Britney Spears-fans woedend omdat vader zich verzet tegen verwijdering als haar conservator

Britney Spears-fans woedend omdat vader zich verzet tegen verwijdering als haar conservator
Britney Spears-fans woedend omdat vader zich verzet tegen verwijdering als haar conservator
Anonim

Jamie Spears is op sociale media uitgescholden nadat hij zich verzette tegen een motie om hem te verwijderen als zijn dochter Britney's conservator.

Deze keer beweert de 69-jarige Britney zo "verstandelijk gehandicapt" te zijn dat ze vorige maand overwogen haar onder een psychiatrische bewaking te plaatsen.

In gerechtelijke documenten onthulde Jamie dat Britney's persoonlijke conservator hem in juli vertelde dat zijn popsterdochter geestesziek was. Hij beweerde dat veel van Britney's beweringen over haar conservatorschap onwaar waren, en adviseerde haar onder een 5150 psychiatrisch arrest te plaatsen.

Een arrestatie van 5150 houdt een volwassene onvrijwillig vast voor psychiatrische evaluatie, doorgaans 72 uur lang.

Dit is de nieuwste wending in de 13 jaar durende conservatorium-saga waarin Britney vecht om de controle over haar leven en haar fortuin van $60 miljoen terug te krijgen.

Volgens de documenten die vandaag in Los Angeles zijn ingediend, beweert Jamie vorige maand dat hij een telefoontje kreeg van Britney's persoonlijke conservator Jodi Montgomery.

"Tijdens ons gesprek klonk mevrouw Montgomery erg radeloos en zei ze hoe bezorgd ze was over het recente gedrag van mijn dochters en de algehele geestelijke gezondheid", zegt Jamie.

"Mevrouw Montgomery legde uit dat mijn dochter haar medicijnen niet op tijd of op de juiste manier innam, niet luisterde naar de aanbevelingen van haar medische team en weigerde zelfs enkele van haar artsen te zien. Mevrouw Montgomery zei dat ze erg bezorgd over de richting die mijn dochter opging en vroeg direct om mijn hulp om deze problemen aan te pakken."

Jamie zegt dat ze ook de vorderingen van Britney hebben besproken die in juni voor de rechtbank zijn ingediend, waar ze een rechter in Los Angeles smeekte om haar te bevrijden van de door de rechtbank bevolen conservatorium.

Mevrouw Montgomery erkende dat veel van de verklaringen van mijn dochter tijdens de laatste hoorzitting niet waar waren en schreef haar verklaringen toe aan het feit dat mijn dochter 'geestesziek' is', beweert Jamie in de documenten.

Hij gaat verder met te zeggen dat hij aan Montgomery uitlegde dat hij "alles zou doen wat ik kon doen om mijn dochter te helpen, maar dat hij beperkt was in dit vermogen omdat ik geen toegang of inzicht heb in de medische informatie van mijn dochter."

"Nadat mevrouw Montgomery haar gedetailleerde zorgen had gedeeld over het recente gedrag, de veiligheid en de algehele gezondheid van mijn dochter, bracht ze mogelijke opties naar voren, waaronder een 5150 psychiatrische bewaring, wat mijn bezorgdheid opriep," zei hij.

Jamie zegt dat het gesprek kort daarna eindigde en een paar dagen later ontving hij een e-mail van Montgomery waarin hij de oproep bevestigde, maar hij zegt dat ze 'terugging op de meeste details die ze met mij deelde en de noodzaak van een 5150."

Montgomery sloeg terug in een verklaring van vrijdag, verkregen door PEOPLE, waarin hij Jamie vroeg "de aanvallen te stoppen" en hem ervan beschuldigde hun oproep in juli met betrekking tot de 5150 psychiatrische arrestatie verkeerd te hebben voorgesteld.

Montgomery's advocaat Lauriann Wright zei: "Mevrouw Montgomery smeekt meneer Spears om de aanvallen te stoppen - het heeft geen zin; het doet alleen kwaad. We moeten ons allemaal op één ding concentreren, en slechts op één ding: de gezondheid, welzijn en de beste belangen van Britney Spears, "voegt de verklaring eraan toe.

Montgomery werd in september 2019 benoemd tot tijdelijk conservator van Britney.

FreeBritney-fans waren woedend over de wanhopige poging van Britneys vader om haar geld vast te houden.

"Je dochter is helemaal volwassen, man! Ze is ook een zeer succesvolle artieste en zakenvrouw. Terugtrekken!" één persoon schreef online.

"Britney Spears wordt omringd door gieren, die haar gewoon willen oplichten zodra papa uit beeld is", voegde een tweede eraan toe.

"Ga nou maar man, ze wil niet dat je haar meer gevangen houdt. Veel mensen hebben ziektes maar worden niet vastgehouden onder deze draconische structuren", voegde een derde eraan toe.

"Haar vader zou in de gevangenis moeten zitten. Ik vertrouw hem niet omdat hij beweerde dat ze op haar 26ste dementie had. FreeBritney", merkte een vierde op.

Aanbevolen: