Heeft Lady Gaga nog steeds haar Taylor Kinney-tatoeage?

Inhoudsopgave:

Heeft Lady Gaga nog steeds haar Taylor Kinney-tatoeage?
Heeft Lady Gaga nog steeds haar Taylor Kinney-tatoeage?
Anonim

Als het gaat om Lady Gaga's tatoeages, zijn er echt te veel om te tellen. Hoewel ze heeft toegegeven dat haar favoriet nauw verbonden is met haar fans, is er een andere die veel aandacht trok toen ze voor het eerst werd geïnkt.

Die tatoeage die is opgedragen aan Taylor Kinney is een betekenisvolle en artistieke. Maar heeft Lady Gaga het nog steeds, en hoe vindt ze het om die herinnering aan haar ex 24/7 bij zich te hebben?

Lady Gaga's Taylor Kinney-tatoeage is een anker

Lady Gaga ontmoette en begon te daten met Taylor Kinney in 2011. Ze waren verloofd in 2015, en gingen in 2016 uit elkaar rond de tijd dat ze aan 'A Star is Born' werkte. Maar in de tussentijd hadden ze leuke tijden samen.

Jaren geleden, toen zij en Taylor een relatief nieuwe relatie hadden, zette Lady Gaga een speciale tatoeage op haar ribbenkast als eerbetoon aan hem. Tenminste, dat dachten fans.

De tatoeage, die een anker is, doet denken aan de muziekvideoset waarop Gaga en Kinney elkaar ontmoetten, zeggen bronnen. De video was voor 'You and I' en daarin was Lady Gaga een zeemeermin, terwijl Taylor haar liefdesbelang was.

Lady Gaga citeerde zelfs haar momentopname van de tat met "New Tat. Stamp of His Mermaid", waardoor fans speculeerden dat de tat een directe herdenking was van haar tijd met Taylor. De enige vraag is: heeft Lady Gaga de tatoeage nog steeds, bijna vijf jaar later?

Heeft Lady Gaga nog steeds haar Taylor Kinney-tatoeage?

Sinds ze nu gescheiden is van Taylor Kinney, heeft Lady Gaga haar ankertattoo verwijderd? Fans kunnen ervan uitgaan dat ze dat niet deed, om één belangrijke reden: Lady Gaga erkent spijt en gaat eraan voorbij - ze wist ze niet uit.

In feite lijkt dat haar mantra met alle dingen; ze is zelfs openhartig over haar tragische geschiedenis en hoe die heeft gevormd tot wie ze nu is. Het lijkt erop dat een tatoeage voor een oud vriendje niet hoog op de prioriteitenlijst zou staan als het gaat om het verwijderen van dingen uit Gaga's leven.

Natuurlijk had ze al haar tatoeages bedekt voor 'A Star is Born', hoewel de ankertattoo niet zichtbaar was. Niet dat Lady Gaga normaal haar inkt verbergt. Hoewel ze één kant vrij houdt van tatoeages om de wensen van haar vader te eren, heeft Lady Gaga ongeveer 20 tatoeages over haar hele lichaam.

Maar de echte vraag is, zal ze nog een tatoeage aan de collectie toevoegen ter ere van haar huidige beau, Michael Polansky? Alleen de tijd (of misschien Gaga's tatoeëerder) zal het leren!

Aanbevolen: