Ben Affleck-fans denken dat zijn vriendin Jennifer Lopez hem 'aankleedt

Inhoudsopgave:

Ben Affleck-fans denken dat zijn vriendin Jennifer Lopez hem 'aankleedt
Ben Affleck-fans denken dat zijn vriendin Jennifer Lopez hem 'aankleedt
Anonim

Zanger Jennifer Lopez werd gezien terwijl ze handen vasthield met haar partner Ben Affleck, nadat het stel zondag had uitgecheckt uit hun hotel in New York City. De zangeres van Jenny From The Block droeg een donkerbruine jas, droeg een zwart shirt eronder en een bijpassende tas en hoge laarzen.

De Batman-ster zag er stijlvol uit als altijd, in een geheel zwart ensemble. Fans konden niet stoppen met stromen over hoe knap hij eruitzag, en geloven dat Lopez hem heeft "aangekleed"!

Is Jennifer Lopez Ben Affleck aan het stylen?

Jennifer Lopez en Ben Affleck slagen er altijd in om er op hun best uit te zien, en met Afflecks modegame die hem in een totaal ander persoon verandert, vragen fans zich af of zijn vriendin erachter zit.

"Alleen JLO kan deze man opruimen PERIODE" gutste een fan.

"Ze kleedt hem nu zeker aan. Niveau 2", voegde een ander eraan toe. Een reactie luidde: "Zeker, ze zei toen altijd in interviews dat ze ervan hield hem aan te kleden… ze doet dat zeker nog een keer!"

"Wauw.. Dit stel is overal! Ze zien er GEWELDIG uit samen. Ik zal niet liegen dat ik een beetje geobsedeerd ben door hen.. 18 jaar later en ik denk dat ze nooit zijn gestopt met van elkaar te houden!"

"Hij ziet eruit als een heel nieuw persoon!! Hele garderobewissel, ziet er gezond, verzorgd en sexy uit zoals vroeger! Jens stijl is altijd onberispelijk!!" een fan toegevoegd.

"Mijn heer, wat zien Ben en Jen er zo goed uit!! Jen vertel me je geheimen!!" een fan schreef.

De vorige avond woonden Jennifer en Ben de première bij van zijn nieuwe film getiteld The Last Duel, waarin hij samen met zijn oude vriend en medewerker Matt Damon schittert. De film zou een sterke feministische boodschap hebben, en Affleck is er trots op.

Het stel reisde ook naar Italië om een première van de film bij te wonen op het Filmfestival van Venetië, waar ze de hoofden omdraaiden toen ze op de rode loper aankwamen. Jennifer en Ben waren bezig met PDA en deelden kusjes terwijl ze hun gezichtsmaskers droegen, en fans dachten dat ze verliefd waren net zoals ze bijna twee decennia geleden waren!

Onlangs werd het stel ervan beschuldigd een kus te hebben gegeven voor de paparazzi, toen ze vorige maand zoenend werden gezien op een drukke stoep in New York City.

Aanbevolen: