Deze 8 beroemdheden hebben toegegeven dat ze rijden onder invloed

Inhoudsopgave:

Deze 8 beroemdheden hebben toegegeven dat ze rijden onder invloed
Deze 8 beroemdheden hebben toegegeven dat ze rijden onder invloed
Anonim

Vergissen is menselijk. We hebben allemaal dingen gedaan waar we niet trots op zijn. En beroemdheden zijn geen uitzondering op de regel. Het enige verschil is dat het niet zo gemakkelijk is om weg te komen wanneer je misdrijven worden getoond op nationale tv of sociale media. Soms ben je noch hier noch daar, maar schuldig door associatie. Je bent "slechts" een beroemde partner of broer of zus, en je hebt er een paar te veel gehad, en je besluit terug te rijden naar je landhuis. Wat is het ergste dat kan gebeuren? Veel, zul je je realiseren, als je publiekelijk gedwongen wordt om de muziek onder ogen te zien. Sommige beroemdheden op deze lijst gebruikten hun penseel met de wet als een wake-up call, sloegen een nieuw blad om en werden de beste versie van zichzelf die ze konden zijn. Voor anderen was het niet zo'n sprookjesachtig einde. Hier is een lijst van acht beroemdheden die werden beschuldigd van DUI.

8 Michael Phelps 'wilde niet meer leven' na zijn arrestatie voor rijden onder invloed

Michael Phelps, de meest gedecoreerde Olympiër aller tijden, werd gearresteerd voor rijden onder invloed in 2015. Michael, de winnaar van 23 Olympische gouden medailles, zei dat hij zich na het incident "op een heel donkere plaats" bevond. Het was zijn tweede arrestatie voor rijden onder invloed, nadat hij in 2004 op 19-jarige leeftijd schuldig had gepleit voor rijden onder invloed. Michael pleitte opnieuw schuldig, maar vermeed gevangenisstraf en bracht 45 dagen door in een behandelingscentrum. Na zijn periode in de afkickkliniek gaf Michael de alcohol op en begon hij clean te trainen. Tijdens de Olympische Zomerspelen 2016 in Rio de Janeiro won hij vijf gouden medailles, één zilveren en werd hij door zijn team geselecteerd als vlaggendrager van de Verenigde Staten.

7 Bella Hadid had een interessant excuus voor haar DUI

In 2014 werd een minderjarige Bella Hadid gearresteerd voor rijden onder invloed, maar ze had een interessant excuus voor de arrestatie. Het toen nog niet beroemde model en haar moeder Yolanda, bekend van 'Real Housewives', beweerden dat Bella's ziekte van Lyme de schuldige was. Fans leken het niet te kopen. Het is bekend dat de ziekte van Lyme pijn veroorzaakt en het vermogen van een persoon om effectief te functioneren kan beïnvloeden, maar waarnemers wezen er snel op dat het een hoog alcoholgeh alte in het bloed niet kan imiteren. Bovendien is het niet uit te leggen dat Bella toen 14 was. Maar het verleden is duidelijk in het verleden, en Bella heeft niet teruggekeken.

6 Verdriet was de schuld van Khloe Kardashian's DUI… Of was het?

Nadat Khloe Kardashian in 2007 in Californië was gearresteerd voor rijden onder invloed, schreef haar moeder Kris toe dat de familie rouwde om wijlen Robert Kardashian, de echtgenoot van Kris en de vader van Khloe. Kris zei dat het ongelukkige incident plaatsvond rond de tijd van Robert's vierde sterfdag en Khloe rond die tijd van het jaar altijd de neiging had om boos te zijn en te worstelen met verdriet. Waarnemers wezen er echter snel op dat Khloe een beetje van tevoren leek te rouwen. Khloe werd op 7 maart gearresteerd, maar Roberts sterfdag v alt pas op 30 september.

5 Het ging van kwaad tot erger voor Mel Gibson na zijn arrestatie voor rijden onder invloed

Toen Mel Gibson in 2006 werd gearresteerd op Malibu's Pacific Coast Highway voor rijden onder invloed, maakte hij antisemitische opmerkingen die zijn publieke imago voor altijd zouden schaden. Hij zou deze opmerkingen verder omschrijven als "verachtelijk" en zich verontschuldigen voor zijn gedrag. Mel's publicist gaf later een verklaring af waarin stond dat de met een Academy Award bekroonde acteur een rehabilitatieprogramma had gevolgd. Na het incident stond Mel tien jaar op de zwarte lijst in Hollywood. In 2016 maakte hij een comeback met de met een Oscar bekroonde biografische oorlogsfilm Hacksaw Ridge met Andrew Garfield in de hoofdrol. In 2020 verklaarde Mel dat hij al 10 jaar nuchter was.

4 Een 'zelfzuchtige beslissing' leidde Sam Hunt tot een aanklacht voor dronken rijden

Sam Hunt gaf toe dat hij een "slechte en egoïstische beslissing" nam door dronken te rijden en beloofde dat het "niet meer zou gebeuren. In 2021, twee jaar na zijn arrestatie voor rijden onder invloed, pleitte de zanger schuldig. Sam werd veroordeeld tot 48 uur uitzitten in de DUI Education Centers en het volgen van een cursus alcoholveiligheid. Ook werd zijn rijbewijs voor een jaar ingetrokken. Sam, die eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan, zei: "Als iets waar is, heb ik er nooit last van als mensen erachter komen" en benadrukte de noodzaak van gematigdheid.

3 Lindsay Lohan werd twee keer in zes maanden gearresteerd voor DUI

In mei 2007 werd de 20-jarige Lindsay Lohan gearresteerd voor rijden onder invloed en zat ze zes weken in de afkickkliniek. Minder dan twee weken nadat hij eruit kwam, werd de Mean Girls-acteur opnieuw gearresteerd - dit keer voor DUI en voor drugsbezit en rijden met een geschorst rijbewijs. Lindsay zei in een verklaring na het incident dat ze "de wet overtrad", schuldig pleitte aan de aanklachten in haar zaak en toegaf verslaafd te zijn aan drugs en alcohol. In 2022 stak de 35-jarige Lindsay de draak met haar feestmeisjesverleden toen ze speelde in een Planet Fitness-commercial die werd uitgezonden tijdens Super Bowl LVI.

2 Zelfs Keanu Reeves maakt er soms een zooitje van, toegevend aan een DUI

Het kan voor velen als een verrassing komen dat dit symbool van zenrust in de moderne popcultuur een wild verleden had. Maar begin jaren 90 was Keanu Reeves 'op weg naar vernietiging'. De carrière van de acteur begon van de grond te komen en hij kon niet zo goed met de roem om. In 1993 werd Keanu beschuldigd van rijden onder invloed, roekeloos rijden en verzet tegen een officier. Hij pleitte schuldig, wat hem hielp om formele aanklachten voor rijden onder invloed te vermijden. Keanu beweert dat het zien van zijn mugshot hem deed denken aan zijn vader, Sam, die 10 jaar in de gevangenis zat voor het bezit van cocaïne. Hij noemde het zijn "wake-up call". Keanu stopte helemaal met feesten en drinkt nu nog maar heel af en toe.

1 Tiger Woods werd slapend achter het stuur gevonden

In mei 2017 werd Tiger Woods gearresteerd nadat hij slapend achter het stuur werd aangetroffen in Juniper, Florida. Hij werd geconfronteerd met DUI-aanklachten en werd gedagvaard voor ongepast stoppen, staan of parkeren op een illegale plaats. Tiger zei later dat hij niet had gedronken en last had van een "onverwachte reactie op voorgeschreven medicijnen". De golfer had de maand ervoor na een operatie meerdere medicijnen voorgeschreven gekregen om de pijn in zijn rug en benen te verlichten. Hij verontschuldigde zich en nam de volledige verantwoordelijkheid voor zijn daden. Tiger pleitte onschuldig, maar stemde ermee in om deel te nemen aan een afleidingsprogramma waardoor de aanklacht een jaar later zou worden ingetrokken.

Aanbevolen: