B.J. Novak van het kantoor onthulde ooit dat zijn ex-vriendin Mindy Kaling de show verknalde door tegen hem te liegen

Inhoudsopgave:

B.J. Novak van het kantoor onthulde ooit dat zijn ex-vriendin Mindy Kaling de show verknalde door tegen hem te liegen
B.J. Novak van het kantoor onthulde ooit dat zijn ex-vriendin Mindy Kaling de show verknalde door tegen hem te liegen
Anonim

Om een sitcom een succes te laten worden, moet deze een loyale schare fans ontwikkelen. Met dat in gedachten zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat sitcoms zoals The Big Bang Theory en Two and a Half Men allebei miljoenen fans hadden die bedroefd waren toen ze eindigden. Ondanks dat, als mensen terugkijken op de geschiedenis van The Office, wordt al snel duidelijk dat de fans van de show bijzonder toegewijd zijn aan de show.

Omdat fans van de show zo gepassioneerd zijn, bleven ze massaal kijken, zelfs nadat The Office begon te zuigen. Bovendien waren fans zo dol op het topkoppel van de show dat ze verontwaardigd zouden zijn geweest als de oorspronkelijke plannen voor Jim en Pam om te scheiden zouden uitkomen. Met dat alles in gedachten, zullen de fans van The Office waarschijnlijk gefascineerd zijn om te weten dat de show volgens B. J. Novak erger werd omdat zijn beroemde vriendin tegen hem loog.

Wie is de beroemde ex-vriendin van B. J. Novak?

Zoals fans van The Office al zullen weten, had de show een grote cast die op zijn zachtst gezegd buitengewoon getalenteerd was. Ondanks dat feit zijn de grootste fans van The Office erin geslaagd om het persoonlijke leven van de meeste sterren van de show bij te houden. Fans van The Office weten bijvoorbeeld alles over de beeldschone en hilarische vrouw van Steve Carrell en ze kunnen er geen genoeg van krijgen John Krasinski en Emily Blunt over elkaar te horen praten.

In tegenstelling tot zijn beroemde co-sterren, is B. J. Novak er op de een of andere manier in geslaagd om bijna elk detail van zijn persoonlijke leven geheim te houden. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat het vele, vele jaren geleden is dat de massa heeft vernomen dat Novak met iemand uitgaat. Volgens whosdatedwho.com, wat bekend is over het persoonlijke leven van Novak, is dat hij twee ex-vriendinnen heeft waarvan de wereld weet.

Ten eerste ging B. J. Novak ooit uit met de talentagent Molly Hurwitz, die zich later zou verloven met Matthew Perry in 2020 en 2021. Natuurlijk, hoewel Hurwitz' baan haar in staat stelt een impact te hebben op de entertainmentindustrie, is ze dat niet. niet beroemd. Novaks andere ex-vriendin Mindy Kaling staat echter bekend om haar rol in The Office naast B. J. en andere projecten, waaronder The Mindy Project.

Volgens wat B. J. Novak in 2012 aan Vulture vertelde, was zijn tweejarige relatie met Mindy Kaling vergelijkbaar met wat fans van The Office op televisie zagen, aangezien de dingen tussen hen altijd in beweging waren. "Niemand, ook wij niet, heeft ooit echt geweten: 'Is dit daten? Is dit geen daten?' We waren nooit echt aan het daten, we waren nooit echt niet aan het daten. We wisten het niet. Niemand wist het. Het enige dat je zeker zou weten, was dat je altijd een van ons naast de ander zou vinden, zelfs als we dat wel waren.' t met elkaar opschieten."

Ondanks wat B. J. Novak zei over de ups en downs van zijn relatie met Mindy Kaling, maakte ze ooit duidelijk dat ze zich ooit aan hem zou hebben toegewijd. Tijdens een optreden in 2014 op The Howard Stern Show, werd Kaling gevraagd of ze met Novak zou zijn getrouwd als hij terug zou hebben gevraagd toen ze samen waren. Terwijl Kaling zei dat ze met Novak zou zijn getrouwd, ondermijnde ze hoe zinvol dat is en maakte ze duidelijk dat ze Novak had verlaten.

"Destijds? Ja. Ik was 24. Voor de goede orde, als iemand me ten huwelijk had gevraagd, zou ik ja hebben gezegd. Ik hou van hem en ik denk dat hij een geweldig persoon is, maar ik ben geen kaarsje vasthouden voor B. J." In de jaren sinds dat citaat is er nooit een hint geweest dat Kaling en Novak hun romance nieuw leven hebben ingeblazen, maar B. J. is de peetvader geworden van Mindy's twee kinderen.

Hoe Mindy Kaling loog tegen B. J. Novak de show verknalde

In 2016 werd B. J. Novak geïnterviewd door The Guardian en het was niet verwonderlijk dat zijn relatie met Mindy Kaling ter sprake kwam. Terwijl hij het over zijn ex had, maakte Novak glashelder dat hij gek is op Kaling en dat ze nog steeds een speciale plaats in elkaars leven innemen. Dat betekent echter niet dat Novak niet bereid was om wat vuil over Kaling te verspreiden.

Nadat B. J. Novak de interviewer vertelde dat hij zijn ex voor de grap vertelde dat hij een lijst aan het schrijven was met de titel "Acht keer dat Mindy Kaling me pestte op de set van het kantoor" werd hem gevraagd of ze hem echt pestte. Volgens het artikel dat uit dat interview voortkwam, had Novak een enorme grijns toen hij onthulde hoe het liegen van Kaling B. J. professioneel beïnvloedde.

“Ze zou tegen me liegen. Ze zou deze – zomaar uit het niets – doelloze leugens verzinnen die ik geloofde.” “En er was een regisseur, een oudere vrouw die een paar afleveringen regisseerde, en Mindy vertelde me dat ik het aan niemand mocht vertellen, maar Greg Daniels, de showrunner, had vroeger een date met deze vrouw op de universiteit. En toen vroeg Greg me wat ik van haar snit vond en ik loog tegen Greg en zei dat ik het geweldig vond, omdat ik nerveus was om zijn ex-vriendin te beledigen, dus hij maakte niet de bewerkingen die ik wilde.”

“En later vroeg ik hem ernaar en hij zei: ‘Waar heb je het over? Ze is 20 jaar ouder dan ik, we zijn niet samen naar de universiteit geweest!’ Ik realiseerde me dat Mindy het net verzonnen had en” – hij breekt lachend af – “het heeft echt mijn werkleven beïnvloed!”

Aan de ene kant kunnen sommige mensen de leugen van Mindy Kaling in dat verhaal zien als een onschuldige grap en het is duidelijk dat B. J. Novak het enigszins grappig vond op basis van de grijns die hij had toen hij erover sprak. Het is echter behoorlijk in de war dat Novak een probleem had met een aflevering van The Office die hij niet specifiek aan de orde stelde vanwege de leugen van Kaling.

Aanbevolen: