Mindy Kaling reageerde eindelijk op geruchten over B.J. Novak die haar kinderen verwekte

Inhoudsopgave:

Mindy Kaling reageerde eindelijk op geruchten over B.J. Novak die haar kinderen verwekte
Mindy Kaling reageerde eindelijk op geruchten over B.J. Novak die haar kinderen verwekte
Anonim

Mindy Kaling heeft haar persoonlijke leven altijd heel rustig gehouden. Hoewel ze haar relatie met de toenmalige vriend B. J. Novak openbaar maakte, hield ze haar twee zwangerschappen stil en wil ze heel graag de identiteit van haar kinderen geheim houden.

Ze heeft ook geweigerd het vaderschap van haar kinderen te onthullen, te beginnen met haar eerstgeborene, dochter Katherine, en later haar zoon Spencer.

Na jaren van speculatie heeft Mindy zich echter uitgesproken over het gerucht dat B. J. haar kinderen heeft verwekt, en waarom de geruchten haar helemaal niets uitmaken.

Fans hebben lang gespeculeerd dat de kinderen van Mindy Kaling B. J. Novak zijn

Mindy Kaling en B. J. Novak zijn al eeuwen vrienden, sinds ze elkaar ontmoetten op de set van The Office. Het is echter moeilijk om een exacte relatietijdlijn vast te stellen, aangezien de twee in de loop der jaren aan en uit waren.

Ze zijn echter zowel op het werk als in hun privéleven in de schijnwerpers gebleven. Ze hebben meegewerkt aan talloze projecten, waaronder tv-programma's en boeken, en zijn beide komen opdagen om elkaar te steunen.

Die nabijheid bracht fans ertoe te geloven dat B. J. de vader zou kunnen zijn van Mindy's twee kinderen, die in 2017 en 2020 zijn geboren.

Mindy zei ooit dat ze het leuk vond dat fans haar en B. J. 'verzonden'

The Guardian citeerde Mindy ooit die zei dat ze het leuk vond dat "een legioen fans" haar en B. J. samen stuurden. Ze legde uit: "Als mensen dat zeggen, voel ik me zo cool … Zoals, oh, mensen denken aan me alsof ik een personage ben."

Of misschien kijken mensen naar de lange geschiedenis van het paar van vrienden, dan vijanden en schijnbaar BFF's; Novak heeft zelfs gezegd dat hun connectie "eeuwig" is.

Mindy gaf ook toe dat B. J. "me altijd het volslagen en totale geloof heeft gegeven dat ik een van de groten ben. En het is een bedwelmend gevoel." Maar dat betekent niet dat de twee het altijd goed hebben gehad in hun relatie.

Kaling merkte op dat ze oorspronkelijk uit elkaar gingen toen ze 24 waren, na schijnbaar een korte tijd daten, en dat ze een gebroken hart voelde.

En in 2019 zei ze: "We brengen veel tijd samen door en het is een grote zegen in mijn leven", terwijl ze erop wees dat "mensen het romantischer, sprankelender of interessanter vinden dan het is."

Ze verwijst misschien naar gevallen zoals fans die 'schreeuwen' om een bruiloft nadat Mindy gelukkige verjaardagswensen aan B. J. op Instagram had gepost.

Door dit alles blijft Kaling volhouden dat Novak haar vriend is, en slechts een vriend. Dus wat vindt ze van de geruchten dat hij haar kinderen heeft verwekt?

Mindy Kaling vindt de geruchten over B. J. Novak niet erg

In een interview met Marie Claire bevestigde Mindy Kaling nogmaals dat haar leven (romantisch of anderszins) niet om B. J. Novak draait; ze noemde hem nauwelijks in het interview en besprak vooral haar carrière en haar familie.

Mindy merkte op dat zij de enige ouder is die haar kinderen hebben, en hoewel B. J. de peetouder van haar kinderen is, is dat de omvang van de relatie.

Ze verklaarde ook over het gerucht dat B. J. haar kinderen heeft verwekt: "Het stoort me niet. Hij is de peetouder van mijn beide kinderen - en ze hebben zo'n geweldige relatie - en tot nu toe [de geruchten hebben ' t] heeft mijn geluk helemaal niet beïnvloed, het heeft mijn kinderen of BJ niet beïnvloed …"

In navolging van haar vroegere gevoelens met betrekking tot speculaties over haar persoonlijke leven, legde Mindy uit: "Als dat is wat mensen prikkelt, zal ik het accepteren."

Wie is de vader van de kinderen van Mindy Kaling?

In haar interview met Marie Claire liet Mindy nog meer doorschemeren dat ze niet van plan is het vaderschap van haar kinderen of andere details over hun conceptie te onthullen.

Ze wees erop dat ze de privacy van haar kinderen wil behouden en ze de mogelijkheid wil geven om op een dag hun eigen verhalen te vertellen als ze daar zin in hebben. Ze is vastberaden over het feit dat het technisch gezien niet haar keuze is om die dingen te onthullen - en dat haar kinderen nog niet veel weten over hun moeder of haar bekendheid.

Ze gaf echter toe dat ze denkt dat het behoud van de mogelijkheid om biologische kinderen te krijgen iets is dat meer jonge mensen zouden moeten overwegen.

Gebaseerd op het feit dat Mindy jonge vrouwen van harte steunt om hun eieren in te vriezen, klinkt het alsof Mindy IVF heeft gebruikt om haar kinderen te verwekken, hoewel ze dergelijke details op dit moment niet heeft besproken.

Wat er ook aan de hand is met de conceptie van haar kinderen, het is duidelijk dat B. J. Novak er niets mee te maken had. Of als hij dat deed, is Mindy heel goed in het bewaren van geheimen totdat haar kinderen oud genoeg zijn om het verhaal zelf te horen.

Aanbevolen: