Heartbroken' Will Smith neemt ontslag bij de Academy of Motion Picture Arts & Sciences

Inhoudsopgave:

Heartbroken' Will Smith neemt ontslag bij de Academy of Motion Picture Arts & Sciences
Heartbroken' Will Smith neemt ontslag bij de Academy of Motion Picture Arts & Sciences
Anonim

Na eindelijk de Oscar voor Beste Acteur te hebben gewonnen, is het moeilijk te geloven dat slechts een week later Will Smith ontslag heeft genomen bij de Academy of Motion Picture Arts & Sciences.

In de nasleep van zijn aanval op Chris Rock op het podium, in een verklaring die Variety vrijdag voor het eerst had verkregen, noemde Smith zijn acties 'schokkend, pijnlijk en onvergeeflijk'. Hij voegde eraan toe dat hij eventuele aanvullende gevolgen van de Raad van Bestuur van de Academie zou accepteren.

'Ik heb het vertrouwen van de Academie verraden'

"De lijst van degenen die ik heb gekwetst is lang en omvat Chris, zijn familie, veel van mijn dierbare vrienden en geliefden, alle aanwezigen en een wereldwijd publiek thuis', zei Smith.'Ik heb het vertrouwen van de Academie geschonden. Ik heb andere genomineerden en winnaars de kans ontnomen om hun buitengewone werk te vieren en gevierd te worden. Ik ben er kapot van."

De 53-jarige erkende dat het slaan van Rock tijdens de ceremonie ervoor zorgde dat andere prijswinnaars werden overschaduwd. "Ik wil de aandacht weer vestigen op degenen die aandacht verdienen voor hun prestaties en de Academie in staat stellen terug te gaan naar het ongelooflijke werk dat het doet om creativiteit en kunstenaarschap in film te ondersteunen", zei Smith. Hij vertelde ook hoe "verandering tijd kost" en hij is nu "toegewijd om het werk te doen om ervoor te zorgen dat ik nooit meer toesta dat geweld de rede inha alt."

De Academie zei dat het het "onmiddellijke ontslag" van Smith heeft aanvaard en "door zal gaan" met zijn disciplinaire procedures tegen hem wegens schendingen van de gedragsnormen van de groep. Smith's ontslag kwam twee dagen nadat de organisatie bijeenkwam om de disciplinaire hoorzittingen te starten.

Jada Pinkett Smith 'lachte' naar verluidt nadat Will Smith Chris Rock een klap gaf

Ondertussen hebben nieuwe beelden gedeeld op sociale media de nasleep van de dramatische Oscar-ceremonie van zondag blootgelegd. De clip toont naar verluidt Jada Pinkett Smith lachende momenten nadat haar man Will Smith komiek Chris Rock sloeg. Hoewel we haar gezicht niet kunnen zien, schommelt ze zogenaamd naar voren alsof ze brullend van het lachen is.

De video die op TikTok is gepost, is zondag opgenomen vanaf de vloer van het Dolby Theatre in Hollywood. Rock reageert geschokt door aan de menigte van A-Listers aan te kondigen: "Wauw, Will Smith heeft me net een klap gegeven."

Pinkett-Smith, 50, werpt een korte blik op haar man terwijl hij voor de eerste keer roept: "Houd de naam van mijn vrouw uit je verdomde mond." De ogen van de Set It Off-actrice waren vervolgens op Rock gericht terwijl Smith zijn vraag op een luider volume herha alt. Pinkett Smith lijkt dan weer te lachen, terwijl Rock noemt dat hij wordt geslagen door de Fresh Prince-acteur voor het maken van een G. I Jane maakt een grapje over haar kale hoofd: "De beste nacht in de geschiedenis van de televisie."

Aanbevolen: