BTS ARMY heeft er alle vertrouwen in dat de groep al hun MTV VMA-nominaties zal winnen

BTS ARMY heeft er alle vertrouwen in dat de groep al hun MTV VMA-nominaties zal winnen
BTS ARMY heeft er alle vertrouwen in dat de groep al hun MTV VMA-nominaties zal winnen
Anonim

Legendarische K-popgroep BTS maakt vanavond zeven MTV Video Music Awards, en het leger verwacht niets dan het beste. Hoewel ze niet de meest genomineerde artiest zijn voor de show van dit jaar, zijn ze de groep die de beste kans heeft om alle categorieën waarin ze zich bevinden te veroveren.

Het leger heeft zich achter de groep geschaard en heeft hun best gedaan om de leden te steunen, in de hoop dat ze zullen zegevieren. Hun nieuwste hit "Butter" leverde alleen al vijf nominaties op, en hun voor een Grammy Award genomineerde nummer "Dynamite" is genomineerd voor Song of the Year.

BTS werd verslagen door Justin Bieber voor de meeste nominaties, aangezien de "Yummy"-zanger dit jaar negen nominaties scoorde. Zij zijn echter de muziekgroep met de meeste prijsnominaties. Net als BTS ontving rapper Megan Thee Stallion zeven nominaties. Noch BTS, noch Megan Thee Stallion zal vanavond presenteren of optreden tijdens de festiviteiten.

De groep is genomineerd voor meer dan vijftien VMA's van 2019-heden. Ze hebben twee jaar op rij Best K-Pop, Best Group en Best Pop gewonnen. Hoewel Best Group is veranderd in Group of the Year, is BTS weer in die drie categorieën opgenomen. De groep was al koploper in die drie categorieën, nog voordat Twitter losbarstte met steun.

Vanaf deze publicatie staat BTS's "Butter" op nummer één in de Billboard Hot 100 en staat al vijftien weken in de hitparade. Het nummer heeft tien weken op de nummer één plek gestaan en vijf weken in de top tien. In de week van 11 september 2021 sprong "Butter" van nummer zeven naar nummer één, net op tijd voor de VMA's van 2021.

Vanwege de positieve recensies van fans en critici zou het geen verrassing zijn als dit nummer in al zijn categorieën zou winnen. De prijswinnaars voor de categorieën waarin ze zijn opgenomen, worden pas later vanavond bekendgemaakt.

Op dit moment heeft BTS niet veel informatie vrijgegeven over nieuwe muziek. Ambtenaren maakten vorige maand echter aan de media bekend dat hun reeds uitgestelde wereldtournee werd geannuleerd. CNN meldde een verklaring van vertegenwoordigers, waarop zij zeiden: "Ons bedrijf heeft hard gewerkt om de voorbereidingen voor de BTS-kaart van de Soul Tour te hervatten, wetende dat alle fans gretig en lang op de tour hebben gewacht", stond in de verklaring. "Door veranderende omstandigheden buiten onze controle, is het moeilijk geworden om optredens te hervatten op dezelfde schaal en tijdlijn als eerder gepland."

De MTV Video Music Awards worden op 12 september voor het eerst in acht jaar live uitgezonden in het Barclays Center in Brooklyn. Het is niet bekend of de groep persoonlijk bij de ceremonie aanwezig zal zijn, of dat ze beschikbaar zullen zijn via live-uitzending vanaf een andere locatie als ze een prijs winnen. Hun muziek is momenteel beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: