Waar fans denken dat de 'No Time To Die' Bond Girls behoren tot de rest

Inhoudsopgave:

Waar fans denken dat de 'No Time To Die' Bond Girls behoren tot de rest
Waar fans denken dat de 'No Time To Die' Bond Girls behoren tot de rest
Anonim

De nieuwste James Bond-film, No Time To Die, had veel primeurs. Het belangrijkste is dat het de eerste James Bond-film is met drie Bond Girls, twee van hen Afro-Amerikaanse vrouwen, Naomie Harris (Miss Moneypenny) en Lashana Lynch (Nomi), en een Cubaanse, Ana de Armas (Paloma). Met de kracht van deze drie, plus Léa Seydoux uit de vorige film, hebben deze dames de decennia-oude franchise definitief hervormd en er een frisse wind door geblazen. Maar hoe goed hebben fans ze ontvangen? Waar staan ze op de lange lijst van andere Bond Girls die door de jaren heen hun stempel hebben gedrukt?

Ana de Armas heeft indruk gemaakt op fans

Als je online kijkt naar verschillende outlets die de beste Bond Girls rangschikken, zie je meestal Halle Berry's Jinx, Rosamund Pike's Miranda Frost, Léa Seydoux's Madeleine Swann, Maud Adams' Octopussy, Grace Jones' May Day en Eva Green's Vesper Lynd, en nog veel meer, waaronder de Harris' Miss Moneypenny. Buiten deze vrouwen zijn er ook veel slechte Bond Girls geweest.

Dus het was intimiderend voor Ana de Armas, toen alleen bekend van films als Knives Out en Blade Runner 2049, om de volgende Bond Girl te worden, vooral omdat dit de laatste film van Daniel Craig was als spion en de 25e Bond-film ooit.

De manier waarop de Armas Bond Girls ziet, is dat ze "een soort van perfectie en schoonheidsnormen hebben die verder gaan dan normaal", vertelde ze aan CinemaBlend. In het begin wist ze niet hoe ze zo'n personage moest spelen. Ze was geschokt toen haar werd verteld dat ze wilden dat ze het personage zou spelen, ook al was het niet geschreven.

"Ik moest dat script lezen", zei ze."En het heeft even geduurd, maar ze hebben me de scènes gestuurd. Het is belangrijk omdat ik iets anders aan het verhaal wil toevoegen." De Cubaanse actrice slaagde erin een ander soort Bond-verhaal te vertellen. Ze heeft "lovende recensies" verdiend die haar mogelijk op de lijst van beste Bond Girls zouden kunnen stoten. Filmcriticus Vinnie Mancuso was onder meer opgetogen over de prestaties van de Armas. Het enige waar fans over moesten klagen, was haar korte schermtijd.

"No Time to Die was een beetje voorspelbaar, maar nog steeds een goed horloge. Wat er ook gebeurt in de volgende, breng Ana de Armas alsjeblieft terug, ze was een aas in de kleine schermtijd die ze had", schreef een fan op Twitteren. Ze heeft misschien weinig schermtijd gekregen, maar veel mensen online hebben gezegd dat De Armas de hele show heeft gestolen.

Léa Seydoux zegt dat ze de mannelijke blik kwijt zijn

Een andere reden waarom de Bond Girls van No Time To Die misschien hoger op de lange lijst van Bond Girls staan, is dat ze gezamenlijk het Bond-verhaal hebben veranderd. Léa Seydoux, een eerdere Bond Girl, zegt dat ze de mannelijke blik hebben afgeschaft.

Seydoux vertelde Yahoo! Nieuws dat de vrouwelijke personages in de 007-franchise moeten worden afgeschilderd als 'echte vrouwen'. Sprekend over hoe haar personage de enige Bond Girl is die haar rol opnieuw vertolkt, zei Seydoux: "Het is de eerste keer dat we een vrouw in een Bond-film zien die net een echte vrouw is - een echte vrouw waarmee je je kunt identificeren. Ze heeft diepte en kwetsbaarheid, wat heel nieuw is voor een vrouwelijk James Bond-personage, omdat ze vroeger een beetje geobjectiveerd en misschien geïdealiseerd waren. Deze keer wordt ze niet gezien door het perspectief van een man. We hebben de mannelijke blik weggedaan. net zo interessant als andere hoofdrolspelers in de film, en ik hoop dat mensen zich emotioneel met haar zullen verbinden."

Over hoe Lynch bij Seydoux kwam, zei Seydoux: "Het is geweldig! Ze zijn niet geseksualiseerd, weet je, of geobjectiveerd. Lashana had een man kunnen zijn in het verhaal. En zij is een vrouw en dat is het niet echt veranderen. Dat ze een vrouw is maakt niet zoveel uit. Dat vind ik belangrijk. Ze is een interessant personage. Het maakt niet uit of ze een vrouw of een man is, ze is gewoon een agent en een sterk karakter. Ze heeft een zeer sterke persoonlijkheid en ze is erg charismatisch. Lashana en mijn karakter zijn heel verschillend. Ze is een 007-agent, maar ze is ook een personage met consistentie. Je hebt toegang tot haar emoties, en ze is niet alleen het knappe meisje in een badpak."

Over Lynch gesproken, ze had geen tijd voor giftige fans die voor haar kwamen toen ze werd gecast. Ze waardeerden een zwarte vrouw niet als 007, maar Lynch trok zich niets aan van de reactie. Ze vertelde THR: "Het maakt me heel verdrietig voor sommige mensen omdat hun meningen, ze komen niet eens van een gemene plaats - ze komen eigenlijk uit een trieste plaats. Het gaat niet om mij. Mensen reageren op een idee, dat heeft niets met mijn leven te maken."

Maar nadat de film in première ging, was de algemene reactie van fans op Lynch's vertolking positief. Over het algemeen kreeg elke Bond Girl die in No Time To Die verscheen positieve recensies van fans. Dus naarmate er meer en meer Bond-films in première gaan, zullen we moeten zien waar mensen de Armas, Lynch, Harris en Seydoux in de toekomst rangschikken. Maar iets zegt ons dat ze allemaal bovenaan zullen staan met het beste van het beste.

Aanbevolen: