Fansdebat welke Kardashian de meeste geheimen over KUWTK heeft bewaard

Inhoudsopgave:

Fansdebat welke Kardashian de meeste geheimen over KUWTK heeft bewaard
Fansdebat welke Kardashian de meeste geheimen over KUWTK heeft bewaard
Anonim

Nu Keeping Up With The Kardashians officieel voorbij is, beginnen fans te evalueren hoe de dingen in de show zijn gebeurd en wat elk castlid echt in de serie heeft geïnvesteerd.

Er gaan beschuldigingen rond die suggereren dat sommige leden van de Kardashian-clan informatie hebben achtergehouden en geheimen voor zichzelf hebben gehouden die niet met de camera's zijn gedeeld.

Dit begon allemaal toen Khloe haar verontwaardiging uitte over het feit dat Kourtney haar romance met Travis Barker uit de show hield toen het aan het filmen was.

Hoewel sommige fans denken dat dit goed in haar recht was, vindt Khloe dat het allemaal had moeten worden gedeeld en uitgezonden met het publiek, wat de amusementswaarde van de reality-tv-show van het gezin had vergroot. Khloe stelt dat als dit van haar werd verwacht, dezelfde regels ook voor Kourtney hadden moeten gelden.

De Kardashians bewaren geheimen

De deal voor alle Kardashians is dat ze een flink bedrag betaald krijgen in ruil voor het onthullen van hun persoonlijke leven aan de camera's.

Kourtney is altijd degene geweest die zich het meest tegen deze ervaring verzet en heeft pauzes genomen van de camera's, evenals grenzen van privacy voor zichzelf en haar kinderen.

Het is geen verrassing dat ze haar relatie met Travis Barker niet door de media-razernij die de show met zich meebrengt, wilde slepen, vooral gezien het feit dat de show ten einde liep en dat niveau van uitbuiting niet leek nodig.

Wie hield het meest tegen?

Fans discussiëren over wie de meest geheime informatie achterhield, van de hele Kardashian-clan.

Opmerkingen op sociale media variëren. Sommigen zeggen dat Kourtney Barker niet hoefde te onthullen, omdat haar relatie met Disick hoog in het vaandel stond. "Haar hele relatie met Scott hield de show het eerste jaar gaande!!! EN de Miami, Hampton en andere spin-off-shows GAAN. Nee, ze zou zich niet slecht moeten voelen."

Fans wezen toen met hun vinger naar Khloe door te zeggen; "Omdat ze zo eerlijk is geweest over haar man Tristan?" en "Als Khloe openlijk al het verdomde werk zou delen dat ze in haar gezicht en lichaam had gedaan, zou ze misschien een geldig argument hebben, maar nee…"

Kim's geheimen werden in de mix geïntroduceerd door een fan die schreef; " Kim hield haar scheiding geheim, dus?"

Toen was er de herinnering dat Kourtney andere relaties geheim hield, toen een fan zei; "Ik dacht echt niet dat ze het over Travis hadden. Ik dacht dat ze het hadden over die jonge kerel met wie ze eerder uitging."

Kin werd aangevallen door de opmerking; "Het is zo dom dat hij Kanye nauwelijks in de show heeft gezien en dat hun huwelijk maar kort duurde en niet eens zag hoe Kim's geboorten van haar baby's praten over wie niet genoeg doet."

Als het op geheimen aankomt, lijkt het erop dat er veel waren. Elke Kardashian heeft zijn deel, maar fans hebben ook zoveel gezien. Er lijkt genoeg inhoud te zijn geweest om de show gaande te houden, en genoeg dankbaarheid dat dit allemaal tot stilstand is gekomen.

Aanbevolen: