Fans vinden dat Christian Bale dit iconische 'Star Wars'-personage had moeten spelen

Inhoudsopgave:

Fans vinden dat Christian Bale dit iconische 'Star Wars'-personage had moeten spelen
Fans vinden dat Christian Bale dit iconische 'Star Wars'-personage had moeten spelen
Anonim

Een rol in een franchisefilm belanden kan een enorme boost geven aan de carrière van een acteur, hoewel veel artiesten op zichzelf een schat aan succes vinden. Christian Bale is een megaster, en hoewel hij een aantal geweldige films heeft gemaakt, heeft hij enorm geprofiteerd van de hoofdrol als Batman in de Dark Knight-trilogie.

Fans zijn gekomen om het werk te bewonderen dat Bale in zijn carrière heeft gedaan, en velen hebben een aantal rollen uitgekozen waarin hij had kunnen uitblinken als hij de kans had gekregen. Een van die rollen was in de Star Wars-franchise, en dit zou jaren geleden de zaken voor Bale ingrijpend hebben veranderd. Laten we eens kijken naar wie fans denken dat Christian Bale had moeten spelen in de Star Wars-franchise.

Christian Bale heeft een ongelooflijke carrière gehad

Als we kijken naar de grootste en beste acteurs van dit tijdperk, komen maar weinig mensen in de buurt van Christian Bale. Bale is al een artiest sinds hij een kind was, en heeft altijd geschenen in zijn projecten, en door de jaren heen heeft hij laten zien dat zijn immense talent zeldzaam is en gewaardeerd zou moeten worden zolang het er nog is. De acteur heeft in veel succesvolle projecten gespeeld, waaronder de Dark Knight-trilogie, American Hustle, American Psycho en nog veel meer. Hij leende zelfs zijn stem aan films als Howl's Moving Castle en Pocahontas. De man kan het allemaal legitiem doen, en met de reeks projecten die hij heeft opgesteld, zal Bale in de nabije toekomst aan de top van Hollywood blijven.

Ondanks al het succes dat hij heeft gevonden, heeft Bale een aantal geweldige kansen gemist. De acteur heeft films als Jarhead, Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl en zelfs Titanic gemist. Op twee verschillende momenten kwam hij zelfs in aanmerking voor een rol in de Star Wars-franchise.

Bale is al eerder in 'Star Wars' geweest

Door de jaren heen zijn er minstens twee afzonderlijke gevallen geweest waarin Christian Bale werd overwogen voor een rol in Star Wars. De meest recente rol was die van Tobias Beckett, die verscheen in Solo.

Bale was echter terughoudend om zijn mogelijke betrokkenheid bij de franchise te bespreken, jaren geleden toen de prequels begonnen. Volgens Dork Side of the Force: "De winnaar van de Academy Award heeft deze geruchten nooit bevestigd of ontkend, en deed zelfs nogal terughoudend over de mogelijkheid om in 2000 deel te nemen aan de prequel-trilogie. Bij het promoten van zijn film American Psycho (2000), de ster plaagde een nieuw project waarvoor hij getekend had, en toen hem direct werd gevraagd of het Star Wars was of niet, zei Bale naar verluidt: "Je zou dat niet van mij hebben gehoord. Mijn lippen zijn verzegeld.”

Een rol bemachtigen in een Star Wars-project zou Bale's carrière nog eens geweldig hebben opgewaardeerd, maar dit moet nog gebeuren. Dit weerhield fans er echter niet van om uit te drukken welk personage ze denken dat Bale geweldig zou zijn geweest.

Fans denken dat hij een geweldige Anakin zou zijn geweest

In een Reddit-bericht over acteurs die geweldig zouden zijn geweest als Anakin Skywalker in de prequel-trilogie, werden een aantal interessante namen rondgestrooid. Een naam die er echt uit sprong, was Christian Bale, die al had laten zien dat hij een uitzonderlijke artiest was vóór de release van The Phantom Menace.

Per de post, Jongere Christian Bale. Zou het innerlijke conflict en de duisternis zoveel beter hebben opgelost. Het lijkt erop dat mensen in de thread het met deze visie eens waren, waarbij één persoon zelfs zijn optreden in Empire of the Sun als bewijs noemde. Bale was nog maar een kind toen hij in de film verscheen, en hij leverde een uitzonderlijke prestatie waar de mensen nog steeds enthousiast over zijn. Het was duidelijk dat hij de karbonades had, zelfs toen hij 10 was, en tegen de tijd dat de prequel-trilogie begon, was hij alleen maar beter geworden.

Uiteindelijk werd Hayden Christensen geselecteerd voor de rol van Anakin Skywalker, en hij maakte optimaal gebruik van de dialoog waarmee hij moest werken. De acteur kreeg veel kritiek op zijn optreden in zowel Attack of the Clones als Revenge of the Sith, maar na verloop van tijd hebben fans hem het voordeel van de twijfel gegeven terwijl ze het script zelf in overweging namen. Gelukkig komt Christensen terug om zijn rol in de aankomende Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+ opnieuw te spelen.

Christian Bale had geweldige dingen kunnen doen in een sterrenstelsel ver, ver weg, en naarmate de franchise zich blijft uitbreiden, zouden we hem op een gegeven moment heel goed in een Star Wars-project kunnen zien. Hij maakt tenslotte volgend jaar zijn MCU-debuut.

Aanbevolen: