Fans betrapt Amber op vreemd gedrag tijdens haar 'Late Show'-interview met David Letterman

Inhoudsopgave:

Fans betrapt Amber op vreemd gedrag tijdens haar 'Late Show'-interview met David Letterman
Fans betrapt Amber op vreemd gedrag tijdens haar 'Late Show'-interview met David Letterman
Anonim

Fans hebben veel gedachten over de recente lopende rechtszaak wegens laster tussen Amber Heard en haar ex-man, Johnny Depp, met een dokter die zegt dat Amber Heard een persoonlijkheidsstoornis heeft.

Het lijkt erop dat in het licht van recente verklaringen en procedures van de lopende rechtszaak, fans hun ware gedachten over Amber Heard onthullen over haar eerdere openbare optredens en evenementen van vele jaren geleden.

Fans wijzen op de duidelijke ondergang van haar lieve façade in haar eerste interview met David Letterman in 2014, en markeren die verschijning als een van de vele voorbeelden van haar ontrafelende karakter.

Wat is er echt gebeurd tussen Amber Heard en Johnny Depp?

Ze ontmoetten elkaar op de set van The Rum Diary in 2011. Het paar begon ergens in 2012 te daten. Depp en Heard waren verloofd in 2014 en hadden een privé-huwelijksceremonie in 2015.

Op 23 mei 2016 vroeg Heard een echtscheiding aan en beschuldigde hem publiekelijk van huiselijk geweld in de loop van hun relatie. Dit werd gevolgd door het verkrijgen van een geweldgerelateerd straatverbod tegen Depp vier dagen later. De advocaten van Depp ontkenden elke beschuldiging dat hij fysiek misbruik zou voortzetten en beschuldigden Heard ervan alleen te proberen "een voortijdige financiële oplossing te krijgen door misbruik te beweren".

Het is belangrijk om te onthouden dat Heard in 2009 werd gearresteerd voor het fysiek mishandelen van haar ex-vriendin van vier jaar, Tasya van Ree. Ze is een schilder en fotograaf die met Amber Heard uitging voordat het homohuwelijk werd gelegaliseerd. Later liet ze de aanklacht vallen, verklaarde dat het een onterechte beschuldiging was en gaf de politie verder de schuld dat ze te gevoelig was. Ze bleven vrienden na hun breuk.

Op 16 augustus 2016 werd een schikking van $ 7 miljoen bereikt nadat Heard haar straatverbod had ingetrokken. Ze beweerde dat ze het aan een goed doel zou schenken. In de lopende zaak wegens laster in 2022 gaf Heard toe dat ze het geld nooit had gedoneerd.

In 2018 schreef Heard een opiniestuk voor The Washington Post, waarin ze haar ervaringen met vermeend huiselijk geweld bespreekt, hoewel ze Johnny Depps naam nooit expliciet noemde. Ook in 2018 beschreef de krant The Sun Johnny Depp als een "vrouwenklopper". Vervolgens werd hij ontslagen uit zijn rol in Fantastic Beasts 3. In 2019 klaagde Depp Heard aan voor $ 50 miljoen voor de post. Heard klaagde hem in januari 2021 aan voor $ 100 miljoen.

Op 11 april 2022 begon de aanklacht wegens smaad van $ 100 miljoen in het gerechtsgebouw van Fairfax County. Het vonnis wordt naar verwachting ergens na 27 mei bekendgemaakt.

Vreemd gedrag in 2014 Interview met David Letterman

Amber Heard verscheen in 2014 in de talkshow van David Letterman. Ze werd geïnterviewd en kreeg vragen over haar leven en familie. Dit vond 8 jaar geleden plaats, maar er worden dagelijks honderden nieuwe meningen en gedachten gedeeld in het commentaargedeelte voor de YouTube-video. De opmerkingen prijzen haar schoonheid, maar veroordelen haar ware zelf als 'slecht'.

Op sociale-mediaplatforms zoals TikTok maken duizenden gebruikers diepgaande video's die de lichaamstaal van Amber Heard analyseren toen ze voor het eerst op 4 mei 2022 het standpunt innam. Evenzo, in deze YouTube video beschrijven fans dat Amber Heard constant naar het publiek kijkt in plaats van naar haar interviewer, David Letterman. Ze beschrijven dat haar gezichtsuitdrukkingen en reacties authenticiteit missen, alsof elke beweging, giechel en blik was gepland puur om de mannelijke blik te bevredigen.

Johnny Depp speelde ook in de talkshow van David Letterman en stond erom bekend de beruchte presentator verschillende keren te trollen.

Wat vinden fans nu van de authenticiteit van Amber Heard?

Het lijkt erop dat, nu de schijnwerpers zo fel schijnen op een Hollywood-zaak van laster tussen twee beroemdheden, de momenten uit het verleden van zowel Amber Heard als Johnny Depp nauwlettend worden beoordeeld door fans. Het schril contrast tussen de meningen is nogal opvallend. Terwijl we ons verdiepten in Amber Heard's interview in 2014 met David Letterman, hebben fans de oude video overspoeld met duizenden reacties die hun openbaringen delen over wie ze werkelijk is - allemaal nogal negatieve realisaties.

Toen Amber Heard op Twitter postte over haar opiniestuk met The Washington Post, leken sommige opmerkingen uit 2018 haar karakter op te pikken voordat er enig bewijs aan de oppervlakte kwam.

Wat vind je van de hele beproeving?

Aanbevolen: