Mariah Carey geprezen voor het onthullen dat ze tijdens haar conservatorium contact heeft gezocht met Britney Spears

Inhoudsopgave:

Mariah Carey geprezen voor het onthullen dat ze tijdens haar conservatorium contact heeft gezocht met Britney Spears
Mariah Carey geprezen voor het onthullen dat ze tijdens haar conservatorium contact heeft gezocht met Britney Spears
Anonim

Mariah Carey is geprezen nadat ze had onthuld dat ze "de hand reikte" naar Britney Spears terwijl ze onder curatele werd gesteld.

Carey vertelde in een exclusief interview met NME over het 'beledigende' 13-jarige conserveringsschap van de zangeres 'Stronger' onder leiding van haar vader, Jamie.

Vijfvoudig Grammy-winnaar Carey onthulde dat ze geschokt was over de manier waarop Spears werd behandeld.

Spears zat 13 jaar in een conservatorium

Afbeelding
Afbeelding

Ze vertelde de publicatie: "Ik denk dat iedereen op deze planeet het verdient om vrij te zijn en wat ze met haar hebben gedaan, wat ik zag, was afschuwelijk. Dus ik reikte naar haar via een wederzijdse vriend omdat ik wilde dat ze weten: 'Raad eens? Je bent niet de enige.'"

Begin december kreeg Britney weer controle over haar juridische zaken, bijna een maand nadat haar tien jaar durende conservatorschap was beëindigd. Rechter Brenda Penny gaf de popprinses uit de jaren 90 de bevoegdheid om haar eigen papierwerk te ondertekenen.

Carey weet van moeilijke gezinsdynamieken

mariah-carey-nye-show-reputatie
mariah-carey-nye-show-reputatie

Ondertussen heeft Carey onthuld hoe moeilijk de kerstperiode zou zijn in het opgroeien van haar huishouden. In een interview met The Mirror vertelde de "Queen Of Christmas" hoe ze de vakantie "perfect" zou willen maken, maar dat haar familie het "moeilijk" zou maken.

De 52-jarige zei: "Ik wilde altijd dat Kerstmis perfect zou zijn en keek uit naar de feestdagen, maar ik had een ongelooflijk disfunctionele familie die het zou verpesten. Niet mijn moeder. Ze zou proberen het te halen leuk."

"We hadden niet veel geld, dus soms pakte ze fruit in omdat ze het zich niet kon veroorloven. Ik dacht: 'Als ik later groot ben, laat ik dat nooit meer gebeuren. Ik ga Kerstmis elk jaar perfect maken'", vertelde Carey aan de Britse krant.

De zangeres "Always Be My Baby" werd geboren in Huntington, New York, uit een zwarte vader, Alfred Roy Carey, en een blanke moeder, Patricia. Ze was de jongste van drie kinderen en heeft een broer, Morgan, 61, en zus, Allison, 58.

Mariah's ouders scheidden toen ze nog maar drie jaar oud was. Carey had een gespannen relatie met haar moeder - die ze direct 'Patricia' noemt in plaats van 'moeder'.

Ze heeft haar broers en zussen uit haar leven gesneden

Mariah Carey close-up en zus
Mariah Carey close-up en zus

Carey schreef in haar boek "The Meaning Of Mariah Carey" dat haar broer "extreem gewelddadig" was en dat haar zus "verontrust" en "getraumatiseerd" was. Carey zei dat ze heeft geprobeerd "oplettend" te zijn over de verslavingen van haar zus, maar niet gelooft "dat haar dezelfde hoffelijkheid is verleend."

In haar memoires beweert de zangeres van "Always Be My Baby" dat haar zus "haar heeft gedrogeerd met Valium, haar een roze nagel vol cocaïne heeft aangeboden, haar derdegraads brandwonden heeft toegebracht en heeft geprobeerd haar uit te verkopen aan een pooier."

Aanbevolen: