Kim Kardashian deelt haar bomvolle Thanksgiving met North West op TikTok

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian deelt haar bomvolle Thanksgiving met North West op TikTok
Kim Kardashian deelt haar bomvolle Thanksgiving met North West op TikTok
Anonim

Kim Kardashian en North West hadden het donderdag duidelijk naar hun zin toen ze hun bomvolle festiviteiten met de wereld deelden, waaronder een Kylie Cosmetics-spadag en golfkartplezier. Het moeder-dochterduo lanceerde hun eerste gedeelde TikTok-account met een knal en plaatste maar liefst 14 video's in de eerste 12 uur. Volgens The Daily Mail heeft het paar al 45.600 volgers en tot nu toe een totaal van 132.400 likes.

Als aanvulling op de charme van de lieve video's, zijn de meeste gefilmd door North, 8, die graag de activiteiten van de dag wilde documenteren. North pronkte niet alleen met haar favoriete producten uit de cosmeticalijn van tante Kylie Jenner terwijl ze lipsynchroniseerde met mama Kim en Doja Cat, maar nam ook het KimAndNorth-account om haar tijd met neef Penelope Disick vast te leggen.

Het moeder-dochterduo danste op Adele

Bovendien zullen fans blij zijn om moeder en dochter prachtig te zien dansen op Adele's hit 'Easy On Me', naast het tonen van hun dwaze kanten door hun tong naar de camera te steken. De TikToks geven ook een glimp van de Thanksgiving-decoraties van het Kardashian-West-huishouden, die een scala aan kleurrijke pompoenen en heldere, frisse herfstbladeren bevatten.

Kim lijkt onaangedaan door de nieuwste uitbarstingen van Kanye

De vreugdevolle nieuwe onderneming van het paar komt op een moment dat Kanye West, de ex-man van Kim en de vader van North, bezig is met het bekendmaken van een opmerkelijke hoeveelheid onthullende verklaringen over het gezin aan het publiek. Sinds dinsdag heeft West onder andere beleden dat God wil dat hij en Kardashian herenigen, door te verklaren: Als de vijand Kimye kan scheiden, zullen er miljoenen families zijn die het gevoel hebben dat die scheiding oké is … maar wanneer God Kimye bij elkaar brengt, er zullen miljoenen gezinnen zijn die beïnvloed zullen worden om te zien dat ze het werk van de scheiding kunnen overwinnen.”

Bovendien ging de rapper donderdag naar Instagram om acties te bekennen die volgens hem hebben geleid tot de mislukking van het huwelijk van het ex-paar. Hij deelde dapper zijn pijn met de wereld en zei: "Het enige waar ik elke dag aan denk, is hoe ik mijn familie weer bij elkaar krijg en hoe ik de pijn kan genezen die ik heb veroorzaakt", en voegde eraan toe: "Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn acties. Het enige dat al mijn successen en mislukkingen gemeen hebben, ben ik."

Kim Kardashian heeft echter nog geen commentaar gegeven op de onthulling van Kanye en lijkt al verder te zijn gegaan met de vermeende nieuwe schoonheid Pete Davidson.

Aanbevolen: