Het team van Dwayne Johnson weerhield hem ervan deze vraag te beantwoorden tijdens een interview

Inhoudsopgave:

Het team van Dwayne Johnson weerhield hem ervan deze vraag te beantwoorden tijdens een interview
Het team van Dwayne Johnson weerhield hem ervan deze vraag te beantwoorden tijdens een interview
Anonim

Dwayne Johnson staat tegenwoordig op de top van de Hollywood-berg. De klim was echter niet gemakkelijk, aangezien hij onderweg veel tegenspoed moest doorstaan, waaronder vetes met enkele van zijn medesterren, zoals Vin Diesel.

Desalniettemin is hij altijd een open man en fans houden van hem vanwege hoe bescheiden hij altijd is.

Echter, net als sommige andere celebs, zijn bepaalde vragen verboden terrein. Naast Andy Cohen wilde hij het niet over Vin Diesel hebben. Maar dat is niet waar we het over hebben, we kijken naar een privékwestie waarover DJ's team niet wilde dat hij het had tijdens zijn interview met The Miami Times.

Wat gebeurde er tijdens het interview van Dwayne Johnson met The Miami New Times?

Als het op zijn persoonlijke leven aankomt, heeft Dwayne Johnson de neiging om die kant van de zaak op een laag pitje te houden. Wanneer u echter een bepaalde vraag wordt gesteld, vergeet u dat vaak. Gelukkig is er tijdens een interview meestal een team van vertegenwoordigers op de achtergrond, die de tijd van de ster beheren en wat hij wel en niet moet beantwoorden.

Tijdens het promoten van Pain & Gain liet DJ al veel informatie los tijdens dit specifieke interview, zoals het feit dat hij bijna de film verliet, aangezien hij geen aansluiting kon vinden bij het personage van Paul Doyle.

Hij zou ook ingaan op de reden waarom hij uiteindelijk besloot de rol te accepteren, wat grotendeels te danken was aan het feit dat Michael Bay de acteur een brief schreef en hem ervan overtuigde dat niemand de rol kon spelen, behalve hij.

Dwayne Johnson zou het script acht jaar voor het maken van de film lezen. Toen hij ervoor zou voorlezen, waande DJ zich in de rol van Daniel Lugo.

Het interview ging erg goed, maar het lijkt erop dat het team van The Rock niet wilde dat hij de laatste vraag beantwoordde en uiteindelijk zou DJ zelf ook weigeren om er uitgebreid op in te gaan.

Het team van Dwayne Johnson wil niet dat hij zijn privéleven thuis bespreekt

De vraag had betrekking op de plaats van DJ destijds in de Southwest Ranches. Johnson had het huis net voor Pain & Gain in 2012 gekocht van de aanvallende lijnwachter van Miami Dolphins, Veron Carey, voor de prijs van $ 3,5 miljoen.

Gezien de locatie van het huis, voelde de interviewer in Florida geneigd ernaar te vragen. Desgevraagd kwamen de mensen van DJ echter snel tussenbeide. De publicatie drukte zijn antwoord als zodanig af: "Een beetje. [Zijn manager interrumpeert, en legt uit dat Johnson een enorm privacyprobleem heeft]. Daar praat ik liever niet over."

Dit laat alleen maar zien dat DJ op het punt stond de vraag te beantwoorden, alleen voor zijn team om in te grijpen.

Sindsdien is het veilig om te zeggen dat Dwayne Johnson een upgrade heeft uitgevoerd, aangezien zijn vermogen de grens van een miljard dollar nadert. Tegenwoordig woont hij in een herenhuis van 27,8 miljoen dollar in Beverly Hills.

Volgens NY Post omvat het huis "Een enorme 17.630 vierkante voet, het wordt geleverd met alle denkbare voorzieningen, waaronder een tennisbaan, een zonovergoten zwembad en spa, een binnenzwembad, een grote fitnessruimte, een honkbaldiamant, een muziekkamer met een opnamestudio, een bioscoop en een lift."

Het pand van The Rock bestaat uit verschillende poorten en is het grootste pand in de hele wijk Beverly Parks.

Hij leidt tegenwoordig een behoorlijk leven, terwijl zijn team altijd voor hem zorgt. Op een gegeven moment was DJ echter niet per se blij met zijn team en de richting van zijn carrière.

Dwayne Johnson heeft ooit zijn hele team ontslagen

De overstap naar Hollywood maken was niet gemakkelijk. Al vroeg werd DJ gevraagd om iemand heel anders te zijn, maar zijn verleden achter zich te laten. DJ hield niet van het advies dat hij op dat moment kreeg van zijn team.

“Er werd mij verteld dat ik me moest conformeren aan een standaard in Hollywood die me meer werk en betere rollen zou opleveren”, legt hij uit. “Wat betekende dat ik moest stoppen met naar de sportschool gaan, wat betekende dat ik niet zo groot kon zijn, wat betekende dat je afstand moest nemen van het worstelen. Je moest jezelf in wezen deconstrueren.”

Begin 2010 wist DJ dat het tijd was om iets te veranderen en zich aan te sluiten bij degenen die een soortgelijke visie als de zijne hadden.

"Je weet wat er gebeurt als je een visie hebt en je wilt dat die op een bepaalde manier wordt uitgevoerd, je hebt mensen om je heen nodig die daar ook in gaan geloven."

“En op dat moment waren er enkele dingen die aan het gebeuren waren… en ik wist dat ik iets moest veranderen.”

Toen hij die oproep eenmaal deed, veranderde zijn carrière volledig en nu staat hij op de top van de Hollywood-berg.

Aanbevolen: