Kylie Jenner bekritiseerd voor het vrijgeven van bikini's voor kinderen

Kylie Jenner bekritiseerd voor het vrijgeven van bikini's voor kinderen
Kylie Jenner bekritiseerd voor het vrijgeven van bikini's voor kinderen
Anonim

Kylie Jenner is online gesmeten nadat ze bikini's voor kinderen uitbracht als onderdeel van haar nieuwe badkledingreeks.

De schoonheidsmagnaat, 24, die naar verluidt zwanger is van haar tweede kind, heeft onthuld dat haar aankomende Kylie Swim-collectie zwemkleding voor kinderen in dezelfde kleuren zal bevatten.

De make-upmagnaat deelde verschillende stukken van de lijn op haar Instagram-verhalen.

Het omvatte een gewaagde oranje bikini, een roze en rood alles-in-één badpak en een veelkleurige set met één schouder.

De moeder-van-een ondertitelde de foto eenvoudig: "Babyzwemmen!!!"

Maar commentatoren op sociale media waren geschokt door de gedachte aan kinderen in twee delen.

"Kinderen horen niet in bikini's", schreef iemand online.

"ALLES wat deze familie doet is zichzelf uitkleden en seksualiseren om ELK product te verkopen, ze seksualiseren zichzelf zelfs met hun andere zussen!! en zelfs op foto's met hun kinderen!! er is echt iets mis met deze familie," een tweede toegevoegd.

"Een kind in een bikini? Dat is een nee van mij", merkte een derde op.

Maar sommige mensen kwamen Kylie te hulp.

"Vind je haar leuk of niet. Ze heeft het kapot gemaakt. Miljardair, partner en nu 2 kinderen. Goed voor haar", schreef iemand.

"NIET een Kardashian-fan, maar wat is er met alle problemen met bikini's bij kleintjes? Ze zijn zo schattig! Het maakt ze niet seksualiseert, ze zijn niet seksueel! Ik hield van mijn kleine roze bikini in de jaren 70 en ik was ongeveer 5, " voegde een seconde eraan toe.

TMZ meldde in 2019 dat Kylie het handelsmerk Kylie Baby heeft.

Fans van de realityster kunnen uitkijken naar producten zoals kinderwagens, kinderwagenhoezen, kinderautostoeltjes en hoezen voor kinderautostoeltjes.

De KUWTK-ster plaagde vorige maand de lancering van Kylie Baby in deel drie van haar YouTube-serie 'Inside Kylie Cosmetics'.

Kylie plaagde de nieuwe onderneming toen ze door de regisseur werd gevraagd om haar telefoon te pakken en te posten over iets dat ze in petto heeft.

Ze antwoordde: "Ik heb net deze foto van Stormi gemaakt en ik gebruikte wat Kylie Baby-producten en ik kon op Instagram posten en Kylie Baby plagen."

Kijkers leren dat de peuter elke dag met mama naar kantoor komt, haar eigen bureau heeft en aan haar eigen 'geheime merk' heeft gewerkt, waardoor een van de medewerkers grapt:

"Op een dag zullen we waarschijnlijk ook allemaal voor Stormi werken!"

Aanbevolen: