Kanye West overspoeld door vrouwen in een bar na het beëindigen van de relatie met Vinetria

Inhoudsopgave:

Kanye West overspoeld door vrouwen in een bar na het beëindigen van de relatie met Vinetria
Kanye West overspoeld door vrouwen in een bar na het beëindigen van de relatie met Vinetria
Anonim

Kanye West zou de wereld kunnen laten weten dat hij klaar is om verder te gaan met zijn leven nadat zijn vervreemde vrouw, Kim Kardashian, een rechter heeft gevraagd om haar legaal vrijgezel te verklaren

Kanye West was het leven van het feest op J Mulan's verjaardagsfeestje

De Yeezy-mogul werd grijnzend gezien in video's op sociale media toen hij en collega-rapper Justin LaBoy stopten bij James Harden's 'Thirteen'-restaurant in Houston voor het verjaardagsfeestje van J Mulan.

Kanye, die je zelden ziet lachen, leek zijn beste leven te leiden op het feest. De rapper leek te genieten van de aandacht die hij kreeg van vrouwen in het restaurant, waaronder Instagram-model Yasmine Lopez, die allemaal schreeuwden om dichter bij de rapper te komen.

Je stopte om selfies te maken in een marineblauwe hoodie, zwarte broek, sneakers, een baseballpet en handschoenen. Voor een keer probeerde de rapper zijn gezicht niet te verbergen met een tas, een religieuze gezichtsbedekking of een prothetisch Kaukasisch masker.

De Donda-zanger was in verband gebracht met model en influencer Vinetria. De twee hadden een korte relatie, maar ze bleef aan zijn zijde, zelfs toen hij publiekelijk probeerde weer bij Kim te komen. De twee gingen vorige week eindelijk uit elkaar na slechts een maand samen.

West heeft geprobeerd om terug te komen bij Kim Kardashian, maar ze was verder gegaan

Kanye heeft onlangs een belofte gestand gedaan om het huis aan de overkant van Kim te kopen. Tijdens een dankbetuiging verklaarde de rapper dat hij 'zijn familie weer bij elkaar zou krijgen en dingen met zijn vrouw zou regelen, eraan toevoegend dat als hij niet 'in het huis' kon wonen met zijn familie, hij 'het huis naast de deur' zou kopen. '

Kanye heeft Kim gevraagd bij hem terug te komen zodat ze hun familie kunnen 'herstellen', maar de rapper gaf ook toe dat hij 'fouten heeft gemaakt' en 'dingen heeft gedaan die niet acceptabel waren als echtgenoot'.

Maar de SKIMS-mogul lijkt niet van plan te zijn haar romance met Ye nieuw leven in te blazen. De realityster heeft een relatie gehad met komiek Pete Davidson en de twee hebben veel tijd samen doorgebracht. Kim heeft onlangs hun relatie geëscaleerd door haar nieuwe schoonheid voor te stellen aan de kinderen die ze deelt met Kanye.

Davidson van zijn kant heeft gezegd dat hij zich geen zorgen maakt over de openbare pogingen van Kanye om zich met Kim te verzoenen. Maar de komiek heeft veel begrip voor de situatie, aangezien hij en Kim groepsuitjes hebben gedaan om hun relatie informeler te laten lijken om de gevoelens van Kanye te beschermen.

Aanbevolen: