daardoor echte dromen over hem had.

Bethany zei dat omdat zij 21 was en hij 17, ze niet uitgingen. Ze zei: "James en ik konden het altijd heel goed met elkaar vinden, maar hij was een stuk jonger dan ik. Het kwam gewoon niet bij me op om persoonlijke, romantische gevoelens voor hem te hebben."' Bethany zei dat ze denkt dat ze elkaar echt leuk vonden op het scherm omdat ze gewoon vrienden waren buiten het scherm: ze zei: "We kussen de hele dag! We zijn aan het zoenen en zijn allemaal verliefd, natuurlijk, het zal zijn weg vinden naar je onderbewustzijn. Maar we zijn nooit in het echte leven samengekomen en dat is, eerlijk gezegd, waarschijnlijk wat de chemie zo lang op het scherm heeft gehouden."

Bethany legde uit: "Naarmate de show vorderde, hoe meer tijd we samen doorbrachten, ik bedoel, ik zou helemaal een romantische droom over hem hebben en wakker worden en zeggen, 'oh wauw, dat was interessant."

Fans zijn dol op het horen van deze sappige details, want het klinkt alsof Bethany Joy Lenz niet van plan was om met haar co-ster James Lafferty te daten, maar ze kon het niet helpen dat ze dit soort dromen over hem had. Ze legde uit dat ze zoveel tijd met zoenen in de show doorbrachten dat het logisch was dat dit gebeurde.

Hoe was het voor Bethany om Haley James Scott te spelen?

In een interview over de hoofdrol in Men At Work, vertelde Bethany Joy Lenz dat ze goed is in improvisatie als ze aan een dramatisch project werkt, maar dat het veel moeilijker voor haar is als het op komedie aankomt.

De actrice zei dat ze vaak veranderde wat het script op One Tree Hill zei, en voegde eraan toe: "Ik was waarschijnlijk tien jaar lang de vloek van hun bestaan."

Bethany Joy Lenz en Jana Kramer spraken over de giftige sfeer van One Tree Hill en ze zeiden dat als er een reboot zou plaatsvinden, ze wisten dat alles veel soepeler zou verlopen. Bethany zei wel dat, omdat de originele showrunner Mark Schwahn zou worden betaald voor de reboot, het geen goed idee zou zijn.

Bethany legde uit aan People: Het zou geweldig zijn om terug te gaan en niet het gevoel te hebben dat het op een of andere manier verdeeld was of dat we een moeilijke periode doormaakten. Ik denk dat we nu allemaal ouder zijn, het zou zoveel gemakkelijker zijn om echt van elkaars gezelschap te genieten en op het werk te verschijnen, het waarderen dat we een baan hebben, het waarderen dat we ergens zijn waar we weten dat we zo'n enorme schare fans hebben.

Bethany Joy Lenz is bezig geweest sinds 'One Tree Hill'

Nadat One Tree Hill in 2012 uit de lucht ging, is Bethany Joy Lenz zeker betrokken geweest bij veel acteerprojecten.

Bethany verscheen in verschillende afleveringen van Dexter als Cassie en speelde Stephanie in Agents of S. H. I. E. L. D. Bethany is ook te zien in veel kerstfilms, waaronder The Christmas Secret uit 2014, Snowed-Inn Christmas uit 2017 en Five Star Christmas uit 2020.

Bethany speelt ook in de film An Unexpected Christmas uit 2021 over een vrouw genaamd Emily die het uitmaakt met Jamie… en dan zegt Jamie dat ze moeten doen alsof ze nog steeds verliefd en samen zijn.

Bethany is ook een ongelooflijke zangeres, en fans van One Tree Hill herinneren zich dat Haley vaak zong in het tienerdrama. Bethany had een tijdje een band genaamd Everly.

Volgens The Guardian wilde Bethany Joy Lenz een musical maken die was gebaseerd op de populaire Nicholas Sparks-film The Notebook en ze werkte eraan samen met Ron Aniello. In 2011 zei Bethany: "We zijn nog steeds bezig met de ontwikkeling van dit proces. maar de beste manier die ik altijd heb gevonden, en het is wat ik in Hollywood heb gedaan of dat het werkt met de uitgevers waarmee ik heb gewerkt voor een lange tijd, is werken met mensen die je echt vertrouwt, die begrijpen waar het over gaat en dat willen ze meenemen en er iets nieuws van maken."

Terwijl Bethany Joy Lenz aan verschillende nummers werkte, heeft Ingrid Michaelson een musical gebaseerd op The Notebook die volgens Playbill in ontwikkeling is. Het zal in het voorjaar van 2022 te zien zijn in het Chicago Shakespeare Theatre.

One Tree Hill-fans die meer leuke verhalen willen horen, moeten zeker naar Drama Queens luisteren.

Aanbevolen: