Parks And Rec: 15 verwarrende details over de relatie van april en Andy

Inhoudsopgave:

Parks And Rec: 15 verwarrende details over de relatie van april en Andy
Parks And Rec: 15 verwarrende details over de relatie van april en Andy
Anonim

De relatie tussen Andy en April is vaak bestempeld als CouplesGoals. Het grote publiek merkte op dat de relatie tussen Andy en April altijd gevuld was met zoveel hilarische, innemende en oprechte momenten. De combinatie van zijn onnozelheid en haar sarcasme zorgde voor het perfecte koppel. Ze staan op gelijke voet met andere tv-koppels zoals Jim en Pam van The Office, Jess en Nick van New Girl, Ross en Rachel van Friends en Blair en Chuck van Gossip Girl!

Hoewel Andy en April tijdens de vele seizoenen van Parks & Recreation behoorlijk wat schattige momenten hebben gehad, zijn er ook enkele verwarrende details en rare dingen die we hebben opgemerkt over hun relatie. Echte fans van de show herinneren zich bijvoorbeeld misschien de zending vuile was die April van Andy ontving of de naam die April en Andy ervoor kozen om hun pasgeboren zoon te geven!

15 april rijpte met de jaren terwijl Andy kinderlijker werd

andy en april
andy en april

Een van de meest verwarrende dingen over de relatie tussen Andy en April is het feit dat, hoewel Aril begon als super onvolwassen, ze met de jaren volwassener werd. Andy begon super onvolwassen te zijn en dat bleef hij de hele tijd. Ze groeide op terwijl hij hetzelfde bleef.

14 Andy en April hebben een leeftijdsverschil tussen hen

andy en april
andy en april

Andy en April hebben een leeftijdsverschil tussen hen. Het is niet het grootste leeftijdsverschil ooit, maar het bestaat nog steeds! De waarheid is dat ze ongeveer acht of negen jaar tussen hen hebben. Andy wachtte wel tot april 21 werd voordat hij enige interesse in haar toonde, wat heel slim en respectvol voor hem was.

13 De tijd dat Andy zijn was naar april mailde

april ludgate
april ludgate

Andy stuurde zijn vuile was naar april met een briefje waarin ze haar vroeg het voor hem te doen, aangezien zij de enige was die wist hoe ze het correct moest doen. Tot april was dat waarschijnlijk super vertederend, schattig en grappig. Voor elke andere vrouw in een echte relatie zou dit super vervelend en onattent zijn!

12 Ze waren een tijdje comfortabel met het eten van frisbees

parken en rec
parken en rec

Andy en April waren daar een tijdje comfortabel aan het eten van frisbees. Ze gaven er niet om om echte kommen, borden en ander eetgerei te hebben. Dit laat zien dat ze er niet echt om gaven om op te groeien of om van hun huis een volwassen huis te maken.

11 april kon het niet schelen dat Andy Ann zo slecht behandelde

Ann Perkins
Ann Perkins

Misschien is het feit dat April nooit een grote fan van Ann was, de reden waarom het April helemaal niets kon schelen dat Andy Ann zo slecht behandelde. Andy was een verschrikkelijk vriendje voor Ann. Hij leefde van haar en stond haar toe om voor alles te zorgen alsof ze zijn moeder was. April heeft nooit een oog dichtgedaan over zijn verschrikkelijke relatie met Ann in het verleden.

10 Andy droeg een sportshirt op hun bruiloft

parken en rec
parken en rec

Toen Andy en April trouwden, droeg hij eigenlijk een sportshirt op hun bruiloft! April droeg een traditionele witte jurk, ook al was het niets bijzonders, maar Andy had het lef om een sportshirt te dragen in plaats van een pak of een smoking! Ze leken er allebei niets om te geven.

9 Andy en April trouwden na een maand daten

andy en april
andy en april

Het meest schokkende van alles is dat Andy en April met elkaar zijn getrouwd na slechts een korte maand daten. Ze moeten meteen geweten hebben dat het de bedoeling was dat ze voor altijd samen zouden zijn, want de meeste mensen houden ervan om minstens een jaar met elkaar te daten voordat ze zo'n serieuze verbintenis aangaan.

8 Ze kauwen op elkaars kauwgom

andy en april
andy en april

Andy en April deelden meer dan eens elkaars kauwgom. Dit is eigenlijk best gag-waardig! De meeste stellen zouden dit niet doen. Sommige stellen zijn bereid om een tandenborstel te delen, als dat echt nodig is, maar het delen van een pistool is een heel nieuw niveau van raar!

7 Andy loog tegen april over zijn werksituatie

andy
andy

Fans van parken en recreatie herinneren zich de tijd dat Andy tegen april loog over zijn werksituatie. Dit deed hij nadat ze al getrouwd waren. Als twee mensen eenmaal trouwen, worden ze verondersteld eerlijk tegen elkaar te zijn over van alles en nog wat. Het feit dat Andy tegen April loog over zijn werksituatie is echt verpest.

6 Andy bewaarde hun rekeningen in de vriezer, wat betekent dat ze hun rekeningen waarschijnlijk helemaal niet betaalden

andy
andy

Andy heeft de rekeningen van hem en april lange tijd in hun vriezer bewaard, wat betekent dat hun rekeningen daar een tijdje waarschijnlijk helemaal niet werden betaald. Ze leefden in ontkenning van verantwoordelijkheden en verplichtingen. Andy's redenering om dit te doen is omdat hij de rekeningen veilig wilde houden.

5 april schonk Andy een dood konijn

parken en rec
parken en rec

We weten zeker dat iedereen zich de tijd herinnert dat April Andy een dood konijn cadeau deed. De manier waarop ze liefde, bedachtzaamheid en zorgzaamheid toont, is absoluut vreemd. Andy is zo'n grappig en luchtig personage dat hij op het geschenk reageerde alsof het helemaal geweldig was in plaats van helemaal raar.

4 Andy en April besloten hun huis te kopen op basis van hoe griezelig het was

parken en rec
parken en rec

Andy en April besloten hun huis te kopen op basis van hoe eng en oud het was! Ze wilden voorkomen dat ze zelf oud zouden worden, dus besloten ze dat het kopen van een oud huis hen van zo'n lot zou redden. Hun manier van denken is super grappig, onvolwassen en eigenzinnig. Het is logisch dat ze zo goed samenwerken.

3 april en Andy waren vreselijke kamergenoten voor Ben

parken en rec
parken en rec

Andy en April waren helaas vreselijke kamergenoten voor Ben toen hij bij hen introk. Hij had constant problemen met hen de hele tijd dat hij daar woonde! Hij werd plotseling de vaderfiguur van het huishouden, terwijl Andy en April als roekeloze kleine kinderen bleven die rotzooi maakten.

2 Ze willen scheiden zodat ze weer met elkaar kunnen trouwen

april en andy
april en andy

Andy en April hadden het idee om te gaan scheiden, zodat ze weer met elkaar konden trouwen! Ze hielden zo veel van het gevoel van trouwen dat ze bereid waren het hele proces van een echtscheiding te doorlopen om dat gevoel weer te voelen. Hun denkproces is zo dwaas.

1 Ze noemden hun zoon Burt Snakehole Ludgate Karate Dracula Macklin Demon Jack-O-Lantern Dwyer

parken en rec
parken en rec

De naam die April en Andy bedachten voor hun zoon is helemaal over-the-top en meer dan hilarisch. Ze besloten om hun zoon Burt Snakehole Ludgate Karate Dracula Macklin Demon Jack-O-Lantern Dwyer te noemen. Niemand anders had zo'n naam kunnen bedenken, behalve deze twee.

Aanbevolen: