Dit is volgens David Spade de slechtste SNL-host aller tijden

Inhoudsopgave:

Dit is volgens David Spade de slechtste SNL-host aller tijden
Dit is volgens David Spade de slechtste SNL-host aller tijden
Anonim

Het blijkt dat het hosten van ' SNL ' net zo slecht kan zijn voor een carrière, vooral als de gegeven acteur niet aan de verwachtingen voldoet. Dat gebeurde destijds met Michael Phelps, die in was voor de rol van 'Tarzan'. Toen zijn sketches eenmaal waren uitgezonden, werd hij onmiddellijk uit het gesprek getrokken… Ja, het kan behoorlijk slecht uitpakken.

Bovendien zijn bepaalde celebs niet bepaald makkelijk achter de schermen. De show draait helemaal om jezelf voor de gek houden met behoud van gevoel voor humor. Voor sommigen is dat aspect een stuk moeilijker te verteren en als gevolg daarvan zou het leiden tot een aantal echt slechte hosting-optredens.

We zullen kijken welke David Spade de absoluut slechtste aller tijden noemde. De uitvoering was een blindganger op het scherm en achter de schermen was het misschien net zo slecht om mee om te gaan voor de cast.

Niet alle beroemdheden maken een goede indruk achter de schermen

' SNL ' heeft onderweg verschillende hosts gezien en laten we eerlijk zijn, niet alle celebs leveren de goederen. Het belangrijkste is echter hoe ze achter de schermen zijn, Michael Phelps tankte de show, maar hij behield in ieder geval een goede houding en was bereid om wat plezier met zichzelf te maken. Dat is duidelijk niet altijd het geval bij de hosts.

We hebben een paar voorbeelden van andersom gezien, waaronder Donald Trump en Paris Hilton tijdens hun tijd als gastheer van de show. Volgens Tina Fey was Hilton, naast Howard Stern, ongelooflijk moeilijk om mee om te gaan en was ze geen teamspeler.

"Ze was verschrikkelijk. Mensen komen nooit binnen en zeggen: "Dat doe ik niet." Dus deze kerel Jim Downey schreef een heel erg grappige schets, het moest Lorne Michaels zijn die er net achter kwam dat ze had een sekstape en vertelde haar dat ze de show niet kon hosten omdat SNL normen heeft … Dus ze zei: "Ik doe het niet!" en weigerde haar kleedkamer uit te komen."

Klinkt als een nachtmerrie, maar volgens David Spade en zijn interpretatie was er een bepaalde celeb die veel erger was. Niet alleen werden zijn hostingtaken als de ergste ooit beschouwd, maar het bleek dat de zaken achter de schermen net zo slecht waren.

David Spade noemde Steven Segal 'The Worst'

Zowel Rolling Stone als David Spade zijn het erover eens dat Steven Seagal de slechtste gastheer aller tijden was. Rolling Stone verscheurde het optreden van Seagal en noemde het ongrappig en moeilijk om naar te kijken.

Spade maakte om verschillende redenen een uitzondering, vooral vanwege zijn houding achter de schermen. Volgens Spade is het onvermogen om jezelf voor de gek te houden een grote vlag wanneer je probeert te slagen in de show.

"Hij was te cool en hij had zijn imago", zei Spade. "Hij kon niet herkenbaar zijn."

“Veel mensen denken dat we er zijn om ze voor de gek te houden. Maar als we jou op de show krijgen om te hosten, willen we allemaal dat het werkt. En als je jezelf voor de gek houdt - dit is waar het lastig wordt - zal het je ten goede komen. En dat beloven we je. En als je dat niet doet, en als je er te veel tegen vecht, was dat [Seagal].”

Niet alleen dat, de show moest ook door de mensen van Seagal gaan als het ging om goedkeuring van bepaalde sketches. Aan het eind van de dag was hij niet bereid om zichzelf voor de gek te houden, en in plaats daarvan kwamen de sketches onhandig over en ontbrak het aan creativiteit.

Spade is niet de eerste celeb die zich uitspreekt tegen de acteur.

Seagal heeft een slechte reputatie achter het gordijn

Volgens Brian Cox van 'Succession' lijdt de acteur aan het 'Donald Trump-syndroom', wat betekent dat hij een hoge dunk van zichzelf heeft, een andere mening over wat anderen van hem hebben.

"Hij stra alt een bestudeerde sereniteit uit, alsof hij op een hoger plan staat voor de rest van ons." schrijft Kox. "En hoewel hij zeker op een ander vlak zit, daar bestaat geen twijfel over, het is waarschijnlijk geen hoger vliegtuig."

Charlize Theron zat op dezelfde pagina als Cox en zei dat hij vrouwen op de set slecht behandelt: Ik heb er geen probleem mee om over hem te praten omdat hij niet erg aardig is tegen vrouwen, dus f jij!”

Theron ging verder met het bashen van zijn vechtscènes in films en noemde ze erg overschat en eigenlijk gênant.

Hij is gewoon ongelooflijk te zwaar en duwt mensen. Hij is te zwaar en kan nauwelijks vechten … zoek het op, het is belachelijk. Hij duwt mensen bij het gezicht. Het is een hele opzet.”

Auw.

Aanbevolen: