Cultuur annuleren heerst als verschillende afleveringen van 'The Office' en 'Seinfeld' worden verwijderd

Inhoudsopgave:

Cultuur annuleren heerst als verschillende afleveringen van 'The Office' en 'Seinfeld' worden verwijderd
Cultuur annuleren heerst als verschillende afleveringen van 'The Office' en 'Seinfeld' worden verwijderd
Anonim

Cancel-cultuur heeft opnieuw de overhand gehad, aangezien een aantal verkooppunten nu teruggrijpt op hun oorspronkelijke programmering en dingen opnieuw beoordeelt die voorheen als acceptabele vormen van entertainment werden beschouwd. Onlangs heeft Comedy Central proactieve maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat ze hun publiek zowel vermaakt als in rust houden, door ervoor te kiezen vrijwillig bepaalde afleveringen te verwijderen die volgens de huidige normen als ongepast kunnen worden beschouwd.

Wat de afgelopen jaren acceptabel was voor fans en kijkers op het gebied van televisie-entertainment, lijkt ver verwijderd te zijn van wat ze vandaag de dag bereid zijn te accepteren. Annuleercultuur heeft geleid tot een nieuw niveau van bewustzijn en sociale trends hebben een heel ander niveau bereikt dan ooit tevoren.

Als gevolg hiervan zijn bij twee grote shows specifieke afleveringen verwijderd door het netwerk, en er zullen er waarschijnlijk nog meer volgen. Seinfeld en The Office hebben allebei gezien dat afleveringen zijn geschrapt, omdat Comedy Central voorzichtig is.

Snijden en in blokjes snijden

Er wordt wat gesneden en in blokjes gesneden bij Comedy Central, en geliefde shows zoals Seinfeld en The Office behoren tot degenen die afleveringen lijken te hebben die niet langer als acceptabel worden beschouwd voor alle doelgroepen.

De eerste aflevering die de bijl kreeg, was de Diversity Day-aflevering van The Office. Het netwerk was van mening dat Michael Scott, gespeeld door Steve Carell, in deze specifieke aflevering te veel aandrong om zijn personeel in te schrijven voor een lezing over raciale diversiteit, terwijl hij in feite het was die echt van de ervaring had kunnen profiteren.

De problemen bleven daar vandaan komen, aangezien Comedy Central voelde dat het Indiase accent dat door Carrell werd aangebracht niet zou aanslaan bij het moderne publiek. In het verleden, toen het voor het eerst werd uitgezonden, leek het een non-issue te zijn, maar in de wereld van vandaag kan het gemakkelijk genoeg zijn geweest om Carells carrière te annuleren en de kijk op de hele show te verpesten, dus de aflevering werd volledig geschrapt.

Er was ook een scène waarin hij de opvattingen van Chris Rock over verschillende soorten zwarte mensen parodieerde, die weer gewoon niet zouden vliegen.

De Seinfeld-gevoeligheid

NBC ging verder van The Office naar Seinfeld en vreesde dat er een totale oorlog zou komen over de aflevering van Seinfeld getiteld "Puerto Rican Day", waarin Kramer per ongeluk verbrandt en vervolgens op de Puerto Ricaanse vlag stampt. Dit was een enorme beslissing voor NBC, aangezien het de op één na hoogste Seinfeld-aflevering aller tijden was. Toen de aflevering voor het eerst werd uitgezonden, was het een enorme hit en is het meer dan 38 bekeken.8 miljoen keer al, maar het publiek van vandaag zou de inhoud en de manier waarop het werd gepresenteerd gewoon niet accepteren.

In plaats van een probleem af te wachten of te hopen dat er een probleem niet aan de oppervlakte komt, nemen veel netwerken de annulatiecultuur zeer serieus en maken ze grote stappen om hun shows, hun netwerk en de getalenteerde acteurs die hun harde werk in filmen zal niet het slachtoffer worden van negatief commentaar.

Aanbevolen: