Kim Kardashian mag 'Saturday Night Live' hosten, volgens rapporten

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian mag 'Saturday Night Live' hosten, volgens rapporten
Kim Kardashian mag 'Saturday Night Live' hosten, volgens rapporten
Anonim

De socialite en haar moeder Kris Jenner werden gespot tijdens een ma altijd met de maker van de show, Lorne Michaels, volgens Deuxmoi.

Kort nadat het nieuws van hun ontmoeting naar buiten kwam, begon het gesprek te circuleren dat ze mogelijk een hostingmogelijkheid voor Kardashian bespraken.

Een bron zei dat Kim en Lorne diep in gesprek waren

De bron zag het trio eten in hotspot Polo Lounge, gelegen in het Beverly Hills Hotel, en zei dat het leek alsof ze helemaal opgingen in waar ze het over hadden.

“Kris en Kim zijn hier met beveiliging rondom. Lorne Michaels zit bij hen!! Denk je dat ze het hebben over een optreden op SNL? Kim is erg spraakzaam. En Kris ziet er gewoon uit als zo'n liefhebbende moeder', zeiden ze.

Een andere bron bevestigde aan Knewz dat het gesprek inderdaad ging over de première van seizoen 47 van Saturday Night Live op 2 oktober.

“Lorne Michaels werd onlangs gespot in het Beverly Hills Hotel, diep in gesprek met Kim en haar eerbetoon, Kris. Hij wil dat ze de show doet, 'zei de bron.

Kim wordt regelmatig nagebootst en bespot tijdens de show

Dit zou de eerste keer zijn dat Kardashian de show host, en ze zou zich aansluiten bij andere controversiële figuren die zijn gevraagd om de eer te bewijzen. De gastheren zijn meestal acteurs, zangers of komieken, maar sommige sociale sterren hebben ook het optreden veiliggesteld.

Haar vervreemde echtgenoot Kanye West is zes keer in de show geweest als muzikale gast.

De twee zijn echter ook allebei nagebootst in talloze sketches op de show door de jaren heen.

Kardashian, haar zussen en haar moeder waren vaak het mikpunt van veel grappen in de sketchshow.

Ex-castlid Nasim Pedrad speelde van 2009 - 2014 vaak een verwende, luchtige versie van Kim, terwijl Kristen Wiig, Vanessa Bayer en Abby Elliott in het verleden zijn gecast om haar familie te spelen.

Kanye speelde ook in een paar sketches toen hij daar was als de muzikale artiest van de aflevering.

Hij was voor het laatst in de show in 2018, waar hij beroemd werd met een lange tirade die zowel de cast als het publiek in de war bracht.

Aanbevolen: