Britney Spears had spijt en haatte haar interview tijdens deze late night talkshow

Inhoudsopgave:

Britney Spears had spijt en haatte haar interview tijdens deze late night talkshow
Britney Spears had spijt en haatte haar interview tijdens deze late night talkshow
Anonim

Wie houdt er niet van een carpoolkaraoke?

Er is niets beter dan de muziek harder te zetten, te cruisen tijdens je rit en je favoriete nummer zonder oordeel te zingen. En als je het zo hebt gekregen, waarom zou je er dan niet voor betaald krijgen? De presentator van de late talkshow, James Corden, heeft met iedereen gezongen, van Adele tot Mariah Carey. Het was dus slechts een kwestie van tijd dat hij de popprinses - Britney Spears - in zijn show zou krijgen.

Ondanks het optreden van Spears werd ze 54 miljoen keer bekeken op YouTube - ze kreeg kritiek omdat ze niet echt meezong met haar liedjes.

Britney Spear kende de naam van James Corden niet eens

“Het was een beetje onhandig, zoals rijden door supermarkten”, gaf Spears toe op radiostation 103.5 WKTU.

“Mensen lopen langs en er zijn zo'n 18 camera's om ons heen. Dit is gewoon zo onhandig.” De zanger van "Slave 4 U" leek ook Cordens naam te vergeten in het interview, waarbij hij hem vaak "de man" noemde.

“Het was leuk, het was echt leuk … de man was gewoon zo ongelooflijk lief. Ik had geen idee dat hij kinderen heeft, hij is een teddybeer. Ik had zoiets van, 'ik wil je nu gewoon knuffelen,' stroomde de inwoner van Mississippi.

De producer van de show, Ben Winston, vertelde de BBC dat Spears de show waarschijnlijk niet had gezien nadat ze de hele aflevering had gespeeld. “Ik denk niet dat ze het eerder heeft gezien, ik ben er niet van overtuigd dat ze Carpool echt heeft gezien. Ik denk dat ze net hoorde dat het nogal een groot ding was, dus misschien was ze gewoon een beetje geschrokken.'

Britney viel Diane Sawyer aan vanwege haar interviewvaardigheden

Dit is niet de eerste keer dat Britney Spears zich ongemakkelijk voelt in een interview.

Vorige week plaatste de moeder van twee op Instagram een verzengende aanval op Diane Sawyer en haar beruchte interview uit 2003. Spears, die toen pas 21 was, barstte in tranen uit bij Sawyers vraagstelling.

"Durven we het interview met Diane Sawyer in mijn appartement bijna 20 jaar geleden te vergeten?" schreef ze in een inmiddels verwijderde Instagram-post. "Wat was er met de 'Je zit in de verkeerde' benadering?? Jeetje… en me aan het huilen maken???”

Waar zijn je kleren

Diane Sawyer Britney Spears 2003 Interview
Diane Sawyer Britney Spears 2003 Interview

Het interview tussen Sawyer en Spears werd uitgezonden op ABC's Primetime Thursday in 2003. Het dook weer op na de eerste van vele Spears-documentaires - Framing Britney Spears.

De exposé onderzocht de donkere kant van de roem van de 40-jarige zangeres. Van haar opkomst als een klein zuidelijk meisje in de stad, tot haar wereldoverheersing door popprinses. Kijkers zien dan de verbluffende ondergang van de Grammy-winnaar en wat leidde tot haar hartverscheurende ineenstorting in 2007 en het controversiële 13-jarige conservatorschap van haar vader Jamie.

"Hou je van je stem?" Vraagt Sawyer op een bepaald moment neerbuigend aan de zanger.

"Waar zijn je kleren?" Sawyer vraagt of ze de jonge popsterfoto's van zichzelf op de voorkant van tijdschriften als Esquire en Rolling Stones laat zien.

Sawyer beschuldigde Spears van ontrouw

Britney Spears en Justin Timberlake in de mickey mouse club
Britney Spears en Justin Timberlake in de mickey mouse club

Het interview ging ook over de spraakmakende breuk van Britney en Justin Timberlake. De NSYNC-ster beschuldigde zijn ex er bijna van hem te bedriegen toen hij zijn hit "Cry Me A River" uitbracht. De video bij het nummer had ook een Britney-lookalike die de gevolgen plukte van haar ontrouw. Destijds bleef Britney publiekelijk volhouden dat ze nog maagd was. Maar Justin suggereerde anders in veel interviews na de breuk.

In het Sawyer-interview werd Britney algemeen gezien als degene die verantwoordelijk was voor de splitsing. Sawyer nam zelfs een beschuldigende toon aan en vroeg haar: Hij komt op televisie en zegt dat je zijn hart hebt gebroken. Je hebt iets gedaan dat hem zoveel pijn heeft gedaan. Zoveel lijden. Wat heb je gedaan? Hij heeft de indruk verloren dat je trouw was.”

De vrouw van een politicus beweerde dat ze Spears wilde aanvallen

Sawyer speelde Spears ook een huiveringwekkende clip van Maryland's First Lady Kendall Erlich en zei dat "als ze de kans had om Britney Spears neer te schieten, ze dat zou doen." De ervaren journaliste Diane leek de harde en schokkende verklaring echter voorzichtig te rechtvaardigen. Bijna implicerend dat de "onthullende" kleding van de hitmaker een "slechte invloed" op kinderen had.

Britney leek zichtbaar geschokt door de opmerking, maar slaagde erin het argument af te wijzen door te zeggen: "Ik ben hier niet om, weet je, op haar kinderen te passen." Elrich verontschuldigde zich later voor de schandalige uitspraak.

Spears beschreef haar conservatorium als beledigend

Britney Spears verdrietig
Britney Spears verdrietig

Vorige maand werd Spears' vader, Jamie, 69, verwijderd als conservator van haar landgoed. Het is een rol die hij 13 jaar heeft vervuld - die de ster eerder omschreef als 'beledigend'.

Britney schreef in een Instagram-snap: "Al zoveel jaren kreeg ik te horen dat als ik erin slaagde dingen te doen, het zou kunnen eindigen … en dat is nooit gebeurd!!! Ik heb zo hard gewerkt, maar nu het hier is en dichterbij komt en dichter bij het einde ben ik erg blij, maar er zijn veel dingen die me bang maken." De "Sterkere" zangeres vertelde verder dat ze "bang was om iets verkeerds te doen" en haar plannen om minder van haar persoonlijke leven online te delen.

"Ik zal niet zoveel posten in een wereld waar het onze vrijheid is om vrij te zijn, het is een schande!!! Ik begon dat te ervaren toen ik 4 maanden geleden voor het eerst de sleutels van mijn auto kreeg en het is 13 jaar geleden!!!!" ging ze verder.

Aanbevolen: