Brad Pitt nam bijna deze Nicolas Cage-rol op zich

Inhoudsopgave:

Brad Pitt nam bijna deze Nicolas Cage-rol op zich
Brad Pitt nam bijna deze Nicolas Cage-rol op zich
Anonim

Voor veel fans lijkt het misschien alsof Brad Pitt en Nicolas Cage een wereld van verschil zijn. Wat het vreemd maakt om te denken dat ze op een gegeven moment misschien dezelfde rol in Hollywood hadden willen spelen.

Zoals het verhaal gaat, gaf Brad het optreden door en Nicolas Cage kwam als beste uit de bus. Maar hoe anders zouden de dingen zijn geweest als Brad zich in plaats daarvan had aangemeld?

Bevinden Nicolas Cage en Brad Pitt zich zelfs in dezelfde kring?

De eerste vraag is, waarom zou iemand Brad en Nic naast elkaar zetten in Hollywood? Natuurlijk heeft Nicolas Cage een solide schare fans, maar hij heeft ook een aantal behoorlijk rare films op zijn cv staan. Niet alleen dat, maar zijn huwelijksgeschiedenis heeft ook de aandacht getrokken.

Brad wordt daarentegen algemeen beschouwd als de hunk van Hollywood, dus het lijkt vreemd om hun verdiensten te vergelijken. Dat gezegd hebbende, beide zijn duidelijk getalenteerde acteurs, dus misschien zou het niet veel hebben uitgemaakt wie uiteindelijk de rol kreeg die oorspronkelijk op Brad was gericht.

Brad Pitt kreeg een rol aangeboden in 'Kick-Ass'

Stel je Brad Pitt voor in een rol in 'Kick-Ass.' Dat is precies wat de regisseur van de film, Matthew Vaughn, wilde. De film uit 2010 had een intrigerende cast (Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse en Chloë Grace Moretz waren hoogtepunten), en werd over het algemeen goed ontvangen.

Maar volgens Matthew Vaughn had het anders kunnen zijn, zo niet beter. In een interview gaf Vaughn toe dat hij Brad Pitt 'het hof maakte' in de hoop dat de acteur zou tekenen voor de ultieme rol van Nicolas Cage - Big Daddy.

In die tijd had de regisseur echter heel weinig geluk. Hoewel hij ander talent kon rekruteren, was de financiering van de film moeilijk vanwege de "ultra bloederige" thema's.

Waarom zei Brad Pitt nee?

Het interessante aan Brad Pitt is dat hij niet vaak praat over de films waar hij nee tegen heeft gezegd. Hoewel het er waarschijnlijk te veel zijn om te tellen, noemt hij zelden de reden om nee te zeggen tegen projecten.

Zijn algemene verklaring is vaak dat een film niet geschikt voor hem is, of dat hij "bedoeld" is om naar iemand anders te gaan. In het geval van 'Kick-Ass' is het echter mogelijk dat het onderwerp Brad niet aansprak.

De andere factor is echter zijn schema. Brad Pitt koos rond diezelfde tijd voor de cast van Quentin Tarantino voor 'Inglorious Basterds', wat betekent dat Matthew Vaughn iemand anders moest vinden voor zijn hoofdrol.

Het punt is dat Matthew vooral op Brad aan het vissen was vanwege zijn sterrenkracht. Dat financieringsprobleem? Het had opgelost kunnen worden door alleen Brad's naam in de aftiteling te vermelden. Maar uiteindelijk deed Nicolas Cage het project recht, en het lijkt erop dat de regisseur en crew tevreden waren met het resultaat.

Aanbevolen: