Fans vinden niet dat Octavia Spencer zich had moeten verontschuldigen bij Britney Spears en Sam Asghari voor 'Prenup'-commentaar

Fans vinden niet dat Octavia Spencer zich had moeten verontschuldigen bij Britney Spears en Sam Asghari voor 'Prenup'-commentaar
Fans vinden niet dat Octavia Spencer zich had moeten verontschuldigen bij Britney Spears en Sam Asghari voor 'Prenup'-commentaar
Anonim

Na het nieuws van hun verloving hebben Britney Spears en Sam Asghari talloze opmerkingen ontvangen waarin wordt geëist dat het paar een huwelijkscontract tekent.

Spears en Asghari kondigden het nieuws aan via hun Instagrams in een lief bericht waarin ze knuffelen, terwijl Spears haar ringgehulde verlovingsvinger naar de camera uitsteekt.

Het nieuws kwam te midden van Spears' lopende rechtszaak over conservatorschap tussen haarzelf en haar vader, Jamie Spears, die ook sterke bedenkingen toonde met betrekking tot Asghari. Zijn kijk op de verloving viel samen met de mening van veel fans over het tekenen van een huwelijkscontract, aangezien hij zelfs aanbood om voor haar advocaat te betalen.

Branding Asghari 'een wolf in schaapskleren', fans van de 'Toxic'-zanger gingen naar sociale-mediaplatforms om Spears te waarschuwen. Ze speculeerden dat een grote invloed op Asghari bij het vragen van Spears om met hem te trouwen de massa's geld zou kunnen zijn die ze zou ontvangen vanwege haar voogdijzaak.

Een Twitter-gebruiker schreef: Laat hem een huwelijkscontract ondertekenen. Als hij echt van je houdt, zal hij het ondertekenen en begrijpen. Gefeliciteerd met je verloving.”

Onder degenen die Spears aanmoedigden om een huwelijkscontract te tekenen, was de bekroonde actrice Octavia Spencer. Spencer ging naar het commentaargedeelte van Spears op haar nu verwijderde Instagram om onder haar verlovingsbericht te schrijven: "laat hem een huwelijkscontract ondertekenen."

Ondanks dat velen het eens waren met de MA-actrice, heeft Spencer sindsdien zijn excuses aangeboden aan het paar.

Terwijl hij openhartig over de zaak op Instagram zei: Jullie, een paar dagen geleden kondigden Sam en Britney hun verloving aan en ik maakte een grapje. Het was mijn bedoeling om ze aan het lachen te maken en niet om pijn te doen. Ik heb persoonlijk contact opgenomen met dit mooie stel om mijn excuses aan te bieden en wil nu slechts een vleugje geluk herstellen waarvan ze zijn beroofd. De fans van Britney hebben haar door veel pijn heen zien gaan en ze heeft geluk gevonden. We zijn dolblij voor haar. Dus laten we ze liefde tonen. ?? nonegativiteit”

Asghari reageerde snel op Spencer's vriendelijke woorden en verduidelijking, zoals hij zei: "Je bent erg aardig om te verduidelijken, maar ik heb helemaal geen wrok. Grappen en misvattingen horen bij het territorium."

Veel fans waren echter van mening dat excuses niet nodig waren. Op Twitter vertelden velen hoe de 'grap' van de actrice eigenlijk de exacte woorden waren die Spears moest horen toen ze verder ging met haar verloving.

Een Twitter-gebruiker schreef bijvoorbeeld: Ik moet het ermee eens zijn dat je je niet hoeft te verontschuldigen, er is iets aan deze man dat Bretagne meer stress gaat kosten dat haar vader haar huishoudster haar Gardner gewoon een gevoel dat ik krijg dat het die blik is die hij heeft Ik doe 3 jaar voor 10 miljoen.”

Terwijl een ander zei: "Het is niet nodig om sorry te zeggen. In werkelijkheid is het heel slim van mensen om te doen!"

Aanbevolen: