Fans reageren op JLo's epische mode-booboo bij de Dolce & Gabbana Show

Inhoudsopgave:

Fans reageren op JLo's epische mode-booboo bij de Dolce & Gabbana Show
Fans reageren op JLo's epische mode-booboo bij de Dolce & Gabbana Show
Anonim

Jennifer Lopez pronkte met haar spullen op de Dolce & Gabbana-show in Venetië totdat een bepaalde kleine sticker in de schijnwerpers kwam. Helaas kwam haar verrukkelijke cape met de onwaarschijnlijke verschijning van een gigantisch prijskaartje.

Het enige dat Jennifer Lopez die ochtend vergat te doen, was dat kleine papieren label er in één klap afscheuren. Nu moet ze de gevolgen van haar mode-ongeluk ondergaan.

Luister, fouten gebeuren, zelfs voor een triple-threat-entertainer als Jennifer Lopez. JLo kan hier echter niet zingen, acteren of dansen.

Toen de wind door de kaap van de ster blies, werd het duidelijk dat ze was vergeten het prijskaartje erin te verwijderen.

"Voor de met sterren bezaaide show combineerde Lopez een sierlijke bloemencape met een broek met hoge taille en een bh-top, allemaal van de Italiaanse ontwerpers. Ze droeg een versierde gouden kroon en hakken, zodat haar ensemble schitterde van top tot teen."

Het enige dat deze outfit zou hebben gemaakt, was het verwijderen van een bepaald label!

Jennifer Lopez Says Ciao Venice

"Venezia ?? gloeide gisteravond helemaal. De @dolcegabbana-show was gewoon magisch ?"

Ze heeft in ieder geval de memo gekregen om de cape af te doen voor deze foto!

Deze outfit was misschien een prachtig ensemble, maar het leidde de fans met arendsogen er niet van af haar op heterdaad te betrappen. Ze kunnen niets laten schuiven, toch!

Lopez is niet de enige ster die een prijskaartje misstapt, aangezien Megan Markle er een paar jaar geleden een aan haar jurk liet bungelen. Als de hertogin het kan verknoeien, kan iedereen dat!

Andere sterren die zondag aanwezig waren bij de Alta Moda-show van Dolce & Gabbana in Venetië waren: Jennifer Hudson, Megan Thee Stallion, Normani, Zoe Saldana, Vanessa Bryant, Bebe Rexha, Vin Diesel en Kourtney Kardashian naast haar nieuwe boo Travis Barker.

Fans roepen JLo uit

“Minnie Pearl ben jij DAT ???? LOL', twitterde de een, terwijl een ander schreef: 'Ik wist dat ze was zoals de rest van ons.'

Velen geloven dat de miljonair van plan was het stuk terug te geven…

Anderen verdedigden de stijlfout en voegden eraan toe: "Jlo en jurk waren erg mooi, hoewel het prijskaartje er was."

Een ander kwam aanzwaaien en zei: "Ten eerste, als je ooit een Dolce & Gabbana-prijskaartje hebt gezien, weet je dat dat er geen is. Het is een identificatielabel van een leverancier dat op hun monsters komt. En ten tweede is het niet de taak van het model om te controleren op tags, zelfs als het @JLo is. Het is de stylist/dressoir die het kledingstuk voor haar heeft klaargemaakt. actlikeyouknow."

Blijkbaar gaat de stylist van JLo voor deze!

Aanbevolen: