Billy Ray Cyrus merkbaar afwezig op de kerstfoto van de familie

Inhoudsopgave:

Billy Ray Cyrus merkbaar afwezig op de kerstfoto van de familie
Billy Ray Cyrus merkbaar afwezig op de kerstfoto van de familie
Anonim

Kerst is een tijd om oude wrok te delen, te koesteren en te vergeven, maar het lijkt erop dat de familie Cyrus zich dit jaar heeft afgemeld voor een van die tradities.

Miley
Miley

Een kerstfoto geplaatst door Miley Cyrus op Instagram toont Miley die een hond vasthoudt terwijl ze met haar broers en zussen Trace, Brandi, Braison en Noah voor een versierde kerstboom staat. Haar moeder, Tish, staat trots naast haar te stralen terwijl ze haar kleinzoon, Bear Chance Cyrus, vasthoudt. Billy Ray Cyrus was echter nergens te bekennen.

Miley schreef bij de foto: Kerstmis met de Cyrus-familie. Raad eens wie de enige is die niet stoned is?”

Instagram Reels op de pagina van Tish onthulden dat de dag van het gezin begon met het maken van een ontbijt voor iedereen, terwijl Miley de activiteit filmde. Iedereen ging uiteindelijk naar buiten om te zien hoe Noah op haar eerste pony reed.

Andere video's bevatten Noah die op muziek danste terwijl ze haar bord met eten vulde, en andere leden waren constant onder de indruk van de jongste toevoeging aan de clan.

Er was geen sprake van Billy Ray Cyrus. Het is niet duidelijk of hij was uitgenodigd om deel te nemen aan de viering van de eerste kerst van zijn kleinzoon. Billy Ray Cyrus en zijn vrouw Tish zijn momenteel echter gescheiden, dus dat idee is er ook.

Waar was Billy Ray Cyrus?

De countryzanger is niet meer in het openbaar gezien sinds zijn verschijning op CMT's A Tennessee Kind of Christmas, waar hij op 8 december 2021 "Blue Christmas" uitvoerde. Zijn liedkeuze was misschien zijn manier om zijn fans te waarschuwen hoe hij de feestdagen zou doorbrengen.

Heeft Miley een oud kerstliedje opnieuw gepost vanwege haar vader? Op kerstavond plaatste Miley een van haar oude deuntjes op haar Instagram-pagina.

Terwijl ze het onderschrift 'Kerstklassieker' onderschreef en een speelse waarschuwing naar Mariah Carey stuurde om op te passen, heeft ze misschien ook haar gevoelens kenbaar gemaakt over het doorbrengen van de komende vakantie zonder haar vader.

"Sad Christmas Song", die 4 jaar geleden op haar YouTube werd uitgebracht, bevat regels als "Ik heb onze favoriete programma's binge-watched. Dit jaar voelt een beetje zwak, maar de laatste was hetzelfde."

Nu de kerst voorbij is, zal Miley uitkijken naar haar oudejaarsfeestje

Miley organiseert op 31 december 2021 Miley's oudejaarsfeest met Pete Davidson op NBC. Het feest begint om 22.30 uur in Miami. EST en zal naar verwachting eindigen rond 12.30 uur op nieuwjaarsdag. Muzikale gasten zijn onder meer Billie Joe Armstrong van Green Day, Saweetie, Jack Harlow en Brandi Carlile. Er is nog geen woord over of het live-evenement een publiek zal hebben.

Aanbevolen: