Twitter's eerste reacties op Drake's 'Certified Lover Boy'-album

Inhoudsopgave:

Twitter's eerste reacties op Drake's 'Certified Lover Boy'-album
Twitter's eerste reacties op Drake's 'Certified Lover Boy'-album
Anonim

Drake's 6e volledige studioalbum getiteld Certified Lover Boy is zojuist uitgebracht, na veel anticipatie en heel veel plagen.

Hoewel sommige die-hard fans voorstander waren van de nieuwe geluiden die ze hoorden, suggereert de meerderheid van de feedback op Twitter dat als het gaat om Certified Lover Boy, Drake te veel geplaagd en ondergeleverd is.

Na alle hype, en meer dan een jaar tussen de tijd dat hij zei dat dit album in de maak was en het moment dat het werd uitgebracht, noemen veel fans het 'zwak' en zijn weggelopen met een gevoel van teleurstelling.

Dit album vestigt records in de hitlijsten, zoals fans het zeker hebben geluisterd, maar het is een harde pass voor velen, waardoor Drake aan het verliezende einde van de strijd tegen Kanye West voor de eerste plaats in de wereld van muziek.

Certified Lover Boy

Certified Lover Boy bevat gastspots van Nicki Minaj, Travis Scott, Lil Baby, 21 Savage en Jay-Z, om er maar een paar te noemen. Drake geeft ook een knipoog naar de Beatles als inspiratiebron. Media zoals de BBC spreken echter van het feit dat het album "niet zo avontuurlijk is als Drake's vorige platen" en spreken over de talrijke; "introspectieve, automatisch afgestemde nummers." Ze gaan verder met te zeggen dat er gedurende de 86 minuten durende looptijd van het album een reeks "misstappen" zijn.

Met de release van Kanye West's langverwachte album, Donda, en de diss-oorlog die oplaait tussen West en Drake, hoopten Drake's fans dat Certified Lover Boy zou meer gewicht dragen, maar suggereren dat het geen impact had.

Fans voelen het niet

Fans wilden dit album heel graag in handen krijgen, en hoewel velen Drake prijzen voor goed werk, wordt Twitter overspoeld met veel klachten en grieven over deze minder dan indrukwekkende showcase van nieuwe deuntjes.

One schreef; "dit is op zijn best midden, "nee man, dit is het niet", en "ouf, ik had vannacht gewoon moeten slapen." Een ander schreef: "Drake kwam uit als lesbienne in dit nummer? dat is strategisch te raar voor mij, nee bedankt, "en ook: "Ik ben vanaf het begin een drake-fan geweest. Dit album was goed, MAAR ik wilde hem horen SPIT. HAAT WANNEER KUNSTENAAR OUDER WORDEN ADVERTENTIE VERGEET WAT HUN DIRECTE FANS GENIETEN."

Meer reacties gelezen; "Certified Lover Boy is rotzooi", "wauw, moe", en "Kanye-fans vieren nu feest", evenals; "hij begreep de opdracht niet", en "bespaar je tijd. het klinkt als een zwak clubalbum, download iets anders, dit is het niet."

Eén fan schreef zelfs; "Ik hou echt van Drake en ik ben een grote fan, maar serieus, wat is dit?"

Aanbevolen: