Beyoncé deelt speciale verjaardagswijsheid met haar fans

Inhoudsopgave:

Beyoncé deelt speciale verjaardagswijsheid met haar fans
Beyoncé deelt speciale verjaardagswijsheid met haar fans
Anonim

Beyoncé heeft net de pagina omgeslagen op haar 30e en is officieel klaar om aan haar 40e te beginnen! Raad eens? 40 worden is ook best verbazingwekkend, en ze wil dat haar fans hun volwassenheid op dezelfde manier vieren als zij.

Hoewel veel vrouwen zich zorgen maken over de grote 4-0, heeft Beyoncé een heel andere kijk op ouder worden en omarmt ze elk moment van deze fase in haar leven.

Ze ging naar Instagram om haar fans te laten weten dat ze nog nooit zo gelukkig of dankbaar is geweest, en ze heeft het gevoel dat ze op deze leeftijd de ware zin van het leven heel goed begrijpt. Terwijl koningin B dit inspirerende verjaardagsbriefje schreef, boordevol wijze woorden, stortten haar fans zich op elk woord en namen even de tijd om na te denken over de boodschap die ze stuurde.

Beyoncé's verjaardagsbriefje

Voordat de wilde feesten en alle heisa in de schijnwerpers komen, wilde Beyoncé ervoor zorgen dat ze haar verjaardag zou vieren met wat sereniteit en reflectie op de ware zin van het leven. Ze sprak haar overgangsmomenten uit en vertelde fans hoeveel hun liefde en steun echt voor haar betekent.

Ze begon haar persoonlijke noot door te zeggen; "Dit is het eerste jaar dat ik echt begrijp wat het betekent om te leven en in het moment te leven. Het is de eerste keer dat ik begrijp hoe kwetsbaar het leven werkelijk is, hoe moeilijk het leven soms kan zijn, en daarom hoe het is belangrijk om te stoppen en de rozen te ruiken tijdens de goede tijden."

Beyoncé's briefje demonstreerde haar persoonlijke groei en legde de nadruk op het aanmoedigen van fans om te waarderen wat ze in hun leven hebben, en alle zegeningen waarmee ze omringd zijn, in plaats van de nadruk te leggen op betekenisloze dingen die er uiteindelijk niet toe doen.

Positieve vibes verzenden

Naast de positieve vibes vol waardering en nederig respect, nam Beyoncé ook een moment in haar verjaardagsboodschap om fans te adviseren de mythes over ouder worden die de media aan hen hebben gepresenteerd te ontkrachten.

Zoveel vrouwen hebben het gevoel dat het verouderingsproces negatief is, en velen vrezen hun verjaardagen en zijn streng voor thema's als hun grote dag nadert. 40 worden is voor veel vrouwen bijzonder moeilijk, maar Beyoncé wil daar graag verandering in brengen.

Ze zei verder; "Wie probeerde vrouwen te conditioneren om te voelen dat we ons oud of ongelukkig zouden moeten voelen als we 40 worden, heeft het HELEMAAL F'D UP!" en ze schreef schrijnend: "Dit is absoluut het beste dat ik in mijn leven heb gevoeld."

Daar zijn het fans! 40 is niet oud! Het is ook niet "de nieuwe 20"… 40 is 40. Het is precies wat het zou moeten zijn, en volgens Beyoncé is het verdomd geweldig! Dankzij haar opmerking zullen veel fans de jaren 40 zeker op een gezondere, optimistischere manier omarmen en de groei en lessen die ze onderweg hebben geleerd waarderen.

Aanbevolen: