Britney Spears heeft $ 8 miljoen betaald voor deze goedkeuringsdeal

Inhoudsopgave:

Britney Spears heeft $ 8 miljoen betaald voor deze goedkeuringsdeal
Britney Spears heeft $ 8 miljoen betaald voor deze goedkeuringsdeal
Anonim

Een van de voordelen van een beroemde beroemdheid zijn, is dat merken bij je aankloppen om hun producten te pushen. Of je nu een atleet bent zoals Tom Brady of een rapper zoals Travis Scott, grote merken willen grote namen, en deze sterren kunnen miljoenen verdienen door mensen simpelweg te vertellen iets te kopen.

Britney Spears is een icoon van muziek, en door de jaren heen heeft de ster een aantal lucratieve deals binnengehaald. Haar deal met Pepsi bijvoorbeeld leverde haar miljoenen op en maakte plaats voor een iconische advertentiecampagne.

Laten we eens kijken naar Britney Spears en het geld dat ze verdiende met haar tijd bij Pepsi.

Britney Spears is een icoon

Als we kijken naar de ontwikkeling van popmuziek, komen maar weinig sterren in de geschiedenis van het genre in de buurt van de verbazingwekkende hoogten van Britney Spears. De iconische zangeres werd een megaster toen ze nog maar een tiener was, en op het hoogtepunt van haar succes was ze een wereldwijde superster die praktisch ongeëvenaard was in de muziekscene.

Britney's grootste jaren in de muziek zagen haar regelmatig bovenaan de hitlijsten staan terwijl ze geweldige optredens leverde voor haar bewonderende fans. Ze was in wezen een onstuitbare kracht die de popcultuur volledig domineerde. Spears maakte hitmuziek, belandde in films en nam deel aan reclamecampagnes en live-optredens die regelmatig de mond deden openvallen.

Tegenwoordig is ze muzikaal niet meer zo actief als ze was, maar de fans hopen dat ze weer muziek zal maken voordat ze op wereldreis gaat om haar grootste hits voor hen ten gehore te brengen.

Natuurlijk heeft dit soort succes in de entertainmentwereld een grote rol gespeeld bij het vergaren van een wild vermogen van Britney Spears.

Haar nettowaarde is $ 70 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is Britney Spears momenteel naar schatting $ 70 miljoen waard. Dit is te danken aan het werk dat ze sinds de jaren 90 heeft geleverd, en het is verbazingwekkend om te zien hoeveel geld ze in de loop van de tijd heeft kunnen genereren.

De site rapporteerde enkele financiële hoogtepunten van Britney en schreef: "Op het hoogtepunt van haar carrière in de vroege jaren 2000 was Britney een van de best betaalde entertainers ter wereld. Alleen al in 2002 verdiende ze $ 40 miljoen met touren en platenverkoop. Op het moment van schrijven hebben Britney's wereldtournees wereldwijd $ 500 miljoen opgebracht. Tussen 2013 en 2017 verdiende Britney $ 350- $ 500 duizend per nacht door op te treden in een residentie in Las Vegas."

Er zijn niet veel sterren op de planeet die dat soort geld kunnen genereren, en Britney was in staat om dat te doen terwijl ze ook de chaotische berichtgeving in de pers die ze voortdurend ontving in evenwicht hield.

Gezien al het recente nieuws over haar conservatorium, kun je maar beter geloven dat ze een fortuin gaat verdienen de volgende keer dat ze een wereldwijde tournee lanceert.

Buiten de muziek heeft Britney ook een aantal lucratieve endossementdeals gesloten, waaronder een met Pepsi.

Haar Pepsi-deal maakte van Spears een fortuin

In 2001 werd gemeld dat Britney Spears, die toen nog maar 19 was, een monsterdeal sloot met Pepsi.

"De frisdrankmaker zei dat de deal met de 19-jarige zangeres de grootste en meest verreikende overeenkomst ooit met een entertainer was. golfer Tiger Woods meldde een deal van $ 100 miljoen met Nike en tennisster Venus Williams' deal van $ 40 miljoen met Reebok ", meldde ABC News destijds.

Dit was weer een kans om geld te verdienen voor Spears, die vervolgens $ 8 miljoen van Pepsi zou binnenhalen. Destijds kon men niet wachten om te zien hoe de reclamecampagne eruit zou zien. Gelukkig was het het wachten waard, aangezien Spears deelnam aan een advertentiecampagne die velen zich nog herinneren.

In een retrospectieve blik op de commercials die Spears deed voor Pepsi, schreef W Magazine: "Maar misschien is niets zo iconisch als haar laatste commercial, die twee andere popsterren opleverde (drie, als je Enrique Iglesias meetelt): Beyoncé en Pink. De clip werd drie jaar na haar eerste advertentie uitgezonden tijdens de Super Bowl van 2004 en kwam binnen op maar liefst drie minuten (op dat moment waren de plaatsen van 30 seconden gestegen tot $2, 302, 200)."

Het tijdschrift merkte ook op: "Het is, in één woord, iconisch, en een echt passend einde aan Spears' heerschappij van de frisdrank-commercial scene - en een die beslist meer passend was voor de wereld van Pepsi."

Britney Spears verdiende veel geld met haar tijd bij Pepsi, en het droeg bij aan de immense rijkdom die ze momenteel heeft.

Aanbevolen: