Ben Affleck-fans geloven dat Jennifer Lopez's Love Gush niet te vertrouwen is

Inhoudsopgave:

Ben Affleck-fans geloven dat Jennifer Lopez's Love Gush niet te vertrouwen is
Ben Affleck-fans geloven dat Jennifer Lopez's Love Gush niet te vertrouwen is
Anonim

Jennifer Lopez stra alt liefde uit voor Ben Affleck en zegt 'supergelukkig' te zijn, maar de fans van Ben Affleck sturen krachtige waarschuwingen zijn kant op. Jennifer Lopez lijkt van veel mannen te houden en is altijd verliefd… totdat ze dat niet is.

Ben pas op, Jennifer Lopez is een hartenbreker, en ze lijkt in een snel en furieus tempo 'verliefd te worden'.

Jennifer Lopez' liefdesbelijdenissen zijn echt, echt moeilijk te geloven wanneer het onderwerp van haar genegenheid blijft veranderen, en in dit geval, roteert.

Ben Affleck moet oppassen

Fans willen dat Ben Affleck zich de tijd herinnert dat hij Jennifer Lopez ten huwelijk vroeg, en dacht dat ze op het punt stonden hun 'nog lang en gelukkig' te beginnen, om vervolgens te ontdekken dat hij geen verloofde had, laat staan een vrouw. Hun huwelijk werd afgeblazen, maar ze zijn er weer helemaal bij, schijnbaar precies waar ze gebleven waren.

Gezien het feit dat Jennifer Lopez de reputatie heeft een seriële dater te zijn en net haar verloving met Alex Rodriguez heeft verbroken, zijn Afflecks fans niet op hun hoede en geloven ze niet volledig in haar schijnbare liefdesstroom.

Toen Jennifer Lopez werd gevraagd hoe het met haar ging, in verwijzing naar haar relatie met Affleck, vertelde ze de pers; "Ik wil gewoon dat iedereen weet dat dit de beste tijd is. Het is de beste tijd van mijn leven."

Fans kopen het gewoon niet, en ze hopen dat Ben Affleck dat ook niet is.

Probeer het bij te houden

Fans denken dat het moeilijk zou zijn om bij te houden hoe vaak Jennifer Lopez 'verliefd' is geweest, en hoeveel mannen ze zegt dat ze haar 'echt gelukkig' hebben laten voelen.

Als ze zo verliefd was, hoe komt het dan dat ze zich niet aan één relatie kan houden en het kan laten werken?

Opmerkingen op sociale media over het paar zijn onder meer; "Ze zegt waarschijnlijk dat na elke man," "Ze moet zich concentreren op haar kinderen en niet op elke man die ze ontmoet?," en "Ze zegt dezelfde dingen voor al haar relaties… ze is tenminste positief ??‍♀️."

Anderen reageerden door te zeggen; "Ze zegt dit met elke nieuwe of opnieuw man. ?," "Ben heeft Hustlers zeker gezien?" en "Het is wat ze zegt over elke relatie waarin ze is geweest …. (hij is de liefde van mijn leven) Hahahahahah," ook net zo; "Ben staat op het punt zijn hart eruit te scheuren… opnieuw."

Deze schaduw van twijfel hield aan toen een fan haar uitriep door te zeggen; "Zo raar dat ze dit zegt als ze vier weken aan het daten zijn, na jaren met A Rod te hebben doorgebracht."

Aanbevolen: