Fans denken dat Rupert Grint is gestopt met acteren, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Rupert Grint is gestopt met acteren, hier is waarom
Fans denken dat Rupert Grint is gestopt met acteren, hier is waarom
Anonim

Rupert Grint groeide uit tot superster nadat hij in de Harry Potter-franchise speelde als Harry's trouwe vriend, Ron Wemel. Sindsdien is Grint bezig met het nastreven van zowel tv- als filmprojecten (laatst speelde hij in de Apple TV+-serie Servant). Tegelijkertijd nam Grint ook zijn talent mee naar Broadway, net als zijn voormalige co-ster Daniel Radcliffe.

En hoewel hij de afgelopen jaren misschien verschillende rollen heeft vervuld, is er ook reden om aan te nemen dat Grint niet lang meer zal blijven bestaan. Fans zijn zelfs gaan geloven dat de acteur spoedig zou stoppen met acteren voorgoed.

Rupert hoeft zeker niet voor geld te werken

De hoofdrol in acht Harry Potter-films heeft Grint zeker een fortuin opgeleverd. Schattingen geven zelfs aan dat de acteur ergens tussen de $ 50 en $ 70 miljoen verdiende voor zijn werk aan de franchise. En als iemand Grint zelf vraagt, kan hij ook niet precies zeggen hoeveel hij verdiende, omdat hij het gewoon niet weet. "Ik weet eigenlijk niet hoeveel ik heb", onthulde de acteur tijdens een gesprek met Sky News. "Ik kon het niet eens echt raden."

In de afgelopen jaren werd het vermogen van Grint geschat op ongeveer $ 50 miljoen. En met alle roy alty's die hij voor Harry Potter zal blijven innen, kunnen we gerust stellen dat dit aantal de komende jaren zal blijven stijgen. Dat gezegd hebbende, heeft Grint volgehouden dat het hem niet echt kan schelen hoeveel hij heeft. “Het motiveert me niet echt. Het maakt je op je gemak, dat is het mooie ervan, denk ik”, aldus de acteur. "Ik ben blij dat het er is, maar ik ben er niet zo op gefocust." En hoewel acteren voor Grint goed lijkt te lonen, blijkt dat de acteur de afgelopen jaren ook andere passies heeft ontdekt.

Rupert stopte bijna met acteren voordat

Het blijkt dat dit niet de enige keer is dat Grint overwoog te stoppen met acteren. Sterker nog, hij liep er bijna van weg nadat hij klaar was met werken aan de Harry Potter-films. Hij had nooit gedacht dat hij in de eerste plaats de kost zou verdienen door acteur te worden. “Toen ik begon, was [acteren] nooit iets waar ik naar streefde. Ik deed acteren met toneelstukken op school en dat soort dingen", vertelde Grint aan Entertainment Weekly. “Maar het was nooit iets waar ik actief van droomde. Ik bedoel, ik werd er verliefd op terwijl ik het deed. Maar ik dacht zeker: ‘Is dit echt wat ik wil doen?’”

Toen Harry Potter een wereldwijde hit werd, werd het behoorlijk intens voor Grint toen hij opklom tot superster. "Je neemt anonimiteit als vanzelfsprekend aan, gewoon normale dingen doen, gewoon uitgaan", vertelde de acteur aan Independent. “Alles was anders en een beetje eng. Er waren tijden dat ik dacht: 'Ik ben klaar.'" Tegelijkertijd wenste Grint ook dat hij meer zou zijn zoals anderen van zijn leeftijd, wat onmogelijk is als projecten blijven komen.“Ik wilde een beetje leven. Ik had het gevoel dat ik veel had gemist", legde hij uit. "Om vanaf zo'n jonge leeftijd in die volwassen omgeving te zijn, was het fijn om er even weg te zijn en helemaal geen verplichtingen te hebben, en gewoon een beetje vrij te zijn."

Dit is waarom hij misschien helemaal stopt met acteren

Vooral met zijn opgebouwde rijkdom is Grint min of meer vrij om te doen wat hij wil. En in feite is dat wat hij de laatste tijd heeft gedaan, passies nastreven die niet noodzakelijkerwijs scripts en personages inhouden om te portretteren. Het blijkt dat de acteur de laatste tijd druk bezig is geweest met het opbouwen van zijn vastgoedportefeuille, met de aankoop van verschillende woningen die voornamelijk in Hertfordshire liggen. Ondertussen staat de acteur ook achter het bedrijf Oneonesix Development, dat gespecialiseerd is in het bouwen van grote gezinswoningen.

Voor Grint is het niet alleen onroerend goed dat hem aan het denken zet om Hollywood voorgoed te verlaten. Het is ook het vaderschap. De Harry Potter-ster verwelkomde zijn eerste kind (een dochter) met zijn oude partner Georgia Groome in 2020. Voor Grint heeft vader zijn hem meteen een beter mens gemaakt. “Ik heb het gevoel dat ik zeker ben veranderd als persoon. Het is van de ene op de andere dag gebeurd, qua levensstijl. Ik stopte meteen met roken”, vertelde hij aan Glamour. Ik ben zoveel beter gaan slapen - ik was vroeger een vreselijke slapeloosheid, nu slaap ik. Het is interessant om het allemaal mee te maken tijdens een pandemie.”

Tegelijkertijd zei Grint dat vader worden hem een belangrijk besef gaf over zijn Hollywood-carrière. "Ik heb altijd met het idee gespeeld om te stoppen met acteren en vader worden heeft die gevoelens versterkt", vertelde de acteur aan The Sunday Times Magazine. In plaats daarvan probeert hij liever iets anders. "Het zou leuk zijn om iets heel anders te gaan doen, zoals bouwen of timmeren."

Beyond Servant, het blijft onduidelijk of Grint op dit moment open zou staan voor andere Hollywood-projecten. Ondertussen kunnen fans Grints tijd op Harry Potter op elk moment herbeleven, aangezien alle acht films nu beschikbaar zijn op NBC's streamingdienst Peacock.

Aanbevolen: