Fans roosteren Jennifer Lopez voor haar TikTok-uitdaging mislukt

Fans roosteren Jennifer Lopez voor haar TikTok-uitdaging mislukt
Fans roosteren Jennifer Lopez voor haar TikTok-uitdaging mislukt
Anonim

Alles bij elkaar genomen heeft Jennifer Lopez een behoorlijk bewogen 2021 achter de rug - de ster met meerdere koppeltekens begon het jaar met een optreden bij de inauguratie van president Biden en heeft sindsdien het afbrokkelen van haar high doorstaan -profielrelatie met A-Rod en de heropflakkering van haar romance met Ben Affleck.

Zij en Affleck hebben de zomer doorgebracht met het tonen van hun liefde bij elke gelegenheid en hebben ervoor gezorgd dat de rest van de wereld zich erg single voelt. Maar misschien heeft JLO een ander motief om de afgelopen maanden de publieke aandacht op haar liefdesleven te vestigen. Misschien hoopt ze dat iedereen haar poging om in januari een virale TikTok-uitdaging te starten, zal vergeten, een poging die bijna hilarisch mislukte.

In het jaar waarin mensen als de 'schoolbadkamer' en de 'inloop'-uitdagingen viraal gingen, leek het erop dat er niets is dat TikTok-gebruikers niet naar wereldwijd succes zullen katapulteren. Maar fans kijken nu terug op hoe JLO bewees dat deze regel verkeerd was toen haar poging om een "Love Don't Cost A Thing"-uitdaging te starten volledig mislukte. In januari plaatste Lopez een TikTok op haar Twitter-platform, waarin ze liet zien dat ze langs een strand liep en haar zonnebril, jas en accessoires uitdeed op de melodie van haar nummer. Ze onderschrift van de clip, "The Love Don't Cost A Thing Challenge START NU !!!! Ik kan niet wachten om je vertolkingen te zien.”

En ondanks dat JLO waarschijnlijk haar vingers gekruist heeft dat het drukke jaar dat ze heeft gehad sinds het plaatsen van de video de aandacht had afgeleid van de mislukte poging om viraal te gaan, hebben fans van de zangeres nu de tweet van de ster naar boven gehaald en opgravingen gedaan erbij. Een persoon antwoordde op TikTok van de ster, "huilend omdat NIEMAND dit deed", terwijl een ander in de war was over de uitdaging zelf en schreef: "Omdat wat de uitdaging moest ZIJN ??? Al je rotzooi weggooien? Niemand deed dat bij een pandemische baby” En een andere Twitter-gebruiker grapte, “iemand zei ‘zwerfvuil uitdaging’."

Het bleek dat de onconventionele choreografie van de ster in haar TikTok-video bedoeld was als een recreatie van de originele videoclip voor JLO's vertolking van "Love Don't Cost A Thing" in 2001. In de video, een jonge Lopez danst rond op een strand terwijl ze haar bezittingen een voor een weggooit, en de choreo omvat ook de ster die haar shirt uittrekt en de oceaan in loopt. JLO's TikTok 2021 is ook een eerbetoon aan dit einde, waarbij de ster zich van de camera afwendt en haar shirt over haar hoofd begint te trekken voordat de korte clip vervaagt.

De ster dacht waarschijnlijk dat het leuk zou zijn om de 20e verjaardag van haar album JLO, waarop het nummer te zien was, te vieren door aan het begin van het jaar een virale uitdaging te creëren. Maar misschien heeft ze gewoon onderschat hoe gehecht de meesten van ons eigenlijk zijn aan onze bezittingen.

Aanbevolen: