Deze A-List-zangeres huilde elke dag tijdens het hosten van 'Saturday Night Live

Inhoudsopgave:

Deze A-List-zangeres huilde elke dag tijdens het hosten van 'Saturday Night Live
Deze A-List-zangeres huilde elke dag tijdens het hosten van 'Saturday Night Live
Anonim

Saturday Night Live doet rare dingen met mensen. Vanwege de reputatie en geschiedenis van de show heeft het veel gewicht. Hoewel het voor de sterren van de NBC-schetsshow een uitdaging kan zijn om in de groef van de dingen te komen, kan het voor de gastheren nog moeilijker zijn. De meesten van hen hebben tenslotte niet de uitgebreide comedy- en stand-uptraining gehad die de cast heeft gehad. Maar zelfs iemand als Dave Chappelle raakte in paniek over het hosten van SNL. Maar zijn zorgen verbleekte in vergelijking met die van één muzikaal icoon.

Het is gebruikelijk dat muzikale talenten uit de A-lijst niet alleen de muzikale optredens doen op Saturday Night Live, maar ook gastheer zijn. Terwijl sommigen hun hostingtaken hebben doorstaan, hadden anderen het echt moeilijk. Men beweert de hele week van repetities te hebben gehuild. En die superster is niemand minder dan Billie Eilish. Tijdens haar tweede optreden op The Howard Stern Show op 13 december 2021, slechts enkele dagen na haar hosting SNL, belicht Billie hoe traumatisch haar ervaring was.

Billie Eilish kon niet stoppen met huilen tijdens het repeteren voor het hosten van SNL

Zodra Billie Eilish en haar broer Finneas op het Zoom-scherm van Howard Stern verschenen, merkte hij op hoe moe ze eruitzagen. "Die Saturday Night Live zal je vermoorden," lachte Howard. Maar hij had geen idee hoeveel tol de ervaring van het hosten van SNL had op de geest en het lichaam van Billie Eilish.

Hoewel Billie haar ervaring met het hosten van SNL beschreef als een van de "beste" ervaringen van haar leven, was de week van voorbereidingen echter ronduit brutaal.

"[Het] was verdomd gek, gast", gaf Billie toe aan Howard. "Ik huilde elke dag van de week, helemaal geen grapje."

"Je huilde elke dag van de week omdat je je onzeker voelde over acteren of acteren in een comedy-achtige situatie?" vroeg Howard.

"Het is een gek ding, SNL. Het is als niets dat ik ooit eerder heb meegemaakt," legde Billie uit. "Ik voel me alsof ik verschrikkelijk ben. Ik voel me alsof ik sck. Het gekste deel van de week was, ik denk dat het dinsdag - woensdag was, de tafellezing waar iedereen 60, 50, 40 scripts aan een tafel leest."

Omdat Billie in bijna alle schetsen te zien was, moest ze het intense lezen doorstaan om erachter te komen welke schetsen de generale repetitie zouden halen. Ze beweerde dat ze ongeveer 20 scripts zouden lezen en dan een pauze zouden nemen. En in die pauze barstte ze in tranen uit.

"Ik was gewoon bang. Ik dacht: 'Het is SNL'," gaf Billie toe voordat ze zei dat ze zich niet gekwalificeerd voelde om zo'n iconische show te hosten met een cast van zoveel getalenteerde mensen.

Billie Eilish's lichaam kwam gewelddadig in opstand tegen haar hosting SNL

Hoewel Howard Stern, evenals vele critici, Billie erg ontspannen vonden tijdens het hosten van SNL op 11 december 2021, was de "Bad Guy"-zanger allesbehalve. Terwijl ze zich probeerde te concentreren op de taak die voor haar lag, kreeg haar lichaam een zeer gewelddadige reactie op de stress en angst die gepaard gingen met het hosten van de show.

"Ik heb echt overgegeven," zei Billie tegen Howard en haar broer, Finneas, die het niet wisten. "Kerel, ik had een reactie van mijn hele lichaam toen ik me hier de hele week zorgen over maakte. Ik werd overgegeven in het vliegtuig dat hierheen kwam. Had gekke shs toen ik hier aankwam dat je niet zou geloven. volledig naakt op het toilet moeten? Dat deed ik letterlijk. Dat is nooit, dat is niet gebruikelijk."

Bovendien had Billie de hele tijd dat ze aan het repeteren was voor de show een gekke buikpijn.

"Ik had de hele week buikpijn. Ik was angstig en nerveus. Gewoon omdat het niet mijn wereld is en ik zo doodsbang ben als mensen denken dat ik sck."

Billie gaf toe dat als zij en haar broer alleen de muzikale gasten waren geweest, het prima zou zijn geweest. Dat is haar wereld. Maar in plaats daarvan koos ze ervoor om te doen waar zoveel mensen van dromen en SNL te hosten.

"Het is Saturday Night Live, het zijn de meest, zo niet de meest iconische en ongelooflijke dingen waar je deel van kunt uitmaken", aldus Billie. "Maar de reden dat ik de hele week huilde--"

"Huilen en sen en overgeven, " onderbrak Finneas.

"Ja. Het is omdat ik me realiseerde, midden in het midden, dat dit mijn ergste nachtmerrie was die tot leven kwam, omdat ik jarenlang zei dat ik nooit zou acteren, "zei Billie. "De druk ervan maakt me nerveus."

Billie beweerde dat ze haar zenuwen wist te verslaan zodra ze het podium op liep tijdens de showavond. Het zien van het publiek en het oppikken van "hun vreugde" bracht haar meteen in het moment. Terwijl de voorbereiding voor de voorstelling haar een hoop fysieke en emotionele pijn bezorgde, viel uiteindelijk alles op zijn plaats en gaf ze de kijkers een show die ze niet snel zullen vergeten.

Aanbevolen: